rav85 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie czy przelaczniki tylnych szyb elektryczych sa takie same jak w drzwiach pasazera przod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Panowie kto sprawdzi mi nr? 8E0 857 951 E 6PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 To nr niby popiolki 2 din tylko nie pasuje mi ona Tak jak na zdj poniżej otwory na śruby są na równi z otworami do mieszka tak w tej mojej te otwory są przy samej klapce popiołki i ni uja to nie pasuje mi w aucie. Były jakieś różne rodzaje? czy tylko 2 din, 1 din? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 to numer popiołki 1DIN... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Mam ją w ręce i to jest 2 din ale te otwory nie pasują coś a w mojej starej 1 din sa właśnie otwory tak jak na tej z foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 co wrzucę w googlarkę ten numer, to mi pokazuje w grafikach 1DINowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Zaraz ogarne foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ktos pewnie gore przelozyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 góry 1din raczej nie da się przełożyć do 2din Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 No to masz popiolke po jakims McGyverze co zmajstrowal z 2 jedna wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) ta popiołka jest jakaś kombinowana ,wygląda jak by ktoś ułamał uchwyty i przewiercił je dalej ,stąd tak blisko są klapki ,tu masz 1 i 2 din otwory mają w tej samej odległości http://www.ebay.it/sch/sis.html?_nkw=Audi%20A4%208E%20B6%20Orig%20Aschenbecher%20Mittelkonsole%20vorne%20schwarz%20SOUL%208E0857951E&_itemId=350913985850 zerknij na kremową 2 din ma ułamane uchwyty Edytowane 3 Lutego 2015 przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Kupiłem ją z forum. Długo stała i to pewnie przez to. :-\ I zonk teraz. Ona wogóle jakaś nie halo jest jak ją mierzyłem. Jutro ją przymierze jeszcze raz to foto strzele. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/296322-popielniczka-2-din-rybia-luska-nowa-cena/ Edytowane 3 Lutego 2015 przez Patryś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 panowie sprawa jest potrzeba mi znaleźć temat o wpakowaniu dokładki zderzaka tył sline z B7 do zderzaka tył sedan B6 pamiętam ze był gdzieś taki link ale jakoś znaleźć nie mogę podrzuci ktoś ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/302314-zamienie-kiere-3-ramienna-multi-s-line-na-cos-ciekawego-z-b6/ Nie chce ktoś czasem? Akurat do piątku niespodziewanie jestem w PL i mógłbym posłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 J E D Z I E M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 J E D Z I E M Dzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 A Ty się pytaj gdzie , nie widziałem Ci na liście Ćwara ale coś wyćwiarujemy chyba co w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 To zobacz na sama gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi