Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy! Zablokowalem radio Symphony II , a jutro jadę na wakacje ! Co mogę zrobić ? Kodu nie znam :/

Chyba tylko radio wymienić. Ewentualnie modlić się że jakiś elektronik ci to ogarnie na szybko

Wysłane z mojego Lenovo K50a40 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kiedyś słyszałem że jak było ori w samochodzie to aso kod poda ale nie wiem czy to prawda :)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Byłem na dwóch forach. ASO najszybsza opcja. . Podobno 50 zł i zrobią to jak się udowodni , że to Twoje radio :)

Opublikowano

Spróbuj tutaj http://koddoradia.pl/index.php

Może uda Ci się uzyskać kod za free, a jak nie to gość za 40zł z ASO załatwia.

Opublikowano

Spróbuj tutaj http://koddoradia.pl/index.php

Może uda Ci się uzyskać kod za free, a jak nie to gość za 40zł z ASO załatwia.

Pisałem z nim mail :) Powiedział, że mam rano dzwonić do ASO i jak będę robić problem to mam się odezwać do niego to za 40 zł ogarnie na pojutrze :)

Opublikowano

the one of the million, czyli głupota konfiguratora i jednocześnie pokuta za tą głupote:

http://olx.pl/i2/oferta/audi-a4-b6-2001r-1-9-tdi-100-km-CID5-IDgvPWB.html#:27266b3ae7

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Alle szyber ma, czyli ma to czego większość egzemplarzy niema. Nie jest źle :-P

Opublikowano

Panowie mam problema ;). Po wymianie listwy oświetlenia tablicy działa mi zamek tylko z przycisku pilota od bagażnika. Klamka działa tylko jak włoże kluczyk i przekrece. Koduje się to jakoś?

Edytowane przez bongod

Opublikowano

Może klamki nie podłączyłeś, słychać po wciśnięciu jak pracuje?

Opublikowano

Słychać ale tylko jak się kluczyk przekręci w bagażniku to wtedy jak naciskam klamkę to,, pyka " :).

Edytowane przez bongod

Opublikowano

Dziwna sprawa, ja bym na Twoim miejscu jeszcze raz rozebrał klapę i zajrzał. Wydaje mi się, za masz coś nie podłączone.....

Opublikowano

A da się źle podłączyć? :) klapa nadal rozebrana ale wszystko podłączone :) chyba że kostkę da się na odwrót podłączyć.

Opublikowano

Raczej nie. Ostatecznie może coś na stykach.....

Klamka tak od razu by chyba nie padła????

Opublikowano

Tyle że mikrostyk działa :) dziwne tylko że dopiero jak się zamek przekręci :). Cuda normalnie :).

Opublikowano

Dzięki Grzesiek :hi:

A ty masz moduł z możliwością regulacji mocy (30%-100%)??? W ogóle są takie moduły???

I kolejna sprawa jak te żarówki radzą sobie jak je przełączasz/używasz jako światła drogowe (długie), bo poza tym że fajnie wyglądają to jak się leci w trasę to warto żeby światła drogowe porządnie świeciły

Opublikowano
Dzięki Grzesiek :hi:

A ty masz moduł z możliwością regulacji mocy (30%-100%)??? W ogóle są takie moduły???

I kolejna sprawa jak te żarówki radzą sobie jak je przełączasz/używasz jako światła drogowe (długie), bo poza tym że fajnie wyglądają to jak się leci w trasę to warto żeby światła drogowe porządnie świeciły

Ucho ma na stałe 30% z modułu. Ja mam moduł SD-2 od Kogiela i w nim mam regulacje mocy świecenia żarówki . Mam też założone te żarówki co Grzesiek i jestem zadowolony ale jeszcze ich nie testowałem jak świecą po ciemku z pełną mocą jako długie.
Opublikowano

Pany, planujemy wyjechac na 5 dni ze znajomymi. bedzie nas 8 osob. Macie jakieś miejsca naprawde godne polecenia ? jakieś miejscowości górskie, ciekawe jeziora, domki-apartamenty w ktorych byliście ? :) z góry dzięki :wink:

Opublikowano

Panowie bylby ktoś chętny, żeby zamienic się ramkami wokół szyb i relingami (ja daje kompletny pakiet chrom, a ktos mi daje kompletny pakiet czarnych ramek i relingów) ??

Opublikowano

Pany, planujemy wyjechac na 5 dni ze znajomymi. bedzie nas 8 osob. Macie jakieś miejsca naprawde godne polecenia ? jakieś miejscowości górskie, ciekawe jeziora, domki-apartamenty w ktorych byliście ? :) z góry dzięki :wink:

Jest jakieś jezioro rożnowskie czy zalew czy coś takiego :) dawaj na pw bo też mam ochotę z żoną :).

Edytowane przez bongod

Opublikowano

Poratuje ktoś? szukam zderzaka przód pod sppryski do b6;/