Bielun22 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Witka Wczoraj wyrwalem tasme z koncowka A pod multi kiere z B7 za jedyne 19zl widzisz Ty tez masz dar to szukania okazji
serfin Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Jeeep jak dobrze ppszukac i troche popolowac 2 zdesie sline sedan do b6 na 2 rurki tez mialem po 400zl
deal Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 http://olx.pl/oferta/audi-a4-avant-1-9tdi-s-line-rns-e-skora-full-zadbane-CID5-ID70k3t.html Moje zapraszam
kaju Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 koledzy z wysp, jest któryś zainterere takim panelem w boczek kierowcy? oddam za 60zł +kw jakby coś mam jeszcze dostępną jedną lampkę i dwa komplety damych diod ambiente:
kaju Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 sp***dalaj, na szybko musiałem wyjść to wskoczyłem w pierwsze lepsze
tomcrack27 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 koledzy z wysp, jest któryś zainterere takim panelem w boczek kierowcy? oddam za 60zł +kw jakby coś mam jeszcze dostępną jedną lampkę i dwa komplety damych diod ambiente: klapki i skarpetki ":D
Christiano Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Wlasnie jechalem za A4 B8. Diesel z dwoma rurami wydechowymi wiec pewnie jakis 2,7 albo 3,0. Kopcil jak jakis ford co najmniej.. To normalne? Chyba ze mial tak program zrobiony ze az kopci..
secio84 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Wlasnie jechalem za A4 B8. Diesel z dwoma rurami wydechowymi wiec pewnie jakis 2,7 albo 3,0. Kopcil jak jakis ford co najmniej.. To normalne? Chyba ze mial tak program zrobiony ze az kopci..Albo wgrany program beznadziejnie albo cos miał nie tak. A też mi coś o uszy się obiło ze 2.0 tez miały na wydechu. Tak jak a co. Dwa wydechy tak miało tam być :-)
Bielun22 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 koledzy z wysp, jest któryś zainterere takim panelem w boczek kierowcy? oddam za 60zł +kw Kaju na wakacjach...buhahahah zimowe skarpety z froty
kaju Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 robocze siąde do kompa to Wam cwaniaczki posprzątam te posty z moim klapkiem
Christiano Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Wlasnie jechalem za A4 B8. Diesel z dwoma rurami wydechowymi wiec pewnie jakis 2,7 albo 3,0. Kopcil jak jakis ford co najmniej.. To normalne? Chyba ze mial tak program zrobiony ze az kopci..Albo wgrany program beznadziejnie albo cos miał nie tak. A też mi coś o uszy się obiło ze 2.0 tez miały na wydechu. Tak jak a co. Dwa wydechy tak miało tam być :-) Wedlug mnie lipa straszna. Taka fura a kopci jak jakis szrot ale moze mial jakas awarie
tomcrack27 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 robocze siąde do kompa to Wam cwaniaczki posprzątam te posty z moim klapkiem nie cwaniakuj
serfin Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 A jak skusi sie ktos na te lampki to sandales w gratisie dorzucasz?
kaju Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 k**wa skarpetke Ci dorzuce, albo tak jak Wandejowi dwa ziemniaki
serfin Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 nieee dzieki za takiego zielonego splesnialego ziemniaka, i za skrapetke z mikrobami ale te rzymskie cezarowe sandalesy to jest rarytas
Bielun22 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 k**wa skarpetke Ci dorzuce, albo tak jak Wandejowi dwa ziemniaki a skarpety chociaż bez dziury na pięcie?
serfin Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 jaka posucha zrobiła się tu.... fiuuu fiuuu
Wandej Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 A Ty małego nie bawisz? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 takim desperatem nie jestem :gin:To po uj Kupiles dwaipol w automacie?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Bieniek Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Mamy kogos od kompow?? Spadł mi laptop teraz i matryca poszła. A jutro w delegacji kompa potrzebuje. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi