Gość cwiara Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pokarało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 :grin: - jesli o tym samy myslimy teraz to nie pcham w byle dziure :grin: Folia bombelkowa zaladowalem vana bo glupio bylo leciec z samym piwem, vooda i fajkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 sie wQ... Rozpakowuje felge - kupilem na forum i ugieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Siema . sie wQ... Rozpakowuje felge - kupilem na forum i ugieta W kartonie czy na palecie? Ja więcej w kartonie nie kupię . To co robią kurierzy to szok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 W streczu Miala byc ladnie zapakowana - wyglada jak komus upadla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Hehehe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Skurier pewnie jebnął paczką albo mu "wypadła" bo za cieżka była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Szlaq mnie trafia - dopiero co wrocilem z PL i myslalem ze szybko dojde do siebie - dochodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocoo24 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Panowie dwie sprawy - wymieniał ktoś drążki stabilizatora od s4 przód tył? warto? - co polecacie na odnowienie rantów felg, rysy nie są za duże Proszę o info chodzi o drążek stabilizatora Edytowane 10 Marca 2015 przez cocoo24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam tutaj mnie pokierowano Chciałem się dowiedzieć kto zajmie się montażem samopoziomem w b7 najlepiej w lubelskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pany dokladka przedniego zderzaka jest mocowana tylko na samych zaczepach? Bo moja Pani wczoraj ja zdjela prawie cala przy pomocy kraweznika. da rade to ogarnac bez zdejmowania zdesia czy nie bardzo? Przez telefon bylo "urwalam zderzak" - se mysl jest, bedzie pretekst na es lajna, przyjezdza, pacze, a tu sama dokladka tylko dynda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 To i tak dobry pretekst na slajna. Docinanie góry to 10 min roboty, nawet nie. Na moje to lepiej by było zdjąć całość i ładnie poskladac i dopiero założyć na auto Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ma ktoś może ten stelaż pod zderzak sline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) czy możecie mi polecić kogoś kto obszywa dobrze kiery ??? kolega Reggi odpada bo nie obszywa granatowym. Edytowane 10 Marca 2015 przez mlodziak22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 czy możecie mi polecić kogoś kto obszywa dobrze kiery ??? kolega Reggi odpada bo nie obszywa granatowym.spróbuj kozunia13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi