Wandej Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł Załóż sobie Eibach prokit i tyle tak pytam z ciekawości, powiem szczerze że jak już kupię coś to jakiś dobry, markowy gwint Bym Ci brzydko odpowiedział ale się już powstrzymam Nie brałes w ic FV na mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nic nie brałem tylko jedno ako, na paragon ale chyba kupie jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? Powinny mieć napisane Ronal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? moje mają made in italy et43 mam ale widziałem też z et35 ktoś na forum sprzedaje R7_jarek chyba Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? Powinny mieć napisane Ronal dokładnie u mnie też pisze Ronal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1BA to ja mam, a chciałem wiedzieć czy jest duża różnica w 1BV Nie zakładaj 1BV bo będziesz się wkórwiał 2 centy w dół jest czyli tak samo jak 1be tylko jest sztywniejsze Końcówka do 1bv lema kosztuje 160zł Załóż sobie Eibach prokit i tyle tak pytam z ciekawości, powiem szczerze że jak już kupię coś to jakiś dobry, markowy gwint 1BA- standard 1BE- obnizone -20mm komfort 1BV- obnizone -20mm utwardzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1BE to najlepszy wybor na polskie drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1BE to najlepszy wybor na polskie drogi Albo 1BD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Uuuu o takim zestawie zawiechyto ja nie slyszał jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 1 Bedzie d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Od s4 chyba Edytowane 8 Listopada 2014 przez Wandej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et?moje mają made in italy et43 mam ale widziałem też z et35 ktoś na forum sprzedaje R7_jarek chyba Panowie ori felgi RS6 w 18' co powinny miec od srodka napisane, madein germany czy italy i jakie one maja et? Powinny mieć napisane Ronal dokładnie u mnie też pisze RonalU mnie jest ronal et43 made in poland kupowałem 2 kolejne i tak samo jest napisane ,mowa o rs6 c5,osi 100% mają et43 ,Jarek bodajże ma włoskie repliki stąd et35 Edytowane 8 Listopada 2014 przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 To nie jest rs6 c5,bo tam jest 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Uuuu o takim zestawie zawiechyto ja nie slyszał jeszcze 1BD wzmacniane na zle drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Józek poczekaj jak na wiosnę założę gwint to Ci powiem czy warto było memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Uuuu o takim zestawie zawiechyto ja nie slyszał jeszcze 1BD wzmacniane na zle drogiKurna żebym wiedział to bym ni uuuja nie kupił audiczki z 1be tylko 1bD ;p , na wschod tylko takie powinny isc a moze takie 1BD pakowali w furki glownie na zbyt w bloku wschodnim? I zazdroszcze tym co maja dlugi weekend. Wczoraj napierd do 18ej dzis i jutro do 17ej i w pon tez do roboty :/ gdzie tu czas na ciąg alkoholowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Józek poczekaj jak na wiosnę założę gwint to Ci powiem czy warto było memory five wladi i wszystko jasne :-) Ja po roku stwierdzam, że tak średnio z tym gwintem i chyba wrócę do 1BV, choć specjalnej różnicy nie było, też trochę tłukło. Tyle że uszczelki nie skrzypiały Ale coś mnie ciągnie do oryginału, Szkoda mi wyglądu na - 40mm i fajnie spasowanych 18 super wygląda. No 19 w ogóle by robiła robotę Uważam, że trzeba spróbować, tylko nie pchajcie gwinta za tysiaka - to jest na sezon, góra dwa i będziecie mięli dość. Szkoda autka. Niektórzy piszą, że Ap, lub HR jest spoko - nie wiem, w każdym razie wydane 2-3 tysie na gwint, to siłą rzeczy trzeba liczyć, że będzie supcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Józek poczekaj jak na wiosnę założę gwint to Ci powiem czy warto było memory five wladi i wszystko jasne :-) poczekam , poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Z tego co chłopaki mówią to K&W całkie spoko wychodzi w stosunku do 1 BV więc jestem dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 KW, też ma dobre opinie, kwestia jaki wariant. Ale chyba to jest najlepsza alternatywa. Fajnie dorwać używke po małym przelocie, najlepiej z DE Kurcze z drugiej strony takie zaje.... fury macie i nie szkoda Wam kaleczyć je gwintem??? Na 1BV, lub 1BE wystarczająco dobrze wygląda, a do tego jest bardziej praktyczny i mniej irytujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Mi tam pasuje 1 BV ale jestem wpływowy i ciągle mi dowalają więc muszę pokazać na co mnie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi