Frimuś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 czyli dziadostwo? droższe też są na allegro, wziąłem pierwsza lepszą z ogłoszenia i pytałem czy będzie pasować?Dokładnie. Co jest tanie to jest drogie.Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
kkrawat Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Mam taka z allegro za 59pln chyba i po roku nadal wygląda super. Pytanie z innej beczki - jak chce przy ori ksenonie ustawić długie swiatla to tez z vagiem tylko??
Frimuś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pytanie do was pojawił mi się błąd 1539 związany z samoregulacja xenonu. Adaptacji przeprowadzić się nie da Wczoraj wracałem z Zakopanego to musiałem ręcznie obniżyć lampy bo wszystkich oslepialem. Gdzie szukać usterki. Dodam że po każdym włączeniu zapłonu światła się obniżają i wracają do swojej pierwotnej pozycji czyli silniczki wykluczam Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
lukas231 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Mam taka z allegro za 59pln chyba i po roku nadal wygląda super. Pytanie z innej beczki - jak chce przy ori ksenonie ustawić długie swiatla to tez z vagiem tylko?? podrzuć linka proszę
Szaczek Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Pytanie do was pojawił mi się błąd 1539 związany z samoregulacja xenonu. Adaptacji przeprowadzić się nie da Wczoraj wracałem z Zakopanego to musiałem ręcznie obniżyć lampy bo wszystkich oslepialem. Gdzie szukać usterki. Dodam że po każdym włączeniu zapłonu światła się obniżają i wracają do swojej pierwotnej pozycji czyli silniczki wykluczam Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Sprawdź działanie czujników samopoziomu w vag gr2. Prawdopodobnie zaczynają się psuć. Na początku też tak mialem sporadycznie wchodził błąd i po 3 tygodniach został na stałe. Sprawa do ogarnięcia. Jak blisko 0v to uszkodzony czujnik, ale prawdopodobnie do odratowania. Poszukaj jak naprawić, podałem kilka postów wcześniej linka. Póki nie usuniesz wszystkich błędów nie przeprowadzisz adaptacji xenonów. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Szaczek
Frimuś Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pytanie do was pojawił mi się błąd 1539 związany z samoregulacja xenonu. Adaptacji przeprowadzić się nie da Wczoraj wracałem z Zakopanego to musiałem ręcznie obniżyć lampy bo wszystkich oslepialem. Gdzie szukać usterki. Dodam że po każdym włączeniu zapłonu światła się obniżają i wracają do swojej pierwotnej pozycji czyli silniczki wykluczam Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Sprawdź działanie czujników samopoziomu w vag gr2. Prawdopodobnie zaczynają się psuć. Na początku też tak mialem sporadycznie wchodził błąd i po 3 tygodniach został na stałe. Sprawa do ogarnięcia. Jak blisko 0v to uszkodzony czujnik, ale prawdopodobnie do odratowania. Poszukaj jak naprawić, podałem kilka postów wcześniej linka. Póki nie usuniesz wszystkich błędów nie przeprowadzisz adaptacji xenonów. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka DziekiWysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
kkrawat Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Mam taka z allegro za 59pln chyba i po roku nadal wygląda super. Pytanie z innej beczki - jak chce przy ori ksenonie ustawić długie swiatla to tez z vagiem tylko?? podrzuć linka proszę Nie mogę na telefonie skopiowac aukcji...ale zobacz na alleg..nr 5193012121
kaman Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Mieszek z A3 da się naciągnąć na ramkę A4. Ewentualnie jeśli masz swój Mieszek OK to zmień samą gałkeMieszek kwalifikuje się do wymiany, czytałem, że przy 6 biegach nie ma co naciągać bo pręży ta skóra później przy zmianie biegów. A przekładka nowego mieszka od A4 do gałki do A3 nie należy do najprostszych.Pierwsze słyszę. Mam 6-biegówkę, gałkę od A3 razem z mieszkiem od prawie roku i wszystko jest OK. Fakt, skóra się naciąga przy wbijaniu biegów, ale bez przesady... Ciagle wyglada tak samo wiec nie wymyślaj tylko zakładaj z A3 [emoji16]Wysłane z jabłka Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez kaman
RicS3 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 A czy samą nową gałkę z a3 można kupić? Ile w tej chwili kosztuje taka gałka z A3 w ogóle?
RicS3 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Masz numer aukcji w poście wyżejBardziej chodzi mi o ori a ta z aukcji wyżej nie jest raczej ori.
damian92x Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Ori gałka od a3 z mieszkiem i ramką to jakieś 110-130 zł w aso Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez damian92x
kkrawat Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Na allegro sam galka 165pln..wiem ze tam czasem drożej niz w Aso ale z ramka i mieszkiem za 110-130 to super cena by byla..chyba ze masz ceny w euro Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez kkrawat
damian92x Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Mówimy tu o gałce z A3 gdzie ramkę trzeba wyjąć i nałożyć swoją naciągając na mieszek więc trochę roboty z tym jest. Ja o ile dobrze pamiętam płaciłem 116 zł Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez damian92x
ucho.77 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 To jest z aso http://allegro.pl/oryginalna-galka-mieszek-audi-a3-s-line-s3-chrom-i6251523325.html A co do samych gałek to jeśli nie wiesz na co zwrócić uwagę to też z A3 kupisz
damian92x Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dokładnie ta jest z A3 za 135 zł. Mam taką u siebie i jest fajna
ucho.77 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Panowie gałka z A3/A4 różni się pierścieniem wewnątrz a dokładniej wycięciami na nim Gałka z A4 na trzy wycięcia pod szwy z mieszka Gałka z A3 ma tylko dwa wycięcia Tu macie o co chodzi naszkicowane
damian92x Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Szczerze mówiąc to nie zwróciłem na to uwagi. Od pół roku mam ją założoną i jest wszystko ok.
ucho.77 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Damian jeśli masz samą ramkę przełożonyą to różnicy nie zauważysz, ale jak zmieniasz samą gałkę to wówczas widać różnicę bo mieszek ujowo pasuje do chromu
rafi10612 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Miałem gałkę z a3. Jak dla mnie lipa. Łatwiej i taniej kupić igle ale ta z a4 jest cięższa, większa. Jak dla mnie warto posiedzieć i poszukać igły z a4 bo można znaleźć tylko jest tego niestety mało Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi