Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

eeee na młode dziunie w sam raz :D a i nie pierdolta że nie czuć różnicy miedzy mp3 320kbit a FLAC grrrr

Daniel zjedz snickersa:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Szacuken :hi:

Opublikowano

eeee na młode dziunie w sam raz :D a i nie pierdolta że nie czuć różnicy miedzy mp3 320kbit a FLAC grrrr

Daniel zjedz snickersa:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Nie chce mi sie isc do sklepu [emoji13] poza tym czekam na wyklucie sie potomka bo to juz tuz tuz mial byc na piatek a ten maly skrzat dalej nie chce zobaczyc swojej karocy tj. srebrnej strzały ktora bedzie sie woził [emoji12]
Opublikowano

Hammeryslisz ze to przeguby a nie dwumasa ?

Sent from my телефон

Tam jest przegub trójpalczasty i jak ma luz to puka w każdej płaszczyźnie także może to wydawać dźwięki. Po za tym ja kiedyś jak miałem wywaloną poduszkę skrzyni to nawet jak mi silnik szarpnął na wolnych obrotach to było stukanie.Przy gaszeniu i odpalaniu również :wink:

Opublikowano

A no i Andrzeju poki co wycieraki ladnie zbieraja zobaczymy jak bedzie w listopadzie :D

Opublikowano

A no i Andrzeju poki co wycieraki ladnie zbieraja zobaczymy jak bedzie w listopadzie :D

Mówiłem że są git. Tomkowi coś się kiepsko trafiły.. W sumie pierwsze :kwasny:

U mnie już 3 rok śmigaja

Opublikowano

U mnie już 3 rok śmigaja
nie dziwota, jak w deszcze z garażu nie wyjeżdżasz :grin:
Opublikowano

U mnie już 3 rok śmigaja

nie dziwota, jak w deszcze z garażu nie wyjeżdżasz :grin:

Niestety garażowanie odpada przez gwint :facepalm:

Opublikowano

i jeszcze kłamie :grin:

Opublikowano

Pnematyczne wrzuc sobie Andrzeju i bedzie po klopocie pssssss up pssssss down :P

Opublikowano

i jeszcze kłamie :grin:

:ssij:

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

Pany potrzebuje czujnik poziomu paliwa o numerze 8E0919673AL.... na już!! ma ktoś coś?

Opublikowano

Tylko handlarze złomem jak coś [emoji12]

Opublikowano

nie ma śmiacia :\

Opublikowano

No to ja juz nie wiem czy wymieniać kmpl sprzęgła teraz czy szukac dalej przyczyny ;)

Sent from my телефон

Dwumas sprawdza się tak > jedziesz 70kmh wrzucasz najwyższy bieg, opuszczasz szybę i gaz do końca. Jak czujesz wibracje i słyszysz niepokojący dźwięk to dwumas się kończy.

A jak podczas ruszania masz stuki, chrobotanie, wibracje na kierownicy to przeguby na skrzyni. Jak przy skręcie strzela to przeguby na kołach.

Opublikowano

No to ja juz nie wiem czy wymieniać kmpl sprzęgła teraz czy szukac dalej przyczyny ;)

Sent from my телефон

Dwumas sprawdza się tak > jedziesz 70kmh wrzucasz najwyższy bieg, opuszczasz szybę i gaz do końca. Jak czujesz wibracje i słyszysz niepokojący dźwięk to dwumas się kończy.

A jak podczas ruszania masz stuki, chrobotanie, wibracje na kierownicy to przeguby na skrzyni. Jak przy skręcie strzela to przeguby na kołach.

Ja własnie w ten sposób sprawdzałem i nic się nie działo, dopiero jak wjechalo auto na podnośnik to słychać lekkie stuki z DM ;) Poza tym czuć wibracje na postoju na lewarku i kierownicy