Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Nosb

Rekomendowane odpowiedzi

siemka :hi:

moze mi ktos cyknac zdjecie ori pilota webasto od srodka jak baterie sa? o te blaszki mi chodzi dokladnie co i jak z gory dzieki

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

:hi: Witam , czy ktos posiada drzwiczki w lewej wykładzinie bagażnika sedan ?

ja posiadam :P

Wizyty w JWW wykańczają... nie dość ze zryty beret to sił też brak :kwasny: ale grzane dupki tył juz banglają :naughty: , zmieniarka tez, wiazka bose on board, cetralny bose siedzi... Doniek :hi::drinks:

Panowie, jaka jest różnica miedzy RNSami? Led i zwykły, to wiem,ale czy jest jeszcze coś, na co warto zwrócić uwagę?

Bierz LEDa , w cale się nie zastanawiaj ;)

siemka :hi:

moze mi ktos cyknac zdjecie ori pilota webasto od srodka jak baterie sa? o te blaszki mi chodzi dokladnie co i jak z gory dzieki

Napisałem Ci odpowiednią adnotację, więc powinno już wszystko być jasne , jak coś to wal postaram się pomoc ;)

E tam po co ci lodzik tzn ledzik :P zwykły rnse styknie ;) ja stawiałem na dźwięk a nie wyższa rozdzielczość ekranu na który i tak nie patrzę podczas jazdy ;) a za oszczędzony Hajs kup sobie jakiś dodatek do tego rnse np kolorowy licznik jak nie masz jeszcze :)

:siema: Byczki :) co do tonerów nie kupuj bo faktycznie lipa z tym zapelnieniem. kup sam proszek i zasyp na maxa i bedziesz zadowolony. od 2008r mam drukareczke mono samsunga ML-2010 i po kilku zakupach tonerów sam napełniam, najlepsze rozwiazanie ;)

:siema: Byczki :) co do tonerów nie kupuj bo faktycznie lipa z tym zapelnieniem. kup sam proszek i zasyp na maxa i bedziesz zadowolony. od 2008r mam drukareczke mono samsunga ML-2010 i po kilku zakupach tonerów sam napełniam, najlepsze rozwiazanie ;)

No może masz rację ale ja mam laserówkę więc nie wiem czy to to samo :eusathink:

Wladi cały czas mówie o laserówce :) tam sypie się proszek tj jak w xero :) znam kody tych drukarek więc wiedziałem o co kaman. nie zastanawiaj się kup polecany proszek u sprawdzonego sprzedawcy i działaj :) ja raz wziąłem jeszcze sam oczywiściłem ten wałek w tonerze (zielony/niebieski) i drukarka drukuje czcionką tak ostrą jak przy zakupie :)

a jaką masz dokładnie model? to zaraz coś ogarnę w necie, żeby nie było, największa maruda odnośnie RNSe, ma na pokładzie to "dziadostwo" taka fota poglądowa ">http://f9SeUXq.jpg

licznik kolor leży w garażu i czeka na wysyłkę co ćwiary, ale najpierw musze ogarnąć finanse z wykonczeniem chaty, 2 akty notarialne też dadzą po kieszeni :/

w przypadku mojego tonera z prawej strony patrząc od strony tej rączki uchwytu , odkrecam 2 śrubki i zdejmuję tą boczną prawą ściankę tonera ">http://XDw74FA.jpg

a następnie mam taki widok

">http://ybucaEC.jpg

zaznaczyłem na czerwono korek ktory trzeba zdjąć i tam wsypać proszek, potem skladamy w odwrotnej kolejnosci kołyszemy tonerem lewo prawo aby proszek rownomiernie rozszedl się na całej długości tonera i w miare rownomiernie eksploatował.

Edytowane przez serfin

a chocby z tej aukcji: butla ma 100gram czyli jakies 3000str/ przy zapełnieniu 5 % http://allegro.pl/toner-samsung-ml-1610-2010-2010p-2010pr-instr-i4919760888.html