grzes283 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Często małego wożę z przodu, więc się przydaale tylko, jak fotelik tyłem zamontowany No gdzie, tak nie można przewozić w żadnym aucie z poduchą.... Piszesz, że się przyda, młodego wozisz z przodu. Dedukuję, że już nie jeździ w pierwszym foteliku-nosidełku, więc nie wiem po kiego Ci wyłącznik.Dzieciaki przy poduszce pasażera możesz wozić zawsze i wyłącznie w fotelikach normalnie(nie tyłem) zamontowanych. A tyłem nie, bo w razie wybuchu wbije fotelik w fotel. U mnie mam już czasami dość młodego z przodu, 4lata w maju skończył i całą drogę nadaje: czerwone, wyprzedzaj, inną piosenkę, nie tędy itd... Znam to hahahahaDziecko może jeździć z przodu w foteliku przodem do kierunku jazdy z właczona poducha . Tak mówią przeposy a pies może ich nie znać to normalne . To nie chodzi o to co mówią przepisy, bo na to akurat można mieć wylane. Bardziej chodzi o zdrowy rozsądek. Co się może stać z dzieckiem podczas wybuchu poduchy jeśli jest w foteliku przodem, czy tyłem do kierunku jazdy - to nie ma znaczenia. Można cofnąć fotelik na maxa do tyłu, ale to i tak nie jest właściwy montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 No może i tak . Ale wg przepisów można . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Co do przepisów, to głowy nie dam, czy można przewozić w foteliku malucha przodem do kierunku jazdy - z przodu. Oczywiście jest to możliwe, jeśli NIE MA poduchy, bądź jest rozłączana. Kiedyś sprawdzałem gdzieś na stronie i było tylko kilkanaście modeli różnych marek mogących tak przewozić dziecko, w tym były A4B6, lecz nie wiem czy wszystkie, czy tylko te z możliwością rozłączenia. Zresztą tak jak napisałem wyżej. Liczy się rozwaga, a nie przepisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 No ja też tak podchodzę do większości rzeczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 I prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Turzol dzieki za link z poduchą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Jakby cos to sie pisze na grupowy zakup ori gumowych dywanikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 muszę dołożyć jeden PIN do wtyki przełącznika reg.świateł + CLH, co tam siedzi? (foto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 muszę dołożyć jeden PIN do wtyki przełącznika reg.świateł + CLH, co tam siedzi? (foto)Taki sam pin jak w kostce licznika i sterowniku drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Turzol dzieki za link z poduchą. A zastanawiałem się czy ja brac:decayed: Turzol jakbyś gdzieś widział 3 ramienia do a3 to daj info:wink:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 muszę dołożyć jeden PIN do wtyki przełącznika reg.świateł + CLH, co tam siedzi? (foto)Taki sam pin jak w kostce licznika i sterowniku drzwi. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Pany przyciski w kiera b6 3 ramienna to biegi czy radio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Pany przyciski w kiera b6 3 ramienna to biegi czy radio? już Ci odpisałem na PW, biegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Cos mo się wali sraptalk :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 widziany w niedziele na lotnisku Modlin Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 to nie kuredu brata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 widziany w niedziele na lotnisku Modlin Naciapane z Zetki To prezesa Inter carsu fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi