Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a ja jestem za nasza US Army Pucuj się pucuj to może jutro paczka pójdzie bo Ci znwou wyedytuje posta
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a daj lewy dolny róg? Wiesz ktoś będzie miał w inną stronę auto i będzie też zakrywało...chyba najlepiej na środku chyba że mniejszą troche czcionkę niech da a ja jestem za nasza US Army Pucuj się pucuj to może jutro paczka pójdzie bo Ci znwou wyedytuje posta Właśnie mi się przypomniało że jutro poczta zamknięta
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 świetnie to wygląda, tylko ciekawe jak na reszcie zdjęć
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) świetnie to wygląda, tylko ciekawe jak na reszcie zdjęć Można by było się pobawić i umieścić nick na danym zdjęciu tak żeby pasował i nic nie zasłaniał Edytowane 19 Grudnia 2014 przez wladi
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 kombinujta, tylko nie przesadźcie za bardzo ja ide za cycka potrzymać, jutro trza gumy nowe naciągnąć (kupiłem UG9 na jozka odpowiedzialność ) i w nocy na terytorium wroga...
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 tylko wtedy w kupie wyglądało by to brzydko, musi być w jednym miejscu chyba
slo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Edytowane 19 Grudnia 2014 przez kaju
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 ja tam ide w kime, a jutro mnie tu nie będzie branoc
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 tylko wtedy w kupie wyglądało by to brzydko, musi być w jednym miejscu chyba Nie koniecznie trzeba by było osądzić
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 tylko wtedy w kupie wyglądało by to brzydko, musi być w jednym miejscu chyba IMO właśnie dlatego robi się przekombinowane, za dużo chcecie na raz. zrobi się syf, ale Wasza decyzja, jak kogoś zainteresuje auto, to i tak i tak wejdzie w odnośnik ze zdjęcia i będzie widział czyje to jest...
Wandej Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 kombinujta, tylko nie przesadźcie za bardzo ja ide za cycka potrzymać, jutro trza gumy nowe naciągnąć (kupiłem UG9 na jozka odpowiedzialność ) i w nocy na terytorium wroga... ug9? Ja mam kleber hp2 i stwierdzam że nic więcej z opony zimowej wycisnąć się nie da Jak ma być gruba opona to michelin albo pirelli
slo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 moge pokadrowac np. u Wandeja padaczke przesunąć na dół zeby napis nie przysłaniał strucla
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 A daj Józka po lewo a Wandeja na dół...
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 no i gt te auta to i tak nic specjalnego
Wandej Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 i tu przykład tego co napisałem. dwie za***iste fotki zostały zjebane - oczywiście z całym szacunkiem, tym bardziej dla Ciebie Tomek za chęci i robotę, jest to oczywiście tylko moja opinia Całkiem spoko
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 a daj lewy dolny róg? Wiesz ktoś będzie miał w inną stronę auto i będzie też zakrywało...chyba najlepiej na środku chyba że mniejszą troche czcionkę niech da a ja jestem za nasza US Army Pucuj się pucuj to może jutro paczka pójdzie bo Ci znwou wyedytuje posta Właśnie mi się przypomniało że jutro poczta zamknięta poczekam jak Twoje felgi bede u mnie
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 i tu przykład tego co napisałem. dwie za***iste fotki zostały zjebane - oczywiście z całym szacunkiem, tym bardziej dla Ciebie Tomek za chęci i robotę, jest to oczywiście tylko moja opinia
Rekomendowane odpowiedzi