Ra4al Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pany mam pytanie, czy automatyczne światła w A4 B6 włączają swiatła dopiero po odpaleniu czy już po przekręceniu stacyjki na zapłon?? Bo jak na razie mam u siebie zrobione Automatyczne światła na własnej roboty madułach które włączają je dopiero po odpaleniu, ale chciałbym przerobić to na fabryczne rozwiązanie. A może istnieje jakiś przewód na którym pojawia się napięcie po odpaleniu silnika niezależnie od napięcia ładopwania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Po zapłonie. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk Sam to zakładałeś? Dużo walki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Czyli lipa... Bo ażeby oszczędzić akumulator i tak trzeba będzie przerobić instalację aby światła załączane były dopiero po odpaleniu. A czy lusterko fotochrom lecz bez włącznika też obsłuży funkcję automatycznych świateł czy trzeba wymienić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk Sam to zakładałeś? Dużo walki? Nie wiem, ale chyba nie dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Panowie potrzebuje poduche do kierownicy z B7 3 ramiennej z wiązka pod multi. Ma ktoś może coś takiego? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Okablowanie mam jak coś To jeszcze tylko poducha Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pany czy takie śrubki idą do przykręcania zderzaka w miejcu gdzie jest nadkole z tyłu , a właściwie to pod nadkolem. Nie mogę dośjść do tego, a ETKA nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Podobne ale nie takie Płaszczyzna od strony Torxa nie jest płaska tylko zaokrąglona Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Robero321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pany czy takie śrubki idą do przykręcania zderzaka w miejcu gdzie jest nadkole z tyłu , a właściwie to pod nadkolem. Nie mogę dośjść do tego, a ETKA nic nie pokazuje te są chyba od progów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Od progów na pewno te nie są. Gdyby ktoś miał nr tej śrubki do przykrecenia zderzaka pod nadkolem to będę wdzięczny Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Grudnia 2015 przez turzol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Od progów mają taki jakby rancik pod kapeluszem, co do fabrycznych od nadkoli, to są podobne, lecz czarne i mają półkolisty łeb pod torx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robero321 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) W ASO kupowałem jakiś czas temu groszowe sprawy na allego jeszcze tańszehttp://allegro.pl/sruba-wkret-torx-nadkola-oslony-audi-seat-skoda-vw-i5322696904.html N90775001 Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Robero321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 No i panowie sprawdzone i uznane manometry wylądują w miejscu popielniczki i tak jej nie używam ew na drobne a tak wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk czemu dioda auto nieoświetlona? sygnał nie pociągnięty? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kaju u mnie tez nie swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory87 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Pany czy takie śrubki idą do przykręcania zderzaka w miejcu gdzie jest nadkole z tyłu , a właściwie to pod nadkolem. Nie mogę dośjść do tego, a ETKA nic nie pokazuje te są chyba od progów Te są do ślizgów zderzaka N90767602, po 3szt na mocowanie, dodatkowo taka sama trzyma zderzak od strony nadkola + 2szt N90775001 Edytowane 2 Grudnia 2015 przez Gregory87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 N90775001 to wkęt do nadkola, mam tych niezliczoną ilość. Jak odchyle nadkole to od str zderzaka są dwa otwory na wkręty i jestem na 100% pewny że tam idą jakieś inne (podobne lub takie same jak te ze zdjęc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory87 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 (podobne lub takie same jak te ze zdjęc) Takie same czyli N90767602 przerabiałem temat ostatnio u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Czyli takie jakie myslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk Sam to zakładałeś? Dużo walki? Wandej podłączenie i montaż to banalna sprawa, w zestawie są wszystkie elementy aby to zamocować bez żadnych dodatkowych adapterów. a co dokładnie chcesz mieć za wskaźnik? boost egt i coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Boost i ciśnienie oleju. Postawke pod filtr trzeba Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi