Wandej Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Bielun kiedy mi zerkniesz ten kabelek? Przypominam się Dzisiaj cudownym sposobem zaczął mi działać abs Może to przez to że czujnik dostał trochę młotów dzień wcześniej Pany kontrolka EPC powinna się zapalać jak przekręcimy stacyjkę? Oczywiście potem gaśnie
dariuszqw Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Bielun kiedy mi zerkniesz ten kabelek? Przypominam się Dzisiaj cudownym sposobem zaczął mi działać abs Może to przez to że czujnik dostał trochę młotów dzień wcześniej Pany kontrolka EPC powinna się zapalać jak przekręcimy stacyjkę? Oczywiście potem gaśnie U mnie EPC świeci się po przekreceniu na zapłon, a po odpaleniu gaśnie jaki chcesz kabelek mam cała wiązkę to coś znajdę Naciapane z Zetki
Wandej Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Bielun kiedy mi zerkniesz ten kabelek? Przypominam się Dzisiaj cudownym sposobem zaczął mi działać abs Może to przez to że czujnik dostał trochę młotów dzień wcześniej Pany kontrolka EPC powinna się zapalać jak przekręcimy stacyjkę? Oczywiście potem gaśnie U mnie EPC świeci się po przekreceniu na zapłon, a po odpaleniu gaśnie jaki chcesz kabelek mam cała wiązkę to coś znajdę Naciapane z Zetki Do poduchy masz?
dariuszqw Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Bielun kiedy mi zerkniesz ten kabelek? Przypominam się Dzisiaj cudownym sposobem zaczął mi działać abs Może to przez to że czujnik dostał trochę młotów dzień wcześniej Pany kontrolka EPC powinna się zapalać jak przekręcimy stacyjkę? Oczywiście potem gaśnie U mnie EPC świeci się po przekreceniu na zapłon, a po odpaleniu gaśnie jaki chcesz kabelek mam cała wiązkę to coś znajdę Naciapane z Zetki Do poduchy masz?Mam [emoji1] dawaj na whats apss Naciapane z Zetki
slo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 ile mocy ogarnie seryjne sprzęgło do BEXa ?
Artur82 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Haha Kaju a Ty myślisz ze nie pisałem... Sorry ale chłopcem nie jestem który rzuca słowa ma wiatr i jak pisałem ze sie zajmę to tak miski być. Żeby było jasne ja sie na nikogo ani nic nie gniewam rób ten porządek i chętnie pomogę. A Cwiara jeszcze do Ciebie... Działem zająlem sie jak Ty jeszcze klubowiczom nie byłeś i wiem gdzie jest co tylko ze to nie działa
Gość cwiara Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Haha Kaju a Ty myślisz ze nie pisałem... Sorry ale chłopcem nie jestem który rzuca słowa ma wiatr i jak pisałem ze sie zajmę to tak miski być. Żeby było jasne ja sie na nikogo ani nic nie gniewam rób ten porządek i chętnie pomogę. A Cwiara jeszcze do Ciebie... Działem zająlem sie jak Ty jeszcze klubowiczom nie byłeś i wiem gdzie jest co tylko ze to nie działa Spoko, wyluzuj. Jest nowe forum troche sie pozmieniało i chciałem pomóc. Ale widze ze nawet nie warto sie odzywać. Zaproponowałem wczesniej ze moge pomóc, napisałeś zebym nic nie ruszał wiec sie nie wtrącam w Wasz Division. Z reszta mam duzo innej roboty na forum. Tyle w temacie.
kaju Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Haha Kaju a Ty myślisz ze nie pisałem... Sorry ale chłopcem nie jestem który rzuca słowa ma wiatr i jak pisałem ze sie zajmę to tak miski być. Żeby było jasne ja sie na nikogo ani nic nie gniewam rób ten porządek i chętnie pomogę. A Cwiara jeszcze do Ciebie... Działem zająlem sie jak Ty jeszcze klubowiczom nie byłeś i wiem gdzie jest co tylko ze to nie działa nie zarzuciłem Ci nic z tego co napisałeś.
Artur82 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 KROPKA W TEMACIE Panie i Panowie lyzna guma toc pisze ze nic do nikogo nie mam!! Z Kajem już jest obgadamy plan działania i bedą zmiany!! PS. Cwiara a Ty dla zmiany tematu stawiasz flaszkę i na pytanie dlaczego... Odpowiadam BO TAK
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 przecież Cwiara dawno już flachę wisi
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 przepraszam ze się wtrącę między wódkę a zakąskę, a ja kim będę i spoko flachę też postawie i nawet pomogę w konsumpcji
jozek726 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 przepraszam ze się wtrącę między wódkę a zakąskę, a ja kim będę i spoko flachę też postawie i nawet pomogę w konsumpcji będziesz czesał węże
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 no proszę jakie cfffffaniaki tutaj są
wladi Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jest tu jakiś cfaniak....to daj piątaka
TyBucu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Jest tu jakiś cfaniak....to daj piątaka a ty, cfaniaku, dajesz dwie dychy. ... ja dorzuce kolejne dwie i bedzie na flaszke Edytowane 16 Grudnia 2014 przez TyBucu
wladi Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Za dwie dychy to możesz wyłapać zaraz
TyBucu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) te te, bo tam do ciebie wejde! Edytowane 16 Grudnia 2014 przez TyBucu
Rekomendowane odpowiedzi