bjoern Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 z kącika mk 4 jest jeszcze roboform55 ... Vwbartus - kurde fajne, ladne to to maszNom fajne Jo tysz, zapomnieli o mnie i o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Pany nie chce ktos przypadkiem nowego znaczka "dope" na klape ?? Wielkosciowo fajny, bo wielkosciowo taki jak ori. Zostaly jeszcze 2szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jaka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Pany, zeby zrobic AUXa w RNS-E wystarczy takie cos? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6421259100 Czy np taki? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5785512774 Czy jeszcze jakis inny i czy one sie czyms roznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Ten za 39 zł i do tego kodowanie radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Dzieki. A czym one sie roznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Drugi i kodowanieWtyczką Ewentualnie sam poskładaj parę zeta drożej wyjdzie, 2 wtyczki i gniazdko Edytowane 9 Października 2016 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nie ma ktos silniczka klimatronika na seel? Ludzie zyjecie??Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Napisz do Mara4 . On rozbiera auta to może coś będzie miał Ewentualnie do turzola. Kiedyś to sprzedawał Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nie ma ktos silniczka klimatronika na seel? Ludzie zyjecie?? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Gdzie on jest, albo jak wyglada Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Panowie orientuje się ktoś jaki ma nr rączka kierowcy pod 4 elektryczne szyby i składane lusterka? Znaczy ta część całej rączki w której siedzą właśnie te przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Panowie orientuje się ktoś jaki ma nr rączka kierowcy pod 4 elektryczne szyby i składane lusterka? Znaczy ta część całej rączki w której siedzą właśnie te przyciski. http://allegro.pl/nowy-uchwyt-nakladka-panel-drzwi-audi-a4-b6-b7-aso-i6075730854.html Brałem od niego i wsio pasi jak należy do tego szybka wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian92x Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Panowie ile może być wart komplet kratek zderzaka? Zmieniłem wszystko na s-line i mi to zalega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Osobiście nie wziąłbym więcej niż 70zł / 3szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Panowie orientuje się ktoś jaki ma nr rączka kierowcy pod 4 elektryczne szyby i składane lusterka? Znaczy ta część całej rączki w której siedzą właśnie te przyciski. http://allegro.pl/nowy-uchwyt-nakladka-panel-drzwi-audi-a4-b6-b7-aso-i6075730854.html Brałem od niego i wsio pasi jak należy do tego szybka wysyłka No to w ASO pod domem mam tą samą cenę, myślałem, że wyrwę używkę taniej ale jest deficyt. Tak samo jak z popielniczką 2 din w kolorze soul... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 orientujecie się czy Tomnik wystawia faktury na ledy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 orientujecie się czy Tomnik wystawia faktury na ledy? Myślę że tak , ale trzeba jego zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Panowie ile może być wart komplet kratek zderzaka? Zmieniłem wszystko na s-line i mi to zalega. pięć dych mogę dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 orientujecie się czy Tomnik wystawia faktury na ledy? paragony wystawia to pewnie fv też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki28.08 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Wie może ktoś co to może być ?? Dziwne stuknięcie (12s. i 25s.) przy odpalaniu dochodzące z okolic skrzyni biegów. Podczas ruszania (obojętne czy do przodu czy to tyłu) jest na chwile lekkie stukanie w ok. 1100 tyś.obrotów. Edytowane 12 Października 2016 przez ?uki28.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi