Wandej Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 U was to nazywają plażą? Zazdraszczam, u nas dopiero się ociepla po trzy dniowej ulewie.. żeś pojechał za chlebem to masz i wodę do niego co byś się nie zapchał
serfin Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie lubie miejskich duzych plaz jak I tych juz przeludnionych za miastem. Wole jezdzic na male gdzie jest czysto I sa wyludnione miejscowki. Ktos wie jaki numer maja te pokretla z boku siedzenia w nalesnikowym fotelu I czy sa takie same w fotelach z B6 I B7 w nalesnikach I sportach? Bo mi ulamaly sie zaczepy I nie ma jak teraz regulowac oparcia :/
Zemis Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Panowie jak w miare bez inwazyjny sposób odkręcić blendę oświetleniową w Avancie? kurde ktoś tam wcześniej grzebał i jest d*pa blada...rozwiercić trzeba czy jak? szukam blendy od B7 i są dwa rodzaje plastik i alumenium...którą lepiej wziąść? Która dłużej wytrzyma?
Wandej Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Lubie takie wieczory:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 wandej jekies dziory masz w zderzaku
Zemis Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 http://olx.pl/oferta/audi-a4-s4-kombi-lotka-s-line-fk-oryginal-rarytas-CID5-ID6el9r.html#e1598a4e warte jest to cos...?
Wandej Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 wandej jekies dziory masz w zderzaku Zderzak był kupiony full opcja i już kilka lat odwlekam pdc przod:facepalm: Zawsze inne wydatki i okazję się trafiająWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie jak w miare bez inwazyjny sposób odkręcić blendę oświetleniową w Avancie? kurde ktoś tam wcześniej grzebał i jest d*pa blada...rozwiercić trzeba czy jak? szukam blendy od B7 i są dwa rodzaje plastik i alumenium...którą lepiej wziąść? Która dłużej wytrzyma? Blende odkręcisz bez problemu ale musisz zrzucić tapicerkę bagażnika...odkręcasz kilak śrub i rwiesz jest na metalowe spinki...bierz plastykową ameliniową szlak trafia szybko Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez wladi
hiszpan123 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 sprzedam gril s4 370zl Blaszki s4 szt 460zl części są nowe
Artur82 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Pany gloś nik tylnego PDC raz działa raz nie...do wymiany ? no i gdzie dokładnie on siedzi w sedanie?
tomcrack27 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 zapytaj andri on u siebie znalazl bodajze
serfin Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 460zl za 1 sztuke tej blaszki? Tj na 1 hebelek?
laki83 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Pany gloś nik tylnego PDC raz działa raz nie...do wymiany ? no i gdzie dokładnie on siedzi w sedanie? Artur ja go mam przykrecony pod półką w bagazniku koło suba wiec albo bedzie tam albo musisz zrzucić lewy boczek bagaznika..lewy jak bys patrzył w strone bagaznika.a najlepiej posłuchaj gdzie pipa jesli zadziała w tym momencie głosnik
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 w avantadorze lewy boczek... ewidentnie.
hiszpan123 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 460zl za 1 sztuke tej blaszki? Tj na 1 hebelek? 460zł za 2 szt.
Rekomendowane odpowiedzi