niestandardowy Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 jezdzisz na auto czy econ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Na man. 18 do 20'C bez econ. Na auto to samo. Na trasie mogę i 25 walnąć i trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 U mnie dochodziło do ok 70 st i wskazówka latała. Wymieniłem termostat i chyba od razu czujnik temperatury i czwarty rok jest OK. Co do klimatronika, to też mam problem na zasadzie, że przy LO wieje zimnym, a przy ustawieniu od 18 do HI specjalnej różnicy nie ma..W zimę to nie przeszkadza, ale jak na zewnatrz zrobi sie + 20 i jeszcze pada, to przy ustawionej klimie na 18 st. jest troszkę za gorąco. W dwóch innych autach mam mega różnice i czuć przyjemny chłód przy 16-18 stopniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dlatego warto szukać climstronicow od 16 stopni Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jest różnica, jadąc 200km przez pierwsze 40 mam ustawione 18, później cały czas podnoszę aż do około 21.5°, bo najzwyczajniej zimno na 18°. To, że dmucha gorącym na początku, to norma, jak ktoś tylko w koło komina jeździ. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Panowie ile może kosztować lusterko do A4 B6 fotochrom w kolorze szarym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Fenika, ja mam benzynę a ty diesla SAI jest kompletne i pracuję (chyba) normalnie kawałek to na przykład 10kmów od ziomka z domu do mnie, przy temp 0 i nie było 90st, tylko gdzieś 70 pod bramą, a jak otworzyłem i wszedłem to 90 niestandardowy, na AutoDo tego to samo co Grzesiek pisze, za gorąco mi ciągle na tym 18P.S coś wam mówi nazwa termostatów VEMO? Edytowane 15 Stycznia 2016 przez bjoern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Vemo. Nie wiem jak to powiedzieć ale jest to najlepsza firma w zamienniku bo nie robi experymentow tylko zamawia pod swoją nazwą części u producenta który robi na pierwszy montaż. Polecam ich sprężarki klimy jak fabryka.Niestety ceny czasem powalają. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 czyli warto wziąć do BFB termostat vemo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Owszem, chyba że Behr w podobnej cenie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Dzisiaj byłem w IC to tylko ten Vemo mieli a ja nie wiedziałem co to na fejsie w grupie wszyscy piszą, "Ori, tylko ori!", a ja nie lubię przepłacać za znaczek na części a Behr w BFB podobno często się trafia bublowaty a co byście doradzili w wyborze gwintu? Mam dwa na oku od tego samego sprzedawcy, DTS a drugi KW var1, ponoć ten DTS to to samo co KW comfort line, warto dopłacić do KW ponad 3 stówy, żeby mieć przód w inoxie? Edytowane 15 Stycznia 2016 przez bjoern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ale Behr to właśnie ori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Mi dwa zamienniki z carsu ciekły wkoncu poszedł ori. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Ja już nie pamiętam jakie były tamte. W ogóle to prawda że jak jest zatarty znaczek audi to znaczy że nie przeszedł w pełni kontroli jakości audi ale nadaje się do użytku? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ma ktoś ETKE pod win10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 bongod ile dałeś za ori? A te zamienniki, nie pamiętasz nazwy a chociaż mniej więcej cenę? ja słyszałem, że zatarty to jak ori ale zatarte, żeby sprzedać poza aso czy jakoś. 8K0411309N czy to jest nr przedniego staba z rs4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Kupiłem właśnie z zatartym znaczkiem w sklepie z Warszawy co wystawia na allegro ceny nie pamiętam bo to dawno było. On jedyny to sprzedawał. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 http://allegro.pl/behr-termostat-oryg-audi-a4-b6-b7-a6-c5-1-8t-2-0-i4937819413.htmlbehr z allegro za 180 zeta i dużo ludzi wzięło, gościu praktycznie same pozytywy, a VEMO w IC 330zł, ori 420 bodajże. Nie wiem czy brać, w ori temp otwarcia to 100C? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Z tego co pamiętam to troszkę grubszy oring dałem na wszelki wypadek . Ja dałem właśnie niecałe 200 i jest cacy już ponad rok chyba. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeJu Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Pany dajcie namiar na kogoś kto obszywa dobrze kierownice. Nie musi być tanio, ma być top ! zapewne drogo ale lepiej obszytych samochodow nie widzialem http://www.carlexdesign.com/pl/kierownice.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Panowie czy ciemne lampki podsufitki z ambiente wychodzily w jakis roznych wersjach, w sensie czy mogly sie roznic jakos wtyczkami? Mam dwie ciemne i jedna normalnie pasuje do auta, a druga ma jakies inne kostki te male ?! Na zdjeciu jest jedna z lampek(to ktora mi nie pasuje pod te kostki z drugiego zdjecia) ocb ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi