Wandej Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 to nie zboczenie, to są fakty Wojtsena auto też ujowe?
jozek726 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Kolor tam robi robotę i koło, jak by to była seria to wiesz,d*py by nie urywalo
Bielun22 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Wandal nie mądruj się tylko na pw odpowiadaj!!
mateusz16 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 nie, sam czekam na montaż i doczekać się nie mogę Kto Ci kolego będzie montował?
Wandej Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Kolor tam robi robotę i koło, jak by to była seria to wiesz,d*py by nie urywalo A myślisz że Twoj jakby był srebrny albo granatowy to co? Też o spustach mógłbyś zapomnieć Bielun jutro teraz wypoczywam
Bielun22 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Kolor tam robi robotę i koło, jak by to była seria to wiesz,d*py by nie urywalo A myślisz że Twoj jakby był srebrny albo granatowy to co? Też o spustach mógłbyś zapomnieć Bielun jutro teraz wypoczywam Łoki
nitroo Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Pany podrzuci który nr tej plastikowej osłony ręcznego i górnej części tunelu tej co jest nad szufladkami ?Górna osłona to 8e0 863 321 D
musti Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Wladi tylna kanapa pasowała by do twoich dekorów idealnie http://suchen.mobile.de/auto-inserat/audi-a4-tc-concepts-unikat-finanzierung-m%C3%B6glich-berlin/196091265.html?lang=de&pageNumber=18&__lp=19&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&maxFirstRegistrationDate=2004-12-31&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&adLimitation=ONLY_FSBO_ADS&categories=Limousine&noec=1
Armi Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Kolor tam robi robotę i koło, jak by to była seria to wiesz,d*py by nie urywalo A myślisz że Twoj jakby był srebrny albo granatowy to co? Też o spustach mógłbyś zapomnieć Bielun jutro teraz wypoczywam To prawda, avant żeby wyglądał musi być porobiony albo mieć kolor. Z sedana jest łatwiej zrobić wpadający w oko samochód. Avant o to samochód budzący skojarzenie: rodziny albo pożyczony od taty. I może mieć koła, air a i tak będzie tylko kombiakiem.
Wandej Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Albo jeszcze ktoś ma zainteresowania w kierunku interesu pogrzebowego:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
KoJ@K Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 A mi tam sie wlasnie podobaja porobione kombiki, a jak juz zrobiony ze smakiem to na mnie zrobi wieksze łał niz sedan czy heczbek.
wladi Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Noo Musti masz racje może kiedyś się tak obszyje memory five wladi i wszystko jasne :-)
Wandej Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 A mi tam sie wlasnie podobaja porobione kombiki, a jak juz zrobiony ze smakiem to na mnie zrobi wieksze łał niz sedan czy heczbek. HB musi dopiero robić robotew b6:kox:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jozek726 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Albo jeszcze ktoś ma zainteresowania w kierunku interesu pogrzebowego:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
musti Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 o i Ty tutaj młody zawsze zdziwiony he he
Rekomendowane odpowiedzi