Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty no mam 6 pin i wiem co mówię bo wyciągam lampy raz w miesiącu bo jedna z nich nie łączy

Tapnięte z SGS5

Ulep :decayed:

dlaczego mój post usunąłeś?
Bo byłeś nie mily: polew:

Tapnięte z SGS5

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cewki juzcdawno byly wymienoone na nowe boscha lol

Opublikowano

Panowie pomocy, da się to odratować do A4? Lotka będzie ok?

http://allegro.pl/lotka-spoiler-klapy-tyl-audi-a4-b6-b7-avant-s-line-i5017115468.html

jasne, zamiast ktoś odkręcić odciął całą górę klapy :wink: i dodatkowo jeszcze stop sprzedaż za 50 zł :decayed:

Opublikowano

To wnisek z tego ze byly wersje 4 6 i 12 pin ech jakis pomydl jak to przerobic zeby bylo ok.?

Opublikowano

To wnisek z tego ze byly wersje 4 6 i 12 pin ech jakis pomydl jak to przerobic zeby bylo ok.?

Toć napisałem. Najprościej opchnac bixy i zrobić ze swoich. Zobaczysz że się zawiedziesz jak założysz bixy ori bo nie swieca

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

witka Panowie... choróbsko dopadło z gorączką walcze od wczoraj a jutro do robo i tak przez 7 dni pod rząd. jak im jebnę w trakcie to wtedy zrozumieją człowieka i bedzie L4 na 100%. Ok ale pytanie miało być. czy tylko lampy z xenonem idzie łatwo przerobic na bixy tj. wsadzić soczewki z B8? czy do lampy z H7 też temat do podjęcia? bo masz lampy z 2008r jak nowki wyglądają i szkoda mi kobinować ze sprzedażą i szukaniem w ciemno. oczywiście chce pozostać wierny bez samopoziomu (spryski ori są i wystarczą )

Opublikowano

Xenon do przerobienia na bix trzeba rozklejac.

Opublikowano

ok a lampe z H7 fabryczną? oprocz rozklejania? bo to akurat wiedziałem, chodzi bardziej o ingerecje w środku czy to pojdzie bez wiekszego kombinowania podobnie jak z lampa ori xenonem czy raczej ciezka sprawa i ryzyko zjebczenia lamp?

Opublikowano

Danielu soczewka jest większa i trzeba osłonę starej wyjąć. A ds rade tylko rozklejajac lampę.

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

chce ktoś nowe tarcze + klocki 345/300 ? OZ + Ferodo Premier.

Opublikowano

Jak za darmo biere dzisiaj rano o 8 kurier jest:kox:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Nie ma ktoś zestawu na przód 320mm z używanymi klockami z czujnikiem i tarczami? Albo z nowym osprzętem, cena mnie interesuje.

Opublikowano

dobry :)

Opublikowano

Kolejne pytanie, narzeczona chce mi zrobić prezent na walentynki do audi:D Pora w takim razie wymienić oświetlenie tablicy rejestracyjnej na LED. Poleci ktoś coś wartego uwagi bo jest tego trochę ale żeby to nie był szmelc. Ktoś już pewnie się w LED-y zaopatrzył więc może kogoś polecić.

Opublikowano

Kolejne pytanie, narzeczona chce mi zrobić prezent na walentynki do audi:D Pora w takim razie wymienić oświetlenie tablicy rejestracyjnej na LED. Poleci ktoś coś wartego uwagi bo jest tego trochę ale żeby to nie był szmelc. Ktoś już pewnie się w LED-y zaopatrzył więc może kogoś polecić.

ja kupiłem te narazie nic sie nie dzieje swieca ładnie na biało i fajnie przy okacji w nocy doświetlają kamere cofania

http://allegro.pl/led-lamp-rejestracji-audi-a4-b6-b7-a6-c6-a3-a8-q7-i4940359272.html

Opublikowano

:hi: a ja się skatowałem z rana i yebnąłem 15 km :decayed:

Mówisz że przepaliłeś krawata :decayed: