Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj brat dostał decyje że załapał się do progamu unijnego i dostanie 50k zł na warsztacik :naughty: Więc w okolicach wakacji zapraszam do serwisowania audiczek :naughty:

gratulacje :)

Opublikowano

Dzisiaj brat dostał decyje że załapał się do progamu unijnego i dostanie 50k zł na warsztacik :naughty: Więc w okolicach wakacji zapraszam do serwisowania audiczek :naughty:

Hej a kto mu pisał wniosek ?

możesz na pv :wink4:

gratuluję :good:

Opublikowano

Mam pytanie do obeznanych w temacie.

Czy ze schowka z lodówką można wydłubać samą lodówkę i przełożyć do schowka bez takowej? Czy ktoś coś takiego już robił? A może się nie da - inny kształt schowka itp.

Zależy mi na tym, bo mam schowek ze zmieniarką, a dorwać takowy ze zmieniarą i chłodziarką to jak trafienie 6-tki w lotto :)

Opublikowano

(...)

Zależy mi na tym, bo mam schowek ze zmieniarką, a dorwać takowy ze zmieniarą i chłodziarką to jak trafienie 6-tki w lotto :)

Kup samą rurkę a będziesz miał prawie to samo.

Opublikowano

polecam filmik

Opublikowano

ja mialem schowek ze zmieniarka, dokupilem lodówke i wszystko pasowalo p&p

zmienic trzeba tylko lampke z góry na lewy bok i wyciac otworek z tylu na rure lodoweczki :wink4:

Opublikowano

ja mialem schowek ze zmieniarka, dokupilem lodówke i wszystko pasowalo p&p

zmienic trzeba tylko lampke z góry na lewy bok i wyciac otworek z tylu na rure lodoweczki :wink4:

no i takiej odpowiedzi się spodziewałem :) dzięki

Opublikowano

Już jest sprzedana i znalazła się na forum :cool1: a do szukania auta masz odpowiedni dział :hi:

Opublikowano

Jak to ?

Kto Kupił ?

A jakieś porady dostane ?

Opublikowano

gratulacje :)

Ty masz często po drodze więc na serwis będziesz mógł wpadać :naughty: Czy tylko Suchedniów?? :decayed:

Opublikowano

Pany zmieniał ktoś olej w phaetonie 6.0 W12?? :decayed: Czy to jest jakieś karkołomne zadanie czy normalna akcja?? :naughty:

Opublikowano

Pany zmieniał ktoś olej w phaetonie 6.0 W12?? :decayed: Czy to jest jakieś karkołomne zadanie czy normalna akcja?? :naughty:

zmieniłeś auto? :naughty:
Opublikowano

Pytaj macherów mających dostęp do ELSY (powinien być opis). Może WRC? :decayed:

Opublikowano

Ta zjadłby mnie moment :decayed:

Pany mam problem. mam kiere 3-ramienna mf z a3 i poduche 4-ramienna z a3. i cos mi nie pasuje :confused4: Czy da radę zmienić w tej poduszce samą zaślepkę jak w tej z b7?? Da rade samą nabyć w ASO?? :mysli: mam nadzieje że nie wjeba.łem hajsu na próżno :disgust:

Opublikowano

Pany mam problem. mam kiere 3-ramienna mf z a3 i poduche 4-ramienna z a3. i cos mi nie pasuje :confused4: Czy da radę zmienić w tej poduszce samą zaślepkę jak w tej z b7?? Da rade samą nabyć w ASO?? :mysli: mam nadzieje że nie wjeba.łem hajsu na próżno :disgust:

w dziale o montażu kiery jest opisane przez Andy-iego co i jak
Opublikowano

w dziale o montażu kiery jest opisane przez Andy-iego co i jak

od A3 troche inna jest :kwasny: