tomekhxc Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 ogólnie fajny pomysł z tymi blaszkami tylko mi sie wydaje ze troche za duże, cały zacisk zakrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Nie zakrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert224 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 :) gekon byłby fajny i oryginalny. Ten że zdjęcia ugory jest śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Kij z tym czy to passat czy nie passat mógł to być nawet trabant. Sam fakt ze zdjęło lakier. tak to jest w dzisiejszych czasach, jak ludzie myślą że znają się na wszystkim próbują na kogoś aucie nie wyjdzie , no cóż. Później klient chce reklamacji to go zlewają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jutro jadę do tego warsztatu szef ma obejrzeć zobaczymy co stwierdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Gekona miałem. Wczoraj w pokoju... Na suficie U nas to normalne... [emoji51] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Września 2016 przez GreGoriO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 ogólnie fajny pomysł z tymi blaszkami tylko mi sie wydaje ze troche za duże, cały zacisk zakrywają to samo na fb napisałem ciut za duże i nie widać "koloru" zacisku już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 ogólnie fajny pomysł z tymi blaszkami tylko mi sie wydaje ze troche za duże, cały zacisk zakrywają to samo na fb napisałem [emoji14] ciut za duże i nie widać "koloru" zacisku już Ogarniemy Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrka Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam . Koledzy potrzebuje potwierdzenia czy dobrze rozumuję . Mianowicie chodzi mi o podłączenie airbag foteli pasażer, kierowca do instalacji w podłodze kostka żółta. W fotelach w kostce żołta airbag są dwa przewody biały i niebieski a w kostce podłoga są trzy przewody biały niebieski i brąz. Jesli odłącze brązowy i zaizoluję go następnie podłączę do kostek to czy będzie wszystko działało ok. Czy ewentualnie muszę przerobić kostkę z fotela na trzy przewody aby było tak samo jak w kostce w podłodze?. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagakama Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Panowie może ktoś sprawdzić w etce albo też wie ile potrzebuje oleju do skrzyni o oznaczeniu GDZ. 1.8t 190km 2003r quattro 6-biegów. Ile wchodzi do mostu też by się przydało. W instrukcji wyczytałem że 2.2l a gość w sklepie mówi że wie lepiej i wchodzi 3.5l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Panowie może ktoś sprawdzić w etce albo też wie ile potrzebuje oleju do skrzyni o oznaczeniu GDZ. 1.8t 190km 2003r quattro 6-biegów. Ile wchodzi do mostu też by się przydało. W instrukcji wyczytałem że 2.2l a gość w sklepie mówi że wie lepiej i wchodzi 3.5l. filling quantity: optional: see workshop manual 2.25 ltr. G 052 911 A2 Model data: FJP,FTX,ENM, GMB,GBP,GBK, ENL,FJU,GBS, FEC,GBQ,FTW, FPS,FTW,ENN, GBN,GDT,ENW, GBR,ENQ,GBL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Do tylnego mostu wchodzi 1,5l oleju przekładniowego G 052 145 sprzedawanego w bańkach po 0,5l (końcówka A1) lub 1l (końcówka S2) a do skrzyni GDZ dokładnie 2,5l syntetycznego G 052 911 A (SAE 75W90) 3,4l wchodzi do skrzyń ENV, FTM i GBB które to współpracują z V6 2.5TDI Panowie może ktoś sprawdzić w etce albo też wie ile potrzebuje oleju do skrzyni o oznaczeniu GDZ. 1.8t 190km 2003r quattro 6-biegów. Ile wchodzi do mostu też by się przydało. W instrukcji wyczytałem że 2.2l a gość w sklepie mówi że wie lepiej i wchodzi 3.5l. filling quantity:optional:see workshop manual2.25 ltr.G 052 911 A2 Model data: FJP,FTX,ENM,GMB,GBP,GBK,ENL,FJU,GBS,FEC,GBQ,FTW,FPS,FTW,ENN,GBN,GDT,ENW,GBR,ENQ,GBL ELSA wypluła mi, że w GDZ wchodzi dokładnie 2,5l oleju... Samochody bez układu chłodzenia oleju przekładniowego: Wartość wymagana: poziom oleju 4 ±1 mm poniżej dolnej krawędzi otworu wlewu oleju. Samochody z układem chłodzenia oleju przekładniowego: Wartość wymagana: poziom oleju 9 ±1 mm poniżej dolnej krawędzi otworu wlewu oleju. Te z układem chłodzenia są montowane z 2.5TDI Edytowane 19 Września 2016 przez BeyerBrown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagakama Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Dzieki wielkie za odpowiedzi. Chyba zamowie 4l i jak do skrzyni pod korek wejdzie 2.5 to reszta zostanie do mostu. A jakby potrzeba ponad 3l to akurat bedzie. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeyerBrown Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Do mostu wg. ELSY wchodzi inny olej, chyba, że jest on też zamienny na 75W90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 panowie ma ktos dojscie do nowych opon? Potrzebuje 2szt 235/35/19 jakiej firmy kupic? Nie chce napewno nic z gornej polki bo moze felgi w zime sprzedam ale potrzebuje 2nowe badz uzywki ale igly jak ma ktos na sprzedanie pisz do Wandeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Kto oprócz bidzia robi oświetlenie wnętrza na ledach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi