Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

Włąśnie tego się boje. Dużo zachodu jest z wymianą linki nie wiesz? Akurat za tydz jadę do PL to bym sobie wymienił.

Mniej niz mocowanie sie z kijem zeby otworzyc zamek z dolu jak juz linka pojdzie :decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

:hi: Witam panowie czy podejda bez zadnych kombinacji fotele z A6 C6 do A4 B6 chodzi mi o przednie fotele czy w szyny wejda i czy wtyczki beda pasowac?? mam dokupienia sporty w dobrej cenie

Ten czujnik jak sie ktos postara to mozna uyebac przysamym wkladaniu go ;)

Panowie wymienial ktos poduche silnika ta od strony kierowcy (ta z wtyczką) ? Ostatnio jak bylem pod autem to zauwazylem, ze sie poci i wydobywa sie z niej jakis czerwono-bordowy olej/plyn - czy to oznacza, ze nadszedl jej koniec? No i po co przy niej jest wpieta ta kostka z wtyczką? W razie czego na jaka polecacie wymienic?

Jak puściła olej to juz po niej , wtyczka jest do sygnalizacji błędu jak juz całkiem będzie sucha , jak wymieniac to tylko na ori AVON ( ok 450 zł )

Nie sucha i nie wtyczka od błędu, tylko zawór który ją usztywnia!

Poduszki pracują w dwóch trybach:

– komfortowym (na biegu jałowym) – zawór jest otwarty, a poduszka staje się bardziej miękka,

– jazdy dynamicznej – zawór jest zamknięty, a poduszka zyskuje sztywniejszą charakterystykę.

:hi: Witam panowie czy podejda bez zadnych kombinacji fotele z A6 C6 do A4 B6 chodzi mi o przednie fotele czy w szyny wejda i czy wtyczki beda pasowac?? mam dokupienia sporty w dobrej cenie

Są te same.

Edytowane przez H4mm3R

Wtyczki tylko sa inne w przednich fotelach z A6, trzeba troche podcinac, do ogarniecia

tzn jak je podciac piny zmieniać czy po prostu plastiki podciac żeby weszły w gniazda b6?

Dyfer i wał z 1.8T jest taki sam jak w 3.0v6 ?

wydaje mi się że będzie to samo

ok, a łapy skrzyni są takie same od 1.8T i 3.0 V6 ?

od klekotów manualnych czasami nie są takie same te łapy ?

TyBucu to napewno hehe ale czy wymienie to w godz czy w jeden dzień hehe

Pany jak myślicie nada się na swapa pokrętła. Niby wygląda tak samo jak nasz.

http://allegro.pl/wlacznik-swiatel-vw-polo-6r0941531g-halogen-chrom-i4874994269.html

Edytowane przez Patryś

Za 41 zł nawet widziałem tylko nie byłem pewny czy pasuje bo nigdzie nic nie mogłem znaleźć konkretnego jedynie że z TT pasuje a nie dam tyle za przełącznik. A 40 zł to pikuś.

Nic dzięki zakupuję :D

L ci urwało. Ale ten z B8 nie pasuje bo kiedyś kupiłem i jest lipa. Mam do sprzedania stan ideał jakaby ktoś chciał.

W moim wątku są zdjęcia co z czym,znajdziesz na pierwszych stronach

Wątek jest jak rozłożyć/zmienić diody coś w tym stylu :eusathink:

Wtyczki tylko sa inne w przednich fotelach z A6, trzeba troche podcinac, do ogarniecia

tzn jak je podciac piny zmieniać czy po prostu plastiki podciac żeby weszły w gniazda b6?

Z tego co pamietam podcinalem kostki foteli i w gniazdach tez. Piny foteli sa inne, ale pasuja w gniazda A4

Ni uja nie mogę znaleźć. U ciebie w temacie widziałem ale to za mało. Nic ryzykuję po raz drugi i kupuję ten z polo tylko za 40 plnów hehe