dariuszqw Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Ale tutaj są strażnicy texasu aż szkoda gadać [emoji14]olew: [emoji14]olew: Nie wytrzeźwiałeś jeszcze że nie wiesz? Brać Ci tarcze bo coś czuje w moczu że zaciski będą na dniach Szkoda że swinta bo byśmy zamontowali Widziałem co się dzieje ale za słowo zaje ****** dostać ostrzeżenie to już patologia narazie nie zamawiaj, ogarniemy wszystko po świętach
dariuszqw Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Pany nie ma ktoś na handel dokładki na dwa wydechy, lotki do sedana w wersji s-line?Mam zwykła dokładkę jak chcesz?
RicS3 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Pany nie ma ktoś na handel dokładki na dwa wydechy, lotki do sedana w wersji s-line?Mam zwykła dokładkę jak chcesz?Dzięki, jestem wybredny szukam s-line:D
dariuszqw Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Spoko :-) mam też s line ale montuje u siebie:-P
kaju Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Pany nie ma ktoś na handel dokładki na dwa wydechy, lotki do sedana w wersji s-line?Mam zwykła dokładkę jak chcesz?Dzięki, jestem wybredny szukam s-line:Dchyba mam pod sedana na dwie lufy, wrócę ze szpitala to zobaczę.
RicS3 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Pany nie ma ktoś na handel dokładki na dwa wydechy, lotki do sedana w wersji s-line?Mam zwykła dokładkę jak chcesz?Dzięki, jestem wybredny szukam s-line:Dchyba mam pod sedana na dwie lufy, wrócę ze szpitala to zobaczę.Oks to czekam na info szybkiego powrotu do domu:D
miki18m Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Szukam dokładki na dwa wydechy do sedana jak ktos cos to pw;) pzdr
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Cwiara NAJLEPSZEGO i tu ode mnie http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,1001-konne-buggati-veyron-porzucone-w-rosji-szuka-nowego-domu Biorę w ciemno i płacę za transport z rosji
r102 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać?
fafnasty Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Listwa dolna Sline drzwi kierowcy Jak ktoś coś ma pw
bongod Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) A tylnej lewej czarnej perły nie masz? Edytowane 31 Marca 2015 przez bongod
cocoo24 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać? może trzpienie od mechanizmu sie zatarły
r102 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać? może trzpienie od mechanizmu sie zatarły Jeden trzpień ma luz to może być przyczyna?
cocoo24 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać? może trzpienie od mechanizmu sie zatarły Jeden trzpień ma luz to może być przyczyna? raczej nie
Rekomendowane odpowiedzi