andr3i Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 siemka moze mi ktos cyknac zdjecie ori pilota webasto od srodka jak baterie sa? o te blaszki mi chodzi dokladnie co i jak z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam , czy ktos posiada drzwiczki w lewej wykładzinie bagażnika sedan ? ja posiadam Wizyty w JWW wykańczają... nie dość ze zryty beret to sił też brak ale grzane dupki tył juz banglają , zmieniarka tez, wiazka bose on board, cetralny bose siedzi... Doniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Panowie, jaka jest różnica miedzy RNSami? Led i zwykły, to wiem,ale czy jest jeszcze coś, na co warto zwrócić uwagę? Bierz LEDa , w cale się nie zastanawiaj siemka moze mi ktos cyknac zdjecie ori pilota webasto od srodka jak baterie sa? o te blaszki mi chodzi dokladnie co i jak z gory dzieki Napisałem Ci odpowiednią adnotację, więc powinno już wszystko być jasne , jak coś to wal postaram się pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 E tam po co ci lodzik tzn ledzik zwykły rnse styknie ja stawiałem na dźwięk a nie wyższa rozdzielczość ekranu na który i tak nie patrzę podczas jazdy a za oszczędzony Hajs kup sobie jakiś dodatek do tego rnse np kolorowy licznik jak nie masz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 dzieki Jozek, tak dokladnie mam ale odezwe sie pozniej jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzień dobry bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzień dobry bardzo w radiu zet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ja do ML1640 kupuję u: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20300783 może ma do Twojej drukarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Byczki co do tonerów nie kupuj bo faktycznie lipa z tym zapelnieniem. kup sam proszek i zasyp na maxa i bedziesz zadowolony. od 2008r mam drukareczke mono samsunga ML-2010 i po kilku zakupach tonerów sam napełniam, najlepsze rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam . Pany ptrzebuję popiołki przód i tył plus ramke drązka 1 din soul . Pisać na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Byczki co do tonerów nie kupuj bo faktycznie lipa z tym zapelnieniem. kup sam proszek i zasyp na maxa i bedziesz zadowolony. od 2008r mam drukareczke mono samsunga ML-2010 i po kilku zakupach tonerów sam napełniam, najlepsze rozwiazanie No może masz rację ale ja mam laserówkę więc nie wiem czy to to samo Wladi cały czas mówie o laserówce tam sypie się proszek tj jak w xero znam kody tych drukarek więc wiedziałem o co kaman. nie zastanawiaj się kup polecany proszek u sprawdzonego sprzedawcy i działaj ja raz wziąłem jeszcze sam oczywiściłem ten wałek w tonerze (zielony/niebieski) i drukarka drukuje czcionką tak ostrą jak przy zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 a jaką masz dokładnie model? to zaraz coś ogarnę w necie, żeby nie było, największa maruda odnośnie RNSe, ma na pokładzie to "dziadostwo" taka fota poglądowa ">http:// licznik kolor leży w garażu i czeka na wysyłkę co ćwiary, ale najpierw musze ogarnąć finanse z wykonczeniem chaty, 2 akty notarialne też dadzą po kieszeni :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 rozebrałem stary toner i zrobiłem fotostory zaraz wrzuce tu to bedziesz juz kumał co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Daj i mi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) w przypadku mojego tonera z prawej strony patrząc od strony tej rączki uchwytu , odkrecam 2 śrubki i zdejmuję tą boczną prawą ściankę tonera ">http:// a następnie mam taki widok ">http:// zaznaczyłem na czerwono korek ktory trzeba zdjąć i tam wsypać proszek, potem skladamy w odwrotnej kolejnosci kołyszemy tonerem lewo prawo aby proszek rownomiernie rozszedl się na całej długości tonera i w miare rownomiernie eksploatował. Edytowane 11 Stycznia 2015 przez serfin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 a chocby z tej aukcji: butla ma 100gram czyli jakies 3000str/ przy zapełnieniu 5 % http://allegro.pl/toner-samsung-ml-1610-2010-2010p-2010pr-instr-i4919760888.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi