Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyścić za bardzo nie mam czasu chcę kupić założyć i zapomnieć :decayed:

chodzi o przód :wink:

zastanawiam się nad zamiennikiem ale nie wiem który sprawdzony, używki wg mnie nie warto

A nie lepiej ori z ASO ? Ja placilem wprzeliczeniu na zlotowki jakies 350zl i od 5 lat mam spokoj.
  • Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany pytanko, od momentu instalacji RNS-e, po każdym włączeniu zapłobu fis pokazuje mi dane z nawigacji (ulicę i kierunek), da się to gówno wyłączyć żeby komputer pokładowy się normalnie pokazywał? W a3 było tak, że na jakiej pozycji fis zostawiałem, na tej się włączał następnym razem.. i tak też tu bym chciał..

Opublikowano

Masz wciąż aktywną nawigację z wbitym jakimś adresem. W navi musisz dać 'zatrzymaj prowadzenie'.

Ewentualnie w ustawieniach navi masz włączony kompas ale wtedy na fisie pokazuje tylko kierunek.

Opublikowano

kierunek i drogę/ulicę na jakiej się aktualnie znajdujesz.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Masz wciąż aktywną nawigację z wbitym jakimś adresem. W navi musisz dać 'zatrzymaj prowadzenie'.

taki głupi nie jestem ;) navi nie mam włączonego po co :decayed: muszę zobaczyć z tym kompasem, może rzeczywiście to to..

jeszcze mam coś takiego, że jak wcisnę tel to pokazuje mi "włóż kartę sim" - pomimo, że telefon jest połączony po bluetooth.. w związku z tym nie ściąga książki etc. :/

Opublikowano

bo nie masz przekodowanego erenesa na full blutka :wink: trzecia cyfra od końca daj na 7 i będzie :good:

Opublikowano

Hi

A to nie jest kompas uruchomiony ?

Opublikowano

bo nie masz przekodowanego erenesa na full blutka :wink: trzecia cyfra od końca daj na 7 i będzie :good:

dzięki :hi: wiszę Ci dobrego whiskacza ;)

wyłączyłem ten kompas i rzeczywiście FIS wrócił do normy :decayed: dawno tego ustrojstwa (RNS) nie używałem :decayed:

Opublikowano

czyścić za bardzo nie mam czasu chcę kupić założyć i zapomnieć :decayed:

chodzi o przód :wink:

zastanawiam się nad zamiennikiem ale nie wiem który sprawdzony, używki wg mnie nie warto

Ja mam z jak dobrze pamiętam z exeo,zapytaj Pajdy bo on namiar na gościa mi dawał,śmiga już 3lata zero problemów a koszt to ~100zeta
Opublikowano

WN3PoDp.jpg

Ten felunek potrzebuje, numer i jaki to model ? :) wiem ze autko z forum ale nie chce zawracać tyłka na privie, a tu moze szybciej ktos mi ogarnie :)

Moje koło......no i całe auto :)

Ja płaciłem 1600 zł, ale szukając wcześniej, to najtańsze, jakie znalazłem były w granicach 2k, także 1.8 k to dobra cena... :D

Nie czekaj na okazję, bo sezon może się skończyć :wink:

Opublikowano

Panie, sprawdzałem i mam 7 na trzecim miejscu od końca.. :/

Opublikowano

WN3PoDp.jpg

Ten felunek potrzebuje, numer i jaki to model ? :) wiem ze autko z forum ale nie chce zawracać tyłka na privie, a tu moze szybciej ktos mi ogarnie :)

Moje koło......no i całe auto :)

Ja płaciłem 1600 zł, ale szukając wcześniej, to najtańsze, jakie znalazłem były w granicach 2k, także 1.8 k to dobra cena... :D

Nie czekaj na okazję, bo sezon może się skończyć :wink:

Ja dobrze wiem ze twoje kółko, już dogaduje komplecik, powiedz mi jak możesz, jakie pierścienie tam trzeba wrzucić ? 57.1 na 66.5 ?

Opublikowano

Wie ktoś ile kosztuje wałek rozrządu do 1.9 w aso?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Wie ktoś ile kosztuje wałek rozrządu do 1.9 w aso?

Za duzo !

Zagadaj do klubowego kolegi TOM77 , on hadluje czesciami.

Jakies 3 lata temu bralem od niego RUVILLE i placilem 550zl.

W ASO na tamte czasy chcieli cos okolo 2000zl

Edytowane przez marcin9680
Opublikowano

a sprawdź jeszcze kodowanie samego blutka i kierownicy, choć powinno już ruszyć... jakiego blutka w ogóle masz, jaka literka?

Opublikowano

Właśnie obiło mi się o uszy ze jest tańszy

Opublikowano

Właśnie obiło mi się o uszy ze jest tańszy

Ciekawe tylko o ile tanszy ? Jak duza jest roznica w cenie miedzy walkiem z ASO z asygnatura Audi a miedzy takim RUVILLE bez znaczka , zwlaszcza ze ponoc RUVILLE wlasnie robi walki pod grupe VAG. Jak to jest 200zl roznicy to tez bym bral w ASO ale jak to 1000zl to podziekowal.
Opublikowano

a sprawdź jeszcze kodowanie samego blutka i kierownicy, choć powinno już ruszyć... jakiego blutka w ogóle masz, jaka literka?

8P0 862 335 D

jak wszedłem w kodowanie bluetooth i chciałem zmienić trzecią pozycję z 0 na 1 to wyje, że polecenie poza zakresem

Opublikowano (edytowane)

Przód:

92595806ed571859bd86d02faaf5cb58.jpg

Tył:

e6794926809334513fa5f18c2c2f556c.jpg

I pytanie. Jak to wyrównać? Sprężyny Eibach -30 \ -30 i takie coś....

Natapane z P8

Edytowane przez Maciek0502
Opublikowano

Moze przez to, ze ten blotnik taki pognity i nawet nie zauwazyles kiedy ruda zjadla te 3 centy. :D