kaman Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie sprawa jest, związana z banalną rzeczą - wymianą tylnej wycieraczki (Avant) na tą z Q5. O ile ramię zeszło za pomocą ściągacza, tak tulejka z ramienia została na tej śrubie Po prostu ramię z niej wyskoczyło... Od rana szarpałem się z tą tulejką - pryskanie WD i obijanie młotkiem nic nie dało. Jak to teraz zdjąć? Jakiś pomysł? Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez kokonekus
Cineksik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panowie sprawa jest, związana z banalną rzeczą - wymianą tylnej wycieraczki (Avant) na tą z Q5. O ile ramię zeszło za pomocą ściągacza, tak tulejka z ramienia została na tej śrubie Po prostu ramię z niej wyskoczyło... Od rana szarpałem się z tą tulejką - pryskanie WD i obijanie młotkiem nic nie dało. Jak to teraz zdjąć? Jakiś pomysł? również ściągaczem
alvaro Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 W tym z ostatniego foto od razu na dzień dobry zmień tą śrubę na jakąś na klucz, bo jak masz więcej pary w łapie to ukręcisz ten okrąg
kaman Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panowie sprawa jest, związana z banalną rzeczą - wymianą tylnej wycieraczki (Avant) na tą z Q5. O ile ramię zeszło za pomocą ściągacza, tak tulejka z ramienia została na tej śrubie Po prostu ramię z niej wyskoczyło... Od rana szarpałem się z tą tulejką - pryskanie WD i obijanie młotkiem nic nie dało. Jak to teraz zdjąć? Jakiś pomysł? również ściągaczem Sęk w tym, że ściągacz wypchnął ramię wycieraczki, a tulejka została No nic, spróbuję jutro ogarnąć trochę mniejszy ściągacz, mam nadzieję że uda mi się z tym uporać bo nie będę jeździć przez święta bez wycieraczki Dzięki za propozycje
Bielun22 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panowie sprawa jest, związana z banalną rzeczą - wymianą tylnej wycieraczki (Avant) na tą z Q5. O ile ramię zeszło za pomocą ściągacza, tak tulejka z ramienia została na tej śrubie Po prostu ramię z niej wyskoczyło... Od rana szarpałem się z tą tulejką - pryskanie WD i obijanie młotkiem nic nie dało. Jak to teraz zdjąć? Jakiś pomysł? również ściągaczem Sęk w tym, że ściągacz wypchnął ramię wycieraczki, a tulejka została No nic, spróbuję jutro ogarnąć trochę mniejszy ściągacz, mam nadzieję że uda mi się z tym uporać bo nie będę jeździć przez święta bez wycieraczki Dzięki za propozycje Weź to polej płynem hamulcowym i zostaw na noc...jutro zlezie bez problemu...
TygrySs Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 widzę pan poziek i slawek + cała banda uwzieli się na Wladiego, ale żadnego powodu nie podano. wasze życie stało się bardziej urozmaicone czy jak? bo nie wiem jaki mieliście w tym cel? jeśli tak prześwietliliście Wladiego to i wszystkich potraktujcie równo a przede wszystkim spójrzcie na siebie i trzymajcie się tego swojego j**anego regulaminu! a nie najlepiej się kogoś pozbyć bo był dla was nie wygodny! życzę c**jowych świąt dla zk!
Bielun22 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 widzę pan poziek i slawek + cała banda uwzieli się na Wladiego, ale żadnego powodu nie podano. wasze życie stało się bardziej urozmaicone czy jak? bo nie wiem jaki mieliście w tym cel? jeśli tak prześwietliliście Wladiego to i wszystkich potraktujcie równo a przede wszystkim spójrzcie na siebie i trzymajcie się tego swojego j**anego regulaminu! a nie najlepiej się kogoś pozbyć bo był dla was nie wygodny! życzę c**jowych świąt dla zk! Tygrys nie warto..!!!
mlodziak22 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ma ktoś z was może jakieś fotki jak upchal przetwornice koito d2s w deklach bix w b6?
Suli Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox:
Bielun22 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox: i jak wrazenia..?
Wandej Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox: i jak wrazenia..? Bielun miałem Ci blaszki zrobić chyba co? Bo chyba nie zrobiłem jeszcze
Suli Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 macie chłopy nie wiem po co na forum o to pytać wystarczy drzwi otworzyć naciepane z GT-I9195 Sprawdziłem - na mojej wlepce dla rozmiaru 215/55/16 i dla 235/45/17 dla trzech osób jest wskazane ciśnienie 2,3 Może dlatego, że na pusto waży 1755 kg Motyla noga - nie mam jak wrzucić zdjęcia , konto na imagehacku zdechło
Bielun22 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox: i jak wrazenia..? Bielun miałem Ci blaszki zrobić chyba co? Bo chyba nie zrobiłem jeszcze a fpiertol chcesz? Koło 15ego chce miec je na chacie!!!
Wandej Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Suli uwielbiam Twój szlafrok Cześć Suli Tak... sobie do Waszego wątku zaszedłem :kox: i jak wrazenia..? Bielun miałem Ci blaszki zrobić chyba co? Bo chyba nie zrobiłem jeszcze a fpiertol chcesz? Koło 15ego chce miec je na chacie!!! O kurde
Rekomendowane odpowiedzi