secio84 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Pany ma kto jakom fachowa instrukcje do ustawień pompek dodam ze był wymieniony wałek i popychacze oraz panewki
Bielun22 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Witam. Panowie mam pytanie jak sciagnac tylna kanape z sedana. Oparcie nie mam skladane i za cholere nie moge wyjac. Tak samo polke jak ja zdjac ?Kanape demontujesz nastepujaco, ciagniesz za siedzisko energicznie do gory, powinna wyjsc bez problemu, trzyma sie na dwoch zatrzaskach. Pozniej musisz odkrecic boczki kanapy. Trzymaja sie po jednej srubie na takim drucianym elemencie. Nastepnie odkrecasz oparcie z dwoch stron z konstrukcji. Co do polki jest troche wiecej zachodu. Musisz zdemontowac tylna listwe podsufitki. Jest na zatrzaskach. Nastepnie z kazdej strony po tylnym slupku. Musisz zdemontowac takze raczki podsufitki. Sruby sa pod zaslepkami airbag. Na samym koncu podwazasz polke jest na czterech zatrzaskach i ciagniesz delikatnie do siebie. ja mam oparcie razem z boczkami bo tylna kanapa nie jest skladana. gdzie sa te druciane elementy? Jedynie co widzialem to sa 2 bolce po bokach ktore widac z bagaznika one sa przytwierdzone do blachyPodnies siedzisko wszystko zobaczysz. łapiesz siedzisko z przodu i ciągniesz do góry...zeby nieskładane oparcie kanapy wyciągnąć musisz zagłowki wyjąć i te plastiki co zagłowki w nie wchodzą, odkrecasz dolne uchwyty pod siedziskiem i środkowe mocowanie pasa jak chcesz je na zewnątrz wyebać...o ile dobrze pamietam to tyle Edytowane 29 Marca 2015 przez Bielun22
turzol Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Pany ma kto jakom fachowa instrukcje do ustawień pompek dodam ze był wymieniony wałek i popychacze oraz panewkiJest na forum,przypomnij sie na pw bo mam tez skan z mądrej ksiazki
RicS3 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 ktoś widział gdzieś zdesia s-line ze spryskami?Po co Ci? Przecież właśnie taki masz:D
RicS3 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Nie pytaj tylko dawaj namiary chce sobie jeszcze jeden zamontować Spadaj, sam się czaję bo mam zwyklaka i to bez sprysków
MARCIN607 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Siema Elyta - dawno mnie nie było ale SPAM MASTA WLADI zawsze na posterunku Pany ile warte jest Oparcie kanapy tył +alkantara+ podłokietnik z MC. ? Kurydza widzę że tylko Ty tu ze statych wyjadaczy coś rezasz ale te zimówki to bym zajechał bo strasznie marnie na nich wygląda- za ............ nie psuje do takiego wypaśnego B6.
egon47 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Siema mam pytanie wejdzie na tył felga 9.5j et42 19" nie będzie chaczyc o amor? Miałem na tyle 9.5j et35 19" przy pełnym załadunku tarlo o błotnik
hiszpan123 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Panowie niemam auta na miejscu, mam pytanie jakie oznaczenia ma skrzynia w a4 b6 1.8t quattro avj 2001r?
matibati2 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Siema mam pytanie wejdzie na tył felga 9.5j et42 19" nie będzie chaczyc o amor? Miałem na tyle 9.5j et35 19" przy pełnym załadunku tarlo o błotnikO amor napewno nie. Jesli juz to troche o nadkole i blotnik przy duzym obciazeniu. Jaka opona?
RicS3 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Czy ktoś miał problem z radiem w sedanie? Wymieniłem wzmacniacz i ch**. Wtyczka w rns-e siedzi. Gdzie jeszcze może leżeć problem?
mycha1236 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Antena w sedanie jest na tylnej szybie 3 albo 4 paski od góry czasem zdarza sie ze jest maly ubytek co za tym idzie przerwa i radio nie odbiera poprawnie
kaju Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Zanim wystawię w dziale sprzedam zapytam - chce któryś podkładkę pod blachę US? miała być do mnie, ale że klapę sprzedałem, auto też na dniach sprzedaję, to i to mi się już nie przyda - oddam za 8 dyszek z przesyłką, tyle i mnie wyniosła oczywiście klamot OEM: te ciapki to silikon - mogę się tego oczywiście bezinwazyjnie pozbyć
RicS3 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Ma ktoś może schemat na którym będzie przebieg kabli w sedanie od wzmacniacza radiowego który jest przy tylnej szybie? Bo prawdopodobnie jest któryś przerwany albo już sam nie wiem co może być
KoJ@K Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Pany nie ma ktos jakis dobrych oponek 205/40R18 do sprzedania ??
Rekomendowane odpowiedzi