miki18m Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tak wszystko splywa super woda nie stoi. Zastanawia mnie uszczelka szyby przód jest to możliwe?
KoJ@K Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 U Tescia kiedys jak mial nie drozne splywy, to tam sie tyle uzbieralo wody, ze az wkoncu na zakrecie wlalo mu sie do srodka wlasnie.
miki18m Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Bylem zobaczyc teraz dokladnie woda leci po zgrzewie spawie po stronie kierowcy nie wiem jak to rozwiazac teraz silikonowac z gory czy jak?
dawid7737 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie macie jakieś propozycje gdzie umieścic manometry? jak narazie myśle ciągle o popielniczce w środkowym tunelu tylko jeszcze nie wiem czy zmieszczą mi się trzy
rafi10612 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie potrzebuje poduche do kierownicy z B7 3 ramiennej z wiązka pod multi. Ma ktoś może coś takiego? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
C4NC3R Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie macie jakieś propozycje gdzie umieścic manometry? jak narazie myśle ciągle o popielniczce w środkowym tunelu tylko jeszcze nie wiem czy zmieszczą mi się trzy Ja mam na słupku. Ale jakbym miał drugi raz montować to chyba zrobiłbym tak jak FLY, na środku deski przed głośnikiem.
KoJ@K Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ale jemu chodzilo o zegary od powietrza, a nie od doladowaniuf.
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Panowie macie jakieś propozycje gdzie umieścic manometry? jak narazie myśle ciągle o popielniczce w środkowym tunelu tylko jeszcze nie wiem czy zmieszczą mi się trzy Ja mam na słupku. Ale jakbym miał drugi raz montować to chyba zrobiłbym tak jak FLY, na środku deski przed głośnikiem. To załóż te na desce a ja wezmę obudowę na słupek
dawid7737 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dokładnie chodzi mi o zegary z Aira jak pisze Mateusz, jutro przymierze czy wejdą 3 w miejsce popielniczki a jak nie myślimy dalej gdzie by je upchac
dawid7737 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Też o tym początkowo pomyślałem ale nie będzie to wygodne chcąc sobie ustawic podczas jazdy wyskośc albo coś, najlepiej tak żeby były w miare widoczne
Bieniek Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk
pajda Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk za***ista kiera [emoji7]
kaju Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ja mam tak: Sent from my iPhone using Tapatalk czemu dioda auto nieoświetlona? sygnał nie pociągnięty? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 A ja wiem. Auto było fabrycznie. Sent from my iPhone using Tapatalk
michu93 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Kto jeszcze nie kliknął a może - zapraszam do pomocy! http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340524-pomozcie-wygrac-turnus-rehabilitacyjny-dla-niepelnosprawnego-bartoszka/
biggman Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Panowie potrzebuje poduche do kierownicy z B7 3 ramiennej z wiązka pod multi. Ma ktoś może coś takiego? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Okablowanie mam jak coś
pajda Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pany jak po czasie włącza się trybe econ i nie chce sie wyłączyć to brak czynnika w klimie?
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Albo czujnik ciśnienia Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
feniks Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 MI właśnie padł, z tego co szukałem 200PLN wołają
Rekomendowane odpowiedzi