jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 To zależy od pogody jak będzie niezła to będę B6, a jak będzie zima to A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 A pokazać to nie łaska?? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mam tylko foto z ogłoszenia, auto zaliczkowałem i odbieram jutro bo nie zdążyłem w piątek wykupić tablic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ktoś chętny? Symphony stan bardzo dobry lepsze fotki po 20 grudnia 330zł Kierownica z poduszką 270zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 grabaaaaarz!!! ide wj***ć w erenesa jebnij basem synu Mam tylko foto z ogłoszenia, auto zaliczkowałem i odbieram jutro bo nie zdążyłem w piątek wykupić tablic.. zazdroszczę czekamy na więcej foto i temat auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jak wrócę do Polski to zakładam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 siemka pany.na Tvn Turbo leci "Samochód marzeń kup i zrób" Audi RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 ucho dzięki za link. Już łapie. Też oglądam o rs'ie kiedyś już było ale nie miałem okazji obczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 ja już oglądałem o tym RSie piękna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Wymieniałem klocki w tym warsztacie z tvn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pany maska coraz ciężej mi sie otwiera. tzn ciągnę rączkę od otwierania z takim uczuciem jakby miała zaraz pęknąć albo linka i na samym końcu dopiero puszcza. Coraz cieżej się otwiera. Boje się że następnym razem wogóle nie otworze już maski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pany maska coraz ciężej mi sie otwiera. tzn ciągnę rączkę od otwierania z takim uczuciem jakby miała zaraz pęknąć albo linka i na samym końcu dopiero puszcza. Coraz cieżej się otwiera. Boje się że następnym razem wogóle nie otworze już maskiI tak będzie za niedługo ze strzeli razem z dźwignia. Ja się tak naciałem dzien przed oddaniem auta do serwisu. Na szczęście tam dali rade jakoś otworzyć maskę i wymienili KPL linka i rączką na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Może zamek się zaciera. Psiknij smarem miedziowym. U mnie sporo lżej zaczęło chodzic:wink: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 U mnie muszę po otwarciu dopychać klamke żeby się klapa zatrzasneła . Może się ta sprężyna zepsuć/ wyrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) Wandej coś dla Ciebie cały komplet http://allegro.pl/el...4898116394.html<br/> Kupuj a kable się ogarnie Naciapane z Zetki Edytowane 14 Grudnia 2014 przez dariuszqw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Wandej coś dla Ciebie cały komplet http://allegro.pl/el...4898116394.html<br/> Kupuj a kable się ogarnie Naciapane z Zetki Święta idą uspokojenie sie:decayed: musze dać prawa lampę jednak trochę w gore:wink:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pany chce ktoś PDC na tył? sterownik 8Z0 z końcówką A, wiązkę do czujników i wiązkę zasilania? oddam za 220zł z KW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pany chce ktoś PDC na tył? sterownik 8Z0 z końcówką A, wiązkę do czujników i wiązkę zasilania? oddam za 220zł z KW Spadaj akwizytorze nikt tego nie chce. Jest za drogie i na pewno nie dziala:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi