Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Suli :kox:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

:hi:

Panowie sprawa jest, związana z banalną rzeczą - wymianą tylnej wycieraczki (Avant) na tą z Q5. O ile ramię zeszło za pomocą ściągacza, tak tulejka z ramienia została na tej śrubie :facepalm: Po prostu ramię z niej wyskoczyło... Od rana szarpałem się z tą tulejką - pryskanie WD i obijanie młotkiem nic nie dało. Jak to teraz zdjąć? Jakiś pomysł?

Edytowane przez kokonekus
Opublikowano

A jakby spróbować ją podgrzać?

Opublikowano

Panowie sprawa jest, związana z banalną rzeczą - wymianą tylnej wycieraczki (Avant) na tą z Q5. O ile ramię zeszło za pomocą ściągacza, tak tulejka z ramienia została na tej śrubie :facepalm: Po prostu ramię z niej wyskoczyło... Od rana szarpałem się z tą tulejką - pryskanie WD i obijanie młotkiem nic nie dało. Jak to teraz zdjąć? Jakiś pomysł?

również ściągaczem

Opublikowano

W tym z ostatniego foto od razu na dzień dobry zmień tą śrubę na jakąś na klucz, bo jak masz więcej pary w łapie to ukręcisz ten okrąg :decayed:

Opublikowano

również ściągaczem

Sęk w tym, że ściągacz wypchnął ramię wycieraczki, a tulejka została :grin:

No nic, spróbuję jutro ogarnąć trochę mniejszy ściągacz, mam nadzieję że uda mi się z tym uporać bo nie będę jeździć przez święta bez wycieraczki :facepalm: Dzięki za propozycje :hi:

Opublikowano

również ściągaczem

Sęk w tym, że ściągacz wypchnął ramię wycieraczki, a tulejka została :grin:

No nic, spróbuję jutro ogarnąć trochę mniejszy ściągacz, mam nadzieję że uda mi się z tym uporać bo nie będę jeździć przez święta bez wycieraczki :facepalm: Dzięki za propozycje :hi:

Weź to polej płynem hamulcowym i zostaw na noc...jutro zlezie bez problemu...

Opublikowano

widzę pan poziek i slawek + cała banda uwzieli się na Wladiego, ale żadnego powodu nie podano. wasze życie stało się bardziej urozmaicone czy jak? bo nie wiem jaki mieliście w tym cel? jeśli tak prześwietliliście Wladiego to i wszystkich potraktujcie równo a przede wszystkim spójrzcie na siebie i trzymajcie się tego swojego j**anego regulaminu! a nie najlepiej się kogoś pozbyć bo był dla was nie wygodny!

życzę c**jowych świąt dla zk!

Opublikowano

widzę pan poziek i slawek + cała banda uwzieli się na Wladiego, ale żadnego powodu nie podano. wasze życie stało się bardziej urozmaicone czy jak? bo nie wiem jaki mieliście w tym cel? jeśli tak prześwietliliście Wladiego to i wszystkich potraktujcie równo a przede wszystkim spójrzcie na siebie i trzymajcie się tego swojego j**anego regulaminu! a nie najlepiej się kogoś pozbyć bo był dla was nie wygodny!

życzę c**jowych świąt dla zk!

Tygrys nie warto..!!!

Opublikowano

Ma ktoś z was może jakieś fotki jak upchal przetwornice koito d2s w deklach bix w b6?

Opublikowano

Suli uwielbiam Twój szlafrok :kox::giveheart:

Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :wstydliwy::cicho::kox: :kox:

Opublikowano

i jak wrazenia..? :decayed:

Opublikowano

zakochał się :grin:

Opublikowano

:wub: mówisz...

Opublikowano

:wub: mówisz...

Opublikowano

Bielun miałem Ci blaszki zrobić chyba co? :decayed: Bo chyba nie zrobiłem jeszcze :decayed:

Opublikowano

a517b40baed94b89f9a4803885867229.jpg

macie chłopy nie wiem po co na forum o to pytać wystarczy drzwi otworzyć

naciepane z GT-I9195

Sprawdziłem - na mojej wlepce dla rozmiaru 215/55/16 i dla 235/45/17 dla trzech osób jest wskazane ciśnienie 2,3 :decayed:

Może dlatego, że na pusto waży 1755 kg :kox:

Motyla noga - nie mam jak wrzucić zdjęcia :unknown: , konto na imagehacku zdechło :kwasny:

Opublikowano

Bielun miałem Ci blaszki zrobić chyba co? :decayed: Bo chyba nie zrobiłem jeszcze :decayed:

a fpiertol chcesz? Koło 15ego chce miec je na chacie!!!

Opublikowano

a fpiertol chcesz? Koło 15ego chce miec je na chacie!!!

O kurde :bag: