Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie na sprzedaż ale żeby Wam gula chapała to ja kupiłem za 150pln cały grzany tył z panelem sterowania

a żeby wam jeszcze bardziej szczęka opadła to rns -e kupiłem za 800pln :banan:

Opublikowano

Bielun Ty se synek grabisz...dawaj kanape :lol:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

nie na sprzedaż ale żeby Wam gula chapała to ja kupiłem za 150pln cały grzany tył z panelem sterowania

zwykły RNSe to tam nie jest zbyt wiele warty :P

Opublikowano

ja nie widziałem za 8 paczek nawet zwykłego rns....

Opublikowano

Bielun oddawaj panel bo tylko tego mi brakuje [emoji12] Wszystko juz jest tylko panela brakuje [emoji1]

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bielun to gdzie sa te normalne ceny za te graty, bo ja wszedzie widze zawyżone hyhy, chociaz Rns Leda juz chodza po 1500zl wiec robi sie przelom w tej materii :)

Opublikowano

Bielun to gdzie sa te normalne ceny za te graty, bo ja wszedzie widze zawyżone hyhy, chociaz Rns Leda juz chodza po 1500zl wiec robi sie przelom w tej materii :)

słodka tajemnica
Opublikowano

Gdzie ? :o

Opublikowano

Jak Ci zwiną z auta i ciepłego będą chcieć sprzedać :whistling:

Opublikowano

Pany kupował ktoś ostatniobLiqui Moly diesel synthoil?Pamiętacie jakie ceny tego były?

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Jak Ci zwiną z auta i ciepłego będą chcieć sprzedać :whistling:

o to wierze bo nigdzie nie ma takich cen na to

Opublikowano

Może i są. Ja za wyświetlacz zapłaciłem 300zl. A ogólnie chodzą po 500 i kradziony nie był:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ja godz temu na alledrogo kupilem panel za 40zl z potencjometrami i zapalniczka

Opublikowano

Jozek a to nie Ty na alledrogo probujesz opchnac Leda za ponad 2 kafle? Jezeli bedzie dobrze szukac to mozna znalezc sprzet w mega dobrej cenie i nie kradziony ;) ja cierpliwie poczekam na swoja " okazje" :) poki co zbieram na garaz dla swojej Adi a potem jak cos RNSa :P

Opublikowano

LM 5w40 brałem za 185 za 5l, a 1 były po 43zl

Opublikowano

Jozek a to nie Ty na alledrogo probujesz opchnac Leda za ponad 2 kafle? Jezeli bedzie dobrze szukac to mozna znalezc sprzet w mega dobrej cenie i nie kradziony ;) ja cierpliwie poczekam na swoja " okazje" :) poki co zbieram na garaz dla swojej Adi a potem jak cos RNSa :P

Panie a to nie Ty tu ostatnio pisałeś że rnse to badziewie.. I jakiś Pioneer czy cuś jest dużo lepsze...

Opublikowano

Jeeep...stacje multimedialne za 2 tysie tj. Pioneer JVC są o niebo lepsze ;) poki co bawilem sie zwyklym RNSem w siostry B7 i taki to odtwarzacz muzy i do tego nadaje sie ;) Moze i kupie kieeedys RNSe jak stosunek ceny do mozliwosci bedzie proporcjonalny [emoji12] najpierw garaz :)

Opublikowano

ja bym do sobie nie włożył żadnej pionka albo i innego takiego dziadostwa

Opublikowano

Hyhy wiem, ze to troche szpetne ale mozna poszukac o takim designu, ze az tak mocno by nie draznilo ;) ale w sumie pomyslalem sobie faktycznie potrzebuje aby w aucie gralo radio i odtwarzalo muze w tym mp3, wiec moze byc i ubogie w funkcje jak na te czasy RNSE, musze tylko pobawic sie jeszcze Ledem aby miec porownanie czy jest sens pakowac sie w wieksze koszty :P