miszka Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 przecie jest watek Nie każdy panie śledzi całe forum
Fr0styyy. Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Ile kosztuje wzmocniona (wygłuszona) szyba do B7 pod fotochrom? Potrzebuje, bo moja znowu pękła.
turzol Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Ile kosztuje wzmocniona (wygłuszona) szyba do B7 pod fotochrom? Potrzebuje, bo moja znowu pękła.Zamiennik ok 800zlWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Fr0styyy. Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Ile kosztuje wzmocniona (wygłuszona) szyba do B7 pod fotochrom? Potrzebuje, bo moja znowu pękła.Zamiennik ok 800zlWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Dzięki. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
kaju Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jakby co, to mój erenes ledowy będzie na wymianę za zwyklaka, na dniach obszerniejsze info, tylko się ogarnę czasowo
mrogal Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jakby co, to mój erenes ledowy będzie na wymianę za zwyklaka, na dniach obszerniejsze info, tylko się ogarnę czasowo czego tak ?
pajda Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jakby co, to mój erenes ledowy będzie na wymianę za zwyklaka, na dniach obszerniejsze info, tylko się ogarnę czasowoJestem zainteresowany. Jak co to dawaj pw [emoji6]
kaju Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jakby co, to mój erenes ledowy będzie na wymianę za zwyklaka, na dniach obszerniejsze info, tylko się ogarnę czasowoczego tak ?czasami przyjacielu trzeba zrobić krok w tył, by za chwilę zrobić dwa kroki do przodu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
slo Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 co znajduje się pod tym deklem w bagażniku?
slo Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 pompa jest pod siedzeniem po prawej mówię o ośce. bo taka była fabrycznie
kaju Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 pływak tam bydzie misiu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mrogal Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 pływak tam bydzie misiu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk cały kosz pompy z wkladem plywakiem itp. oczywiscie w osce matoły to tak wymyslily ze pol tyłu trzeba rozebrac zeby sie tam dostac. W Q tak jak piszą jest pod kanapą elegancko
slo Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 jaki pływak ? Ośka - pompa paliwa dostęp przez bagażnikQ - pompa paliwa - pod d*pą pasażera po prawejQ - dodatkowa pompa przelewowa - pod d*pą pasażera po lewej dobrze dedukuję ? czy każda karoseria a4 b6 ma te trzy dziury ? - pod kanapą z tyłu lewa i prawa oraz dziura w bagażniku ? chryste. To na forum już nie można napisać "d u p a" ? niezła patologia widze.
turzol Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 jaki pływak ? Ośka - pompa paliwa dostęp przez bagażnik Q - pompa paliwa - pod d*pą pasażera po prawej Q - dodatkowa pompa przelewowa - pod d*pą pasażera po lewej dobrze dedukuję ? czy każda karoseria a4 b6 ma te trzy dziury ? - pod kanapą z tyłu lewa i prawa oraz dziura w bagażniku ? chryste. To na forum już nie można napisać "d u p a" ? niezła patologia widze. Ja w Q mam po dwóch stronach takie zaślepki.
slo Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 ja w ośce serynie też miałem po dwóch stronach. Turzol, kojarzysz czy masz tez klapkę w bagażniku ?
mrogal Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 jaki pływak ? Ośka - pompa paliwa dostęp przez bagażnik Q - pompa paliwa - pod d*pą pasażera po prawej Q - dodatkowa pompa przelewowa - pod d*pą pasażera po lewej dobrze dedukuję ? czy każda karoseria a4 b6 ma te trzy dziury ? - pod kanapą z tyłu lewa i prawa oraz dziura w bagażniku ? chryste. To na forum już nie można napisać "d u p a" ? niezła patologia widze. dziury sa trzy bo buda w b6 uniwersalna. co do tego słowa na d... niektórzy maja wieksze prawa ...
turzol Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 ja w ośce serynie też miałem po dwóch stronach. Turzol, kojarzysz czy masz tez klapkę w bagażniku ? Na 90% nie mam tam żadnej klapki. Miałem nie raz auto do 0 rozebrane i nie kojarze
Rekomendowane odpowiedzi