jozek726 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/325781-maty-dywaniki-modul-grzanej-szyby-kosz-2-din/ ktoś coś ? pakuj co miałeś pakować i ślij dane
C4NC3R Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 jozek czego nie zakładasz grzanej szyby?
RicS3 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Panowie dziwna rzecz się dzieję, u mnie w bloku wyjazd z podziemnego parkingu ma dosyć duży kąt. Jak wyjeżdżam z niego to czy na pełnym gazie czy powoli czuję tak jakby mu brakło trochę mocy z przerwami. Nie jest to raczej normalne bo w fabii kobiety tego nie ma, ciągnie cały czas. A u mnie tak delikatnie przerywa...wiecie coś na ten temat?
vblpl Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Siemka. Pany. potrzebuję numery dwóch skrzynek, które znajdują się w bagażniku. Skrzynki te przeznaczone są n a narzędzia, lewarek, klucz itp. Auto: Audi A4 B6 avant. Z góry dziękuję.
Zemis Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Siemka Bart-s w ogole pokazuje sie cos na forum czy nie bardzo?
WhyMe? Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Czy ktoś ma może taką nakrętkę zabezpieczającą abym mógł odkręcić koło? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
rafi10612 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Siemka. Pany. potrzebuję numery dwóch skrzynek, które znajdują się w bagażniku. Skrzynki te przeznaczone są n a narzędzia, lewarek, klucz itp. Auto: Audi A4 B6 avant. Z góry dziękuję. Moge ci numer podac z tym ze ja mam sedana i nie wiem czy sa takie same
patryk10015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Panowie zobaczyłem że śrubami mocującymi egr w moim przypadku sterowany elektronicznie silnik 1.9 tdi BKE wydostaje się olej jest na to jakiś patent? Czy tylko wycięcie elektroniczne i zaślepienie bądź wymiana na nowy (cena około 7 stów) pomoże? Błędu check nie wywala a nie dawno go czyściłem i wymieniałem oring.
vblpl Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Siemka. Pany. potrzebuję numery dwóch skrzynek, które znajdują się w bagażniku. Skrzynki te przeznaczone są n a narzędzia, lewarek, klucz itp. Auto: Audi A4 B6 avant. Z góry dziękuję. Moge ci numer podac z tym ze ja mam sedana i nie wiem czy sa takie same Rafi, dawaj
feniks Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Siemka. Pany. potrzebuję numery dwóch skrzynek, które znajdują się w bagażniku. Skrzynki te przeznaczone są n a narzędzia, lewarek, klucz itp. Auto: Audi A4 B6 avant. Z góry dziękuję. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/244509-wyposazenie-bagaznika-kolo-zapasowe-dojazdowe-zestaw-naprawczy/page-1
vblpl Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 feniks, dziękować ! Kolejne pytanie. Jestem po czterech wymianach oleju u siebie w aucie i po każdej wymianie zostawało trochę oleju, aż nazbierało się tego 5l. Pytanie - czy mogę kolejną wymianę zrobić na tym oleju? Stał on w garażu, w zimę, w lato. Odkręcany tylko raz w roku
feniks Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 też tak robię z oliwą ostatnią wymianę miałem gratis - poza filtrem
secio84 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 feniks, dziękować ! Kolejne pytanie. Jestem po czterech wymianach oleju u siebie w aucie i po każdej wymianie zostawało trochę oleju, aż nazbierało się tego 5l. Pytanie - czy mogę kolejną wymianę zrobić na tym oleju? Stał on w garażu, w zimę, w lato. Odkręcany tylko raz w roku Olej który jest już otwarty ma rok ważności ale myślę że śmiało możesz lac jeśli ci to nie przeszkadza naciepane z GT-I9195
pajda Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Czy ktoś ma może taką nakrętkę zabezpieczającą abym mógł odkręcić koło? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Chyba mam takąTo jest ory standard? Bo takie cos właśnie mam w bagażniku przy zestawie naprawczym secio84, Ty do siebie byś lał taki olej?Znając jego to chyba nie.A jak często wymieniasz olej? Bo ja 3 razy w roku wiec mógłbym wlać takie właśnie zlewki
secio84 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 secio84, Ty do siebie byś lał taki olej?Jak bym miał roczny np 1 litr czy coś to bym lal ale starszego juz nie. A ja kupuje zawsze 4 litry wiec wlewam stan i jeżdżę do następnej wymiany. Ale decyzja należy do ciebie naciepane z GT-I9195
vblpl Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 1, maksymalnie 2 razy. Także chyba odpuszczę z tym olejem. Dzięki za info Pany
secio84 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 1, maksymalnie 2 razy. Także chyba odpuszczę z tym olejem. Dzięki za info Pany Z drugiej strony dlatego wymieniasz olej co 15 tys albo co rok a to dlatego że traci swoje właściwości smarujace itp a taki co leży otwarty czyli nie jest zamknięty hermetyczne dokładnie tak samo traci właściwości.naciepane z GT-I9195
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Hejka...nie przesadzajcie ,że olej raz otwarty...za 2 lub 3 lata zamiast do silnika idzie do śmieci...rozumiem gdyby czekał w wiadrze na dworze...ale zamknięty we flaszce ? Bez przesady .
feniks Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 Przesadzacie z tym olejem. Robię 2 wymiany rocznie. Najstarszy litr ma 2 lata, najmłodszy 0.5 roku. Nie wiem co miałoby się dziać z olejem leżącym w piwnicy, przez ten czas. Gorzej, jak ktoś wozi na dolewki w bagażniku, gdzie są skoki temp -15 - +40C.
Rekomendowane odpowiedzi