Geronimo25 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Jak mogę sprawdzić czy mam ten modulik ?? :naughty:
GILI Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie to zalezy czy masz modul ktory obsuguje tempomat,jezeli masz to tylko manetka ok50-70zl i obudowa z dziura na tempomat(mozesz sam wyciac) do tego programowanie samemu lub elektryk wydaje mi się,że tempomat podchodzi pod każdy moduł w B6.
Bieniek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie to zalezy czy masz modul ktory obsuguje tempomat,jezeli masz to tylko manetka ok50-70zl i obudowa z dziura na tempomat(mozesz sam wyciac) do tego programowanie samemu lub elektryk wydaje mi się,że tempomat podchodzi pod każdy moduł w B6. Nie.
GILI Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Czy orientuje się ktoś czy dużo roboty i kasy potrzeba na dołożenie tempomatu?? Ktoś może robił taki myk chętnie się dowiem bo brakuje mi tego u mnie to zalezy czy masz modul ktory obsuguje tempomat,jezeli masz to tylko manetka ok50-70zl i obudowa z dziura na tempomat(mozesz sam wyciac) do tego programowanie samemu lub elektryk wydaje mi się,że tempomat podchodzi pod każdy moduł w B6. Nie. pasował do Twojego byłego i antoniego,więc pomyślałem,że wszędzie podejdzie
Bieniek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zarowno ja jak i Antonio zmienialismy moduly.
Geronimo25 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zarowno ja jak i Antonio zmienialismy moduly. Mógłbyś coś więcej napisać na ten temat?? Może być na PW, będę bardzo wdzięczny.
Bieniek Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23501.0
Geronimo25 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Chyba za krotko tu jestem bo szukałem juz kilka razy takiego tematu i ni cholery nie mogłem znaleźć. Dzieki ci wielkie
Nosb Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 Jakby wszystkie niunie staly rozwarte do wziecia grubo bym sie zastanawial ( chociaz pewnie wskoczylbym w audi ) :decayed:
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Jakby wszystkie niunie staly rozwarte do wziecia grubo bym sie zastanawial ( chociaz pewnie wskoczylbym w audi ) :decayed: Mając taką furę laski pewnie by same z Tobą pojechały :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 One nie maja ze mna jezdzic :good:
GILI Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 V6 pod maską,turbina,diesel,automat i kombi,to cechy charakterystyczne dla Audi,ale brak w moim najważniejszego, Quattro Nie mam problemów z prowadzeniem,ale sporo dzisiaj jeździłem i miejscami esp praktycznie nie gasło myślę,że z Q jeździło by się znacznie pewniej...
Zaleczeq Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Wyłacz ESP weiksza frajda ale co by nie mowic Q fajna sprawa btw mam pytanko czy duzo jest jeb... z dorezaniem grzanych spryskow ?? :gwizdanie: i pod co trzeba podłączyc ?? albo jak ktos ma foto był bym bardzo dzwięczny
GILI Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 nie wiem czy mam grzane spryski,ale latam na letnim płynie i mi jeszcze spryskiwacze nie zamarzły,a w dzień było 5-6stopni na minusie
Flyer Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Grzane spryski byly w tzw. pakiecie zimowym - grzane lusterka, dupska, spryski.
krotki Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Grzane spryski byly w tzw. pakiecie zimowym - grzane lusterka, dupska, spryski. mam w swoim grzane lusterka i grzane spryski ale nie mam podgrzewanych foteli - widocznie można było zamawiać auta z niepełnym pakietem...
Zaleczeq Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 ja niby mam płyn zimowy ale uj.. nic nie leci (tzn. jak chwile reka potrzymałem dysze to cos tam poleciało ) tak jak by były dysze przymarzniete albo uj wie rok temu miałem taki sam problem
Rekomendowane odpowiedzi