patryk10015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 To da radę 85 tyś ten rozrzad ruville? Jakby zostawić margines te 5tys? I jeszcze jedno pytanko dostanie gdzieś to łożysko co zaznaczyłem na czerwono na zdjęciu? Bo się rozjebało i zgrzyta przy skręcaniu kierą? W aso inter carsie? http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/zJa7tQrXicBdh_wv_GQ82tyHBTga8A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Panowie jest jakaś zasadnicza różnica między wskaźnikami firmy auto guage a depo? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka poza dizajnem różnicy nie stwierdziłem. Depo bez ori trójnika ze zwężką potrafiło dzwonić przy dużym skoku doładowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Panowie jest jakaś zasadnicza różnica między wskaźnikami firmy auto guage a depo? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka poza dizajnem różnicy nie stwierdziłem. Depo bez ori trójnika ze zwężką potrafiło dzwonić przy dużym skoku doładowania. Dzięx Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Pany mam u znajomka do montażu kiere multi B6 czteroramienną. Mam moduł pod kiere z obsługą multi i tempmatu, airbag z przyciskami bez żadnego okablowania. Co jeszcze potrzeba? Wiązkę i trapez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Kto szuka felg do audi? Dobrą okazję zwęszyłem http://olx.pl/oferta/felgi-aluminiowe-19-cali-z-oponami-bmw-x5-e-53-CID5-IDcXm7F.html#41f5f9f75d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Pany mam u znajomka do montażu kiere multi B6 czteroramienną. Mam moduł pod kiere z obsługą multi i tempmatu, airbag z przyciskami bez żadnego okablowania. Co jeszcze potrzeba? Wiązkę i trapez?Tak. Mam trapez jakbyś chciał Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Pany mam u znajomka do montażu kiere multi B6 czteroramienną. Mam moduł pod kiere z obsługą multi i tempmatu, airbag z przyciskami bez żadnego okablowania. Co jeszcze potrzeba? Wiązkę i trapez?Tak. Mam trapez jakbyś chciałWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka rzuć cene na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 To da radę 85 tyś ten rozrzad ruville? Jakby zostawić margines te 5tys? I jeszcze jedno pytanko dostanie gdzieś to łożysko co zaznaczyłem na czerwono na zdjęciu? Bo się rozjebało i zgrzyta przy skręcaniu kierą? W aso inter carsie? http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/zJa7tQrXicBdh_wv_GQ82tyHBTga8A Powinien dać radę ale wiesz jak to jest Te łożysko raczej ASO chociaż Ci sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Spoko sprawdź. Numerek tego łożyska też by poratował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Pany jak po czasie włącza się trybe econ i nie chce sie wyłączyć to brak czynnika w klimie?Ktoś kojarzy nr czujnika ciśnienia od klimy? W którym jest miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Pany jak po czasie włącza się trybe econ i nie chce sie wyłączyć to brak czynnika w klimie?Ktoś kojarzy nr czujnika ciśnienia od klimy? W którym jest miejscu?przy lewej lampie wchodzi w chłodnice, kostka 3pinowaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 A po co Ci cIsnienie oleju? Sent from my iPhone using Tapatalk Wdług mnie warto to konrtolować Kryspin EGT w benzynie to średnio potrzebne Ale w dieslu potrzebne . Wandej podeślesz na szybko numer osłony przegubu wewnętrznego? Mam numer OEM i czy po tym dobiorą mi w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam Panowie potrzebuje 3 szt spinek metalowych,mocujących dekor koło drązka zmiany biegów takich jak na foto. Ma ktos moze cos takiego na sprzedaz? Powinienen miec. Jutro sprawdze. Mati dojszlo pięknie dziękuje :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ju łelkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie, polerował ktoś klosze reflektorów w B6? Jak z trwałością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Podobno szybciej się zużywają po polerce ale to i tak czasami jedyna droga żeby świeciły jak należy Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Podobno szybciej się zużywają po polerce ale to i tak czasami jedyna droga żeby świeciły jak należy Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka U mnie świecą jak trzeba i nie są matowe ale mają sporo odprysków od kamieni. Chciałbym żeby wyglądały jak nówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Olej Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie, polerował ktoś klosze reflektorów w B6? Jak z trwałością? robiłem dwa razy raz na życzenie usera bez filtra UV drugi raz z filtrem. Pierwsze zaczęły zachodzić mgłą po 1.5 roku te drugie do czasu sprzedaży czyli ok 2 lata były ok. Co bardziej odważni zamiast filtra malują klarem ale wg mnie inaczej światło się rozprasza dlatego nie polecam takiego rozwiązania. U mnie świecą jak trzeba i nie są matowe ale mają sporo odprysków od kamieni. Chciałbym żeby wyglądały jak nówki W takiej sytuacji trzeba zdjąć sporo materiału. Bez filtra bym nie ruszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie, polerował ktoś klosze reflektorów w B6? Jak z trwałością? robiłem dwa razy raz na życzenie usera bez filtra UV drugi raz z filtrem. Pierwsze zaczęły zachodzić mgłą po 1.5 roku te drugie do czasu sprzedaży czyli ok 2 lata były ok. Co bardziej odważni zamiast filtra malują klarem ale wg mnie inaczej światło się rozprasza dlatego nie polecam takiego rozwiązania. U mnie świecą jak trzeba i nie są matowe ale mają sporo odprysków od kamieni. Chciałbym żeby wyglądały jak nówki W takiej sytuacji trzeba zdjąć sporo materiału. Bez filtra bym nie ruszał. Generalnie majster który by mi robił polerkę zabezpiecza filtrem UV po wszystkim. Więc jak mówisz, że tak długo to wytrzymało to raczej warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi