Ra4al Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzisiaj skończyłem wymianiać zawieszenie na gwint, pocątkowo byłem niemile zaskoczony gdy tył skręcony na maxa był tak samo wysoko jak 1BE, ale po krótkiej przejażdzce ułożył się idealnie, teraz tylko jakiś dystans aby spas był lepszy i voila . Jutro tylko mam przegląd i zastanawiam się jak im powiedzieć że chyba nie dam rady wjechać na rolki bo jest za niski . Choć rok temu też nie miałem badania hamulców gdyż nie chciało im się kombinować ze względu na napęd quattro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam czyja B6 jest na zdjęciach w tej aukcji? http://allegro.pl/koncowki-ozdobne-n1-101rs-ulter-audi-a4-a6-a8-rs6-i4695207578.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Siemanko wszystkim! I od razu pytanko, nie ma ktoś popielniczki na tył czarnej na handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Panowie podobno można kupić dekle bixa do b6. Ten dekiel z przetwornicą. Poda ktoś nr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Siemka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja potrzebować jakiś namiar na kogoś kto chromuje plastik... wie kto co? Siemanko Musti Ty żyjesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja potrzebować jakiś namiar na kogoś kto chromuje plastik... wie kto co? Siemanko Musti Ty żyjesz żyje się powoli Panie więdzę ostro z modami lecisz u siebie i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja potrzebować jakiś namiar na kogoś kto chromuje plastik... wie kto co? Siemanko Musti Ty żyjesz żyje się powoli Panie więdzę ostro z modami lecisz u siebie i dobrze Coś trzeba robić żeby nie zwariować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaman Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Pytanko mam. Przez własną głupotę połamał mi się zaczep daszka przeciwsłonecznego od strony kierowcy Dokładnie o ten element: Czy to siedzi na samych zatrzaskach czy dodatkowo na śrubach? Próbowałem podważyć, ale boję się, że coś połamię więc wolę się upewnić jak to zdjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 <p>To ustrojstwo trzyma sie na samych kolkach,w suń delikatnie śrubokręt od strony sufitu i podwaz, zwjdzie ci oslonka a nastepnie wyciagniesz reszte</p> <p>W tej oslonce sa kolki blokujace calosc</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ktoś coś ostatnio wspominał, że gdzieś ktoś się ścigał audi a6 c6 i a4 b7 po mieście. Macie jakiś link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 rezacze poznajo to altankje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ktoś coś ostatnio wspominał, że gdzieś ktoś się ścigał audi a6 c6 i a4 b7 po mieście. Macie jakiś link? Ja. Nie wiem gdzie na tvn pokazywali w faktach jak mówili o tym typie w 3-mieśce na ścigaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 rezacze poznajo to altankje? lepiej powiedz kto jej nie poznaje tylko się nie najebcie jak dzwony Najpierw robota, potem picie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi