Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzes jutro rano podrzuce Ci ceny bo akurat mam wolne:hi:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzes jutro rano podrzuce Ci ceny bo akurat mam wolne:hi:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Spoko, nie pali sie :wink:

Opublikowano

Witam. Panowie doradzcie. Mam pakiet s line i musze cos z przednim zderzakiem zrobic bo ma dokladke do podklejenia i nie ma listwy dolnej gornego zderzaka i boje sie ze jak pomaluje to kratki boczne i srodkowa nie beda dobrze trzymac. Ta listwa co idzie pod dolnym grillem do halogenow jest istotna zeby trzymala w dolnej czesci grill i boczne kratki? Bawic sie w wymiane zderzaka z s4? Czy leiej s line zostawiac?

Opublikowano

ja bym zostawił s-line

Opublikowano

Pany 4x10j et55 wejdzie do FWD?

Opublikowano

Panyy jak kur...de usunąć te zyabane napisy na tapicerce boczka drzwi co podpisują na szrotach jakiś zyebany zyeb podpisał oczywiście na górnej części a4 b7 jakiś białym markerem czy chu wie czym.. no a teraz wodą nie schodzi a boję się dowalić coś zebym nie starł tapicerki....

Opublikowano

okej a jeszcze pytanie. http://olx.pl/oferta/zderzak-przedni-audi-a4-s-line-pdc-i-spryskiwacze-CID5-ID71Cjn.html#1c086964fa%C2'> zdjecie zapozyczone nie mam tej dolnej listwy bo taki juz zderzak dostalem i bez tej listwy bedzie wszystko ladnie trzymalo dokladka kratki boczne i srodkowa?

Opublikowano (edytowane)

Witam. Panowie doradzcie. Mam pakiet s line i musze cos z przednim zderzakiem zrobic bo ma dokladke do podklejenia i nie ma listwy dolnej gornego zderzaka i boje sie ze jak pomaluje to kratki boczne i srodkowa nie beda dobrze trzymac. Ta listwa co idzie pod dolnym grillem do halogenow jest istotna zeby trzymala w dolnej czesci grill i boczne kratki? Bawic sie w wymiane zderzaka z s4? Czy leiej s line zostawiac?

zostań przy sline, boczne będą się trzymać, środkowa nie bardzo będziesz musiał podkleić :wink:

Rafał już cztery zderzaki przerabiałem ze zwykłych na sline i żaden z właścicieli nie narzeka

Edytowane przez ucho.77
Opublikowano

grzesiek pw ci wyslalem o co mi chodzi doradz i wielkie dzieki :)

Opublikowano

Akurat z tego linku poradnik jest za***isty sam zrobilem i piknie trzyma jak w ori ;) a trytytki potrzebowalem 3 do ogarniecia srodkowej kratki aby trzymala sie na 3 ramionach wychodzacych z gornej czesci zderzaka w dol do dokladki ;)

Opublikowano

aha ale jak to zrobiliscie nie widac trytytek ? z srodkowej kratki? Boczne kratki trzymaja ? uchtywy opalarka wydluzyc ?

Opublikowano

:naughty: ja nie mam tretytek,wolałem przykleić.

Serafin od dołu tretytka a od góry na czym się trzyma??

Opublikowano

na powietrzu :decayed:

Opublikowano (edytowane)

taaak zapier..la że nie odchodzi :grin:

Edytowane przez ucho.77
Opublikowano

jest ktoś w klubie z londynu i okolic ?

Opublikowano

mieszkałem trzy lata, co potrzeba

Opublikowano

kumpel szuka a4 b6, jaka cena tam jest ok za 2002-2003r raczej golas ?

Opublikowano

:naughty: ja nie mam tretytek,wolałem przykleić.

Serafin od dołu tretytka a od góry na czym się trzyma??

Siemeeema ;) ja np majac kratke z s4 wlozylem w ramke sline przykrecilem na mini srubki od srodka a nastepnie sciagnalem wszystko to do srodka auta na trytytki robiac odpowiednie otwory kratce i w tych 3 slupkach co ida od gornego zderzaka. Jak znajde fotki to pokaze mialem w swoim watku ale nie wiem czy nadal tam sa zawieszone po zmianie servera forum