MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Panowie był bym wdzięczny za głosy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=236886.120 w lutym b5 są fajniejsze i Endi
Vandit Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246167.0 :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzisiaj brat dostał decyje że załapał się do progamu unijnego i dostanie 50k zł na warsztacik Więc w okolicach wakacji zapraszam do serwisowania audiczek gratulacje
Wąski Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzisiaj brat dostał decyje że załapał się do progamu unijnego i dostanie 50k zł na warsztacik Więc w okolicach wakacji zapraszam do serwisowania audiczek Hej a kto mu pisał wniosek ? możesz na pv gratuluję
turzol Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Mam pytanie do obeznanych w temacie. Czy ze schowka z lodówką można wydłubać samą lodówkę i przełożyć do schowka bez takowej? Czy ktoś coś takiego już robił? A może się nie da - inny kształt schowka itp. Zależy mi na tym, bo mam schowek ze zmieniarką, a dorwać takowy ze zmieniarą i chłodziarką to jak trafienie 6-tki w lotto
AndyN Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 (...) Zależy mi na tym, bo mam schowek ze zmieniarką, a dorwać takowy ze zmieniarą i chłodziarką to jak trafienie 6-tki w lotto Kup samą rurkę a będziesz miał prawie to samo.
ZuKeRs Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ja mialem schowek ze zmieniarka, dokupilem lodówke i wszystko pasowalo p&p zmienic trzeba tylko lampke z góry na lewy bok i wyciac otworek z tylu na rure lodoweczki
turzol Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ja mialem schowek ze zmieniarka, dokupilem lodówke i wszystko pasowalo p&p zmienic trzeba tylko lampke z góry na lewy bok i wyciac otworek z tylu na rure lodoweczki no i takiej odpowiedzi się spodziewałem dzięki
koman Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 http://otomoto.pl/audi-a4-oryginal-s-line-z-niemiec-C22676320.html Dziś rozglądałem sie za b6 raczej robię przymiarki i trafiłem na takie coś Nie znam sie na b6 i prosze o jakieś porady na co zwracać uwagę i ob lukajcie te Audi
Młody Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Już jest sprzedana i znalazła się na forum a do szukania auta masz odpowiedni dział
koman Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Jak to ? Kto Kupił ? A jakieś porady dostane ?
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Dzisiaj brat dostał decyje że załapał się do progamu unijnego i dostanie 50k zł na warsztacik Więc w okolicach wakacji zapraszam do serwisowania audiczek gratulacje Ty masz często po drodze więc na serwis będziesz mógł wpadać Czy tylko Suchedniów??
Młody Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 A masz dział odpowiedni do tego ? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=17.0 po co robisz tu OT
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Pany zmieniał ktoś olej w phaetonie 6.0 W12?? Czy to jest jakieś karkołomne zadanie czy normalna akcja??
MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Pany zmieniał ktoś olej w phaetonie 6.0 W12?? Czy to jest jakieś karkołomne zadanie czy normalna akcja?? zmieniłeś auto?
AndyN Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Pany zmieniał ktoś olej w phaetonie 6.0 W12?? Czy to jest jakieś karkołomne zadanie czy normalna akcja?? Pytaj macherów mających dostęp do ELSY (powinien być opis). Może WRC?
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Pany zmieniał ktoś olej w phaetonie 6.0 W12?? Czy to jest jakieś karkołomne zadanie czy normalna akcja?? zmieniłeś auto? Ta zjadłby mnie moment Pany mam problem. mam kiere 3-ramienna mf z a3 i poduche 4-ramienna z a3. i cos mi nie pasuje Czy da radę zmienić w tej poduszce samą zaślepkę jak w tej z b7?? Da rade samą nabyć w ASO?? mam nadzieje że nie wjeba.łem hajsu na próżno
MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Pany zmieniał ktoś olej w phaetonie 6.0 W12?? Czy to jest jakieś karkołomne zadanie czy normalna akcja?? zmieniłeś auto? Ta zjadłby mnie moment Pany mam problem. mam kiere 3-ramienna mf z a3 i poduche 4-ramienna z a3. i cos mi nie pasuje Czy da radę zmienić w tej poduszce samą zaślepkę jak w tej z b7?? Da rade samą nabyć w ASO?? mam nadzieje że nie wjeba.łem hajsu na próżno w dziale o montażu kiery jest opisane przez Andy-iego co i jak
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Pany zmieniał ktoś olej w phaetonie 6.0 W12?? Czy to jest jakieś karkołomne zadanie czy normalna akcja?? zmieniłeś auto? Ta zjadłby mnie moment Pany mam problem. mam kiere 3-ramienna mf z a3 i poduche 4-ramienna z a3. i cos mi nie pasuje Czy da radę zmienić w tej poduszce samą zaślepkę jak w tej z b7?? Da rade samą nabyć w ASO?? mam nadzieje że nie wjeba.łem hajsu na próżno w dziale o montażu kiery jest opisane przez Andy-iego co i jak od A3 troche inna jest
Rekomendowane odpowiedzi