Bieniek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wandej co sie z autem stało?? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wandej co sie z autem stało?? Sent from my iPhone using Tapatalk swapy i te sprawy... chce kto czujnik jakości powietrza z wiązką? pisiont z kawu bo mi doope zawraca w garażu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ja się zapierałem, że nie wsadzę nic innego niż LEM, ale mechanik namówił mnie na RTS i na razie śmigam bez zastrzeżeń. Mimo tego nadal nie mam oczekiwanej poprawy komfortu więc tym samym za niedługo wleci komplet nowych amorów. A na jakim zawiasie jeździsz ?? Ja mam 1BV i do komfortu mu daleko. 1BV to zawieszenie sportowe a nie komfortowe tak jak 1BA Wiem o tym, sądziłem, że kolega własnie taki zawias ma skoro narzeka na komfort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Czy gumy pod przednie spreżyny można kupić o różnych grubościach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Wandej co sie z autem stało?? Sent from my iPhone using Tapatalk swapy i te sprawy... chce kto czujnik jakości powietrza z wiązką? pisiont z kawu bo mi doope zawraca w garażu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja nie narzekam. Widziałem na holu na 7. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Czy gumy pod przednie spreżyny można kupić o różnych grubościach? Chcesz zejść niżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Czy gumy pod przednie spreżyny można kupić o różnych grubościach?Chcesz zejść niżej?Chce trochę podnieść bo założyłem niższe spreżyny i przód nisko siadł a i lewa strona jest niżej od prawej z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jak dobierałeś springi? Różna wysokość to kwestia ułożenia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jak dobierałeś springi? Różna wysokość to kwestia ułożenia się. Przyznaje się że kupiłem na pałe z 1.9 a ja mam 2.5tdi i pewnie temu niżej siadł bo silnik cięższy. Mam założone K.A.W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jak dobierałeś springi? Różna wysokość to kwestia ułożenia się. Przyznaje się że kupiłem na pałe z 1.9 a ja mam 2.5tdi i pewnie temu niżej siadł bo silnik cięższy. Mam założone K.A.W. A na forum cały wątek o doborze sprężyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No i teraz jestem w kaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jak dobierałeś springi? Różna wysokość to kwestia ułożenia się. Przyznaje się że kupiłem na pałe z 1.9 a ja mam 2.5tdi i pewnie temu niżej siadł bo silnik cięższy. Mam założone K.A.W.Morsik26 nie ty jeden do 2.5 założyłeś springi z 1.9 I jest wszystko ok z wysokosciami. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jak dobierałeś springi? Różna wysokość to kwestia ułożenia się. Przyznaje się że kupiłem na pałe z 1.9 a ja mam 2.5tdi i pewnie temu niżej siadł bo silnik cięższy. Mam założone K.A.W.Morsik26 nie ty jeden do 2.5 założyłeś springi z 1.9 I jest wszystko ok z wysokosciami. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka No to chyba ja miałem akurat mniej szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ajajajaj......no głęboko siadło. Co to za sprężyna? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ajajajaj......no głęboko siadło. Co to za sprężyna? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Ajajajaj......no głęboko siadło. Co to za sprężyna? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Takie coś A czy żółty kolor nie oznacza miększych-bardziej komfortowych sprężyn!?Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Powiem tak czy komfortowo jest to bym nie powiedział napewno pewniej w zakrętach i wydaje mi się że twardziej od poprzednika. Co teraz zrobić? Macie jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) No sprytniej w zakrętach bo nisko i sztywniej. Musiał byś pojeździć na różnych sprężynach aby poczuć różnicę. Czy sprawdzales po oznaczenia na sprężynach na stronie producenta jaka jest opcja obniżenia? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No sprytniej w zakrętach bo nisko i sztywniej. Musiał byś pojeździć na różnych sprężynach aby poczuć różnicę. Czy sprawdzales po oznaczenia na sprężynach na stronie producenta jaka jest opcja obniżenia? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Oglądałem ale nie umiem się na ich stronie wyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie wiem co oznacza ostatnie słowo ale tak myślę że jeśli nawet żółte a czerwone to tak by nie siadło ci nadwozie tu bardziej chodzi o opcje obniżenia danych sprężyn tzn.tyl może masz -30 a przód-50 Może tak być? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi