grzes283 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Stówka mordo Tylko nie szalej z tym nawilżaniem........
kaju Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Jaki nr miał moduł parktronika z B7?z b7 też mam p+t. końcówka B i D to sam tył, C i E p+t
rav85 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 PANY jak sciagaliscie lustra zewnetrzne to tam pod trojkatem jest taka gabka , po zmianie luster montowaliscie ja spowrotem ? , poleglem z wyciagnieciem wiazki lustra z drzwi , tam przy glosniku odpialem kolek mocujacy wiazke ale gezies na wysokosci polowy drzwi cos cholernie trzyma ten kabel, a na zewnatrz pogoda nie na taka robote wiec bede czekal az sie ociepli :-(
klysek Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Kłysiu już nie... wkurwiłem się i Endrju przytulił Teraz u niego poleżą do wakacji i ci przywiezie bo powie ze nie umi a pózniej przyjedzie cwiara i zabierze je ze sobą i sprzeda Chopinowi ,a Chopin ro***bie auto sprzeda na części kupie je ja pojadę do domina je montować najebiemy sie i nic z tego nie będzie,pózniej przyjedziesz ty powiesz "o k**wa... Moje moduły" zabierzesz je ze sobą i znowu bedą leżeć po stolikiem Ty to gupi jesteś Faktycznie nie znam Cie klysiu ale faktycznie j**niety dobrze jestes Ja ostatnio zatankowałem full zbiornik 65zl za 295zł jak leciałem na oem weszło za ponad 360zł Dlatego ze znam wladiego
klysek Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Ty Kłysiu nie schebiaj sobie...tak jebięty jak ja to nie jesteś Fakt jeszcze nie udaje posejdona
POWER-KRIS Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Widzieli spis felg http://www.original-felgen.com/
serfin Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzieki za życzenia ludziska wysłane z Galaktycznej S5
tomcrack27 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 A Ty jeszcze czeźwy a ty co menelu tez czezwy
serfin Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 ostatnio zaprawiony bo i do 6 rano sączył się % to jeszcze umie klikać
tomcrack27 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 A Ty jeszcze czeźwy a ty co menelu tez czezwy Narazie szarpłem dwa pifka ale szmak jest farfoclu jeden nie widze cie na whatsapp ale na BT damy se w morde mysle
serfin Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 skończyła się Łomża miodowa....psssst i ruszył Porterek
tomcrack27 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Telefon odbieram w tygodniu z naprawy to zawitam w końcu na whatsa a co do BT po chyba raczej w szyje oj damy se damy
tomcrack27 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Telefon odbieram w tygodniu z naprawy to zawitam w końcu na whatsa a co do BT po chyba raczej w szyje oj damy se damy Cofam to co powiedziałem prędzej...nie jestem z Wami w pokoju nie jestes???napewno nie jestes??
tomcrack27 Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 to tak jak ze mna moge zwiedzic cala stasinde
serfin Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 no to lecimy ze schizą polsko-holenderską: https://www.youtube.com/watch?v=nQjKT31fI4Q
Rekomendowane odpowiedzi