JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 są czasami na allegro ale czasami Jak klubowicz pisze "czasami" to mam wrażenie, że mówi o okresie +/- pół roku
Gość cwiara Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Mówiłem Ci przecież że czasem można wyrwać
JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Mówiłem Ci przecież że czasem można wyrwać Aj tam, wyrwać to ja sobie mogę gimbazjalistki na tą Navi, a nie panel.. Panel to musi być na już
jozek726 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 są czasami na allegro ale czasami Jak klubowicz pisze "czasami" to mam wrażenie, że mówi o okresie +/- pół roku No coś koło tego
Gość cwiara Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Mówiłem Ci przecież że czasem można wyrwać Aj tam, wyrwać to ja sobie mogę gimbazjalistki na tą Navi, a nie panel.. Panel to musi być na już Napisz do chłopa z tej aukcji, coś tam na manel ma z rns-e http://allegro.pl/nawigacja-audi-a4-s4-b6-b7-aisin-rns-e-navigation-i4649270430.html
kaju Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Andrzeju albo mod na przetwornice Koito z Toyoty Avensis (nieDoZajechania) taki c**j, że nie do zajechania. u cwiary i u mnie na prawej lampie jakaś bzdura - zgaśnie i odpali się dopiero po zgaszeniu i odpaleniu auta, a teraz doszła mi jeszcze w lewej lampie dyskoteka. żarniki nowe i pewne. niech c**j zastrzeli te koito. kupię ori valeo, jakby ktoś coś to zapraszam
Gość cwiara Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Andrzeju albo mod na przetwornice Koito z Toyoty Avensis (nieDoZajechania) taki c**j, że nie do zajechania. u cwiary i u mnie na prawej lampie jakaś bzdura - zgaśnie i odpali się dopiero po zgaszeniu i odpaleniu auta, a teraz doszła mi jeszcze w lewej lampie dyskoteka. żarniki nowe i pewne. niech c**j zastrzeli te koito. kupię ori valeo, jakby ktoś coś to zapraszam U mnie tylko raz zgasła jak Ty jechaleś za kólkiem moim autem Teraz działa bez zarzutów. Jak coś to mam kpl przetwornic 12 pin valeo.
kaju Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) reszte na pw dogadamy Edytowane 30 Września 2014 przez kaju
JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Andrzeju albo mod na przetwornice Koito z Toyoty Avensis (nieDoZajechania) taki c**j, że nie do zajechania. u cwiary i u mnie na prawej lampie jakaś bzdura - zgaśnie i odpali się dopiero po zgaszeniu i odpaleniu auta, a teraz doszła mi jeszcze w lewej lampie dyskoteka. żarniki nowe i pewne. niech c**j zastrzeli te koito. kupię ori valeo, jakby ktoś coś to zapraszam U mnie tylko raz zgasła jak Ty jechaleś za kólkiem moim autem Teraz działa bez zarzutów. Jak coś to mam kpl przetwornic 12 pin valeo. Kaju pewno promieniuje czymś i zakłóca działanie xenonów Tylko czym promieniuje? Głupotą pewnie
kaju Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 młody jak Ci zaraz wypierdole i już sobie pojebałeś ceny stretchu
JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 młody jak Ci zaraz wypierdole i już sobie pojebałeś ceny stretchu Ceny po negocjujemy w towarzystwie Jacka
kaju Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 młody jak Ci zaraz wypierdole i już sobie pojebałeś ceny stretchu Ceny po negocjujemy w towarzystwie Jacka ot mądrze gadasz
Wandej Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Ja mam 6 pin valeo tylko chyba w 2001eok montowane d2s:facepalm: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
RicS3 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Ku*** tak latam po allegro w poszukiwaniu kratek, halogenów do s4 bądź s-line i nie wierzę w te chore ceny. Ci ludzie nie patrzą ile nówka sztuka w ASO kosztuje? Kto im kupi używkę w cenie nowej kratki? Chciwość czy głupota?
JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 To szukasz S4 czy sline bo jest różnica
RicS3 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 To szukasz S4 czy sline bo jest różnica Podoba mi się S4 ale oceniam co wyjdzie korzystniej cenowo. Do s-line widzę większą dostępność części używanych jeżeli bym kupił golasa. A do S4 ani kratek ani halogenów w używce nie widać.
JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 To szukasz S4 czy sline bo jest różnica Podoba mi się S4 ale oceniam co wyjdzie korzystniej cenowo. Do s-line widzę większą dostępność części używanych jeżeli bym kupił golasa. A do S4 ani kratek ani halogenów w używce nie widać. Rozwiążę Ci problem : Kup zderzak S-Line kompletny i z głowy, kompletny ok 1300 na allegro. Gorzej ze zderzakiem do S4, bo do S4 ogólnie mało części, ale nie dziwota, skoro w Niemczech trzymają cholernie cenę, a w Anglii jak już się dostanie to w cenie sprawnej EU.
RicS3 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 To szukasz S4 czy sline bo jest różnica Podoba mi się S4 ale oceniam co wyjdzie korzystniej cenowo. Do s-line widzę większą dostępność części używanych jeżeli bym kupił golasa. A do S4 ani kratek ani halogenów w używce nie widać. Rozwiążę Ci problem : Kup zderzak S-Line kompletny i z głowy, kompletny ok 1300 na allegro. Gorzej ze zderzakiem do S4, bo do S4 ogólnie mało części, ale nie dziwota, skoro w Niemczech trzymają cholernie cenę, a w Anglii jak już się dostanie to w cenie sprawnej EU.Wertuje allegro i nic nie ma w takiej cenie. Jak masz to podrzuć linka do zderzaka s-line ze spryskami za 1300:) dojście do S4 mam ale za 1600 i niekompletny, bez kratki środkowej i bocznej.
JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 To szukasz S4 czy sline bo jest różnica Podoba mi się S4 ale oceniam co wyjdzie korzystniej cenowo. Do s-line widzę większą dostępność części używanych jeżeli bym kupił golasa. A do S4 ani kratek ani halogenów w używce nie widać. Rozwiążę Ci problem : Kup zderzak S-Line kompletny i z głowy, kompletny ok 1300 na allegro. Gorzej ze zderzakiem do S4, bo do S4 ogólnie mało części, ale nie dziwota, skoro w Niemczech trzymają cholernie cenę, a w Anglii jak już się dostanie to w cenie sprawnej EU.Wertuje allegro i nic nie ma w takiej cenie. Jak masz to podrzuć linka do zderzaka s-line ze spryskami za 1300:) dojście do S4 mam ale za 1600 i niekompletny, bez kratki środkowej i bocznej. Ze spryskami S-line kosztuje więcej po od 1500-1900zł. Osobiście sprzedałem za 2000zł, a co do zderzaka za 1600zł, to przestań wertować już tak te allegro i zapraszam go w końcu odebrać kolego
kaju Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem
Rekomendowane odpowiedzi