jedrekx Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 gadaj z Nosbem, on jest specem od swapów
Animal Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 V6 tez fajnie mruczy choć faktycznie V8 ciężko przebić
Wandej Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 panowie robił ktoś swapa do be6 silnika 4.2 beznynke? mam parę pytań zapytaj Bienka jemu robili na 2.7 zdecydowanie lepszy pomysł niż 4.2 może coś Ci pomoże Podpytam ale nie chce 2.7 chce kota który na postoju będzie mruczal :-) aż tak na przyspieszenie mi nie zależy wolę dźwięk Są zaciski Przyjeżdżaj je poskładać bo mi się nie chce
dariuszqw Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 panowie robił ktoś swapa do be6 silnika 4.2 beznynke? mam parę pytań zapytaj Bienka jemu robili na 2.7 zdecydowanie lepszy pomysł niż 4.2 może coś Ci pomoże Podpytam ale nie chce 2.7 chce kota który na postoju będzie mruczal :-) aż tak na przyspieszenie mi nie zależy wolę dźwięk Są zaciski Przyjeżdżaj je poskładać bo mi się nie chce To super git majonez :-) a gumki nowe masz? Jak będziesz miał wszystko razem z gumki i tarczami to wpadnę ;-) ale dziś napewno nie bo się wczoraj nachalem, a dziś powtórka więc jestem nie osiągalny :-D :-P V6 tez fajnie mruczy choć faktycznie V8 ciężko przebićMoim zdaniem v6 jest dobre jak komuś zależy na naprawdę szybkim pomykaniu i ostrymi startami ze świateł lecz ja wolę stać pod remiza i napawać się dźwiękiem pięknej v8 w kolorze yellow imola
Wandej Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 panowie robił ktoś swapa do be6 silnika 4.2 beznynke? mam parę pytań zapytaj Bienka jemu robili na 2.7 zdecydowanie lepszy pomysł niż 4.2 może coś Ci pomoże Podpytam ale nie chce 2.7 chce kota który na postoju będzie mruczal :-) aż tak na przyspieszenie mi nie zależy wolę dźwięk Są zaciski Przyjeżdżaj je poskładać bo mi się nie chce To super git majonez :-) a gumki nowe masz? Jak będziesz miał wszystko razem z gumki i tarczami to wpadnę ;-) ale dziś napewno nie bo się wczoraj nachalem, a dziś powtórka więc jestem nie osiągalny :-D :-PV6 tez fajnie mruczy choć faktycznie V8 ciężko przebićMoim zdaniem v6 jest dobre jak komuś zależy na naprawdę szybkim pomykaniu i ostrymi startami ze świateł lecz ja wolę stać pod remiza i napawać się dźwiękiem pięknej v8 w kolorze yellow imola Gumki to sam sobie kup w aptece
dariuszqw Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 To kup R8 tez fajnie mruczy Sent from my Iphone 6 Jak już to tylko a5 coupe a nie jakieś zabawki :-D [emoji14]olew: panowie robił ktoś swapa do be6 silnika 4.2 beznynke? mam parę pytań zapytaj Bienka jemu robili na 2.7 zdecydowanie lepszy pomysł niż 4.2 może coś Ci pomoże Podpytam ale nie chce 2.7 chce kota który na postoju będzie mruczal :-) aż tak na przyspieszenie mi nie zależy wolę dźwięk Są zaciski Przyjeżdżaj je poskładać bo mi się nie chce To super git majonez :-) a gumki nowe masz? Jak będziesz miał wszystko razem z gumki i tarczami to wpadnę ;-) ale dziś napewno nie bo się wczoraj nachalem, a dziś powtórka więc jestem nie osiągalny :-D :-PV6 tez fajnie mruczy choć faktycznie V8 ciężko przebićMoim zdaniem v6 jest dobre jak komuś zależy na naprawdę szybkim pomykaniu i ostrymi startami ze świateł lecz ja wolę stać pod remiza i napawać się dźwiękiem pięknej v8 w kolorze yellow imola Gumki to sam sobie kup w aptece Nie wiem czy będzie na Ciebie rozmiar... W aptece nie sprzedają gumek w rozmiarze xxxxxs [emoji14]olew:
matibati2 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 V6 tez fajnie mruczy choć faktycznie V8 ciężko przebićAnimalu pw
bongod Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Siema. Przedstawiam Wam moje dwie pociechy [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez bongod
s3ns Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Dariuszqw - to może opchaj swoje auto, wymontuj to co tam Cie w niej cieszy i kup S4B6? ten swap na 4.2 bedzie Cie kosztował tyle ile byś własnie musiał dołożyć do kasy za sprzedanie swojego dotychczasowego kota i kupno S4 . Albo i drożej, a wiadomo że po swapach jeszcze coś się zawsze pochrzanić musi. A wtedy masz już kompletna S, nie będzie trzeba polować na grile, zderzaki, lotki, listwy itd Takie moje zdanie Jak się jednak zdecydujesz to polecam Bartka z Żyrardowa Kocha V8 i wsadzał je do b5-ek i b6-ek już. Nosb bardziej działa przy 2,7BiT Bongod - Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez s3ns
kris-krzysztof Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Może ktoś szuka kabla do diagnostyki ? Priv inf
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 dzisiaj się wziąłem w końcu za samopoziom u siebie. podłączyłem i polutowałem wszystko, myślę sobie tylnà wtyczkę zostawie na koniec (a jakiś czas temu przy montażu czujników przepuściłem od razu wtyczki do kabiny) i co? gdzieś się franca zapodziała jutro nadkole na dół i przepilotowanie jej bezpośrednio pod siedzisko...
dawid7737 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ile musze liczyć za wgranie języka Polskiego (jeśli się da) i aktualnych map polski do RNS-D??
Wandej Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 dzisiaj się wziąłem w końcu za samopoziom u siebie. podłączyłem i polutowałem wszystko, myślę sobie tylnà wtyczkę zostawie na koniec (a jakiś czas temu przy montażu czujników przepuściłem od razu wtyczki do kabiny) i co? gdzieś się franca zapodziała jutro nadkole na dół i przepilotowanie jej bezpośrednio pod siedzisko... Na co Ci to? tylko będzie błędami sypało jak u mnie
s3ns Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Michał - młody wygląda na małego audi-maniaka zdrowo! Rodzinnna fotka
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 dzisiaj się wziąłem w końcu za samopoziom u siebie. podłączyłem i polutowałem wszystko, myślę sobie tylnà wtyczkę zostawie na koniec (a jakiś czas temu przy montażu czujników przepuściłem od razu wtyczki do kabiny) i co? gdzieś się franca zapodziała jutro nadkole na dół i przepilotowanie jej bezpośrednio pod siedzisko... Na co Ci to? tylko będzie błędami sypało jak u mnie uparty osioł jestem. bangla https://vimeo.com/124061340
bongod Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Michał - młody wygląda na małego audi-maniaka zdrowo! Rodzinnna fotka No dokładnie czasem jak jedziemy to liczy audi mijane
s3ns Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 E to już dobre oko ma Mój synalek jest młodszy, na razie jest na etapie wyłapywania wszystkich białych i zółtych fur, niezałeżnie od marki Kaju - ładnie podziałałeś
Bielun22 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) dzisiaj się wziąłem w końcu za samopoziom u siebie. podłączyłem i polutowałem wszystko, myślę sobie tylnà wtyczkę zostawie na koniec (a jakiś czas temu przy montażu czujników przepuściłem od razu wtyczki do kabiny) i co? gdzieś się franca zapodziała jutro nadkole na dół i przepilotowanie jej bezpośrednio pod siedzisko... Na co Ci to? tylko będzie błędami sypało jak u mnie uparty osioł jestem. bangla https://vimeo.com/124061340 po co Ci to jak sprzedajesz tego parcha... mam do Ciebie dwa nr tel. daj mi trzy ostatnie cyfry własciwego Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Bielun22
kaju Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 276. sprzedawać sprzedaje ale robiłem porządek z wiązkami na ścianie w garażu bo szykuje się na remont i zamontowałem - święta wczoraj ogłosiłem więc tego
Bielun22 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A moze masz coś co by mnie interere? czytaj sygnature
Rekomendowane odpowiedzi