wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Grześ a dlaczego dwa razy wkleiłeś :gwizdanie: popraw spoko u mnie net jest slaby i idzie i idzie i czasem tak jest
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Grześ a dlaczego dwa razy wkleiłeś :gwizdanie: popraw spoko u mnie net jest slaby i idzie i idzie i czasem tak jest to chyba jednak forum zamula bo też mi przycina :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 jak sie wyciaga przyciski z climatronica nie chce nic polamac ( oczywiacie mam juz zdjeety panel )
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 A myślałem że to u mnie tak zamula Ja jednej wymieniłem wycieraczki na NOWE a drugiej zamówiłem nówki laczki zimowe [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:33_________________________________________________Mam do sprzedania nowe ory.dywaniki gumowe czarne do przodu
Młody_drog Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Grzesiek a ten włącznik to od czego? Pasuje P&P?
Stolkien Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 A ja jedną Niunie umyje i wysprzątam. Na mikołaja Niech ma.
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Grzesiek a ten włącznik to od czego? Pasuje P&P? od VW 3C8 941 431 A wersja Mexico trzeba zmienic wtyke i poprzekladac piny
MARCIN607 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 do mojej w końcu przyjechały rski :kox: a i może ją wymyję-jak dzxięn prezentów to niech ma a i pogoda na to pozwala dzisiaj.
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Grzesiek a ten włącznik to od czego? Pasuje P&P? od VW 3C8 941 431 A wersja Mexico trzeba zmienic wtyke i poprzekladac piny MEXICO :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dobra pany mamy logo : Ustalmy ze wiadomo pisac moze kazdy o wszystkim Ale co do dywizjonowcow beda pewne wymagania Odpada seryjne autko Jakies modyfikacje widoczne + watek w moja A4 , i bedzie tworzona lista Jesli sobie ktos zyczy zamowimy naklejki :hi: Może byś tak chociaż polskie znaki walnął w tym pierwszym poście ?
MARCIN607 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ja Danielowi się alt skończył to i polskich znaków nie będzie
MAGIC87 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ale co do dywizjonowcow beda pewne wymagania dywaniki z tesco i nakladki na pedały wystarcza?
Geronimo25 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 A moja niunia dostanie takie prezenty juz zakupione tylko załozyć, a druga niunia jeszcze nie wiem co dostanie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166388.new#new Mam nadzięję że z takimi modami załapię się na dywizjonowcę :kox:
Geronimo25 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wg nie masz nic zmienione. zmienione jeszcze nie ale zakupione już jest nie od razu Rzym zbudowali jeszcze kilka dni i będzie wszystko zakładane Wg nie masz nic zmienione. no seria [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:08_________________________________________________Mała aktualizacja tematu. Zakupionych zostało trochę gratów, zakładane będzie wszystko pewnie na święta jak będe w kraju. Dodatkowo zakładany z pomocą klubowego kolegi będzie tempomat i manetka z obsługą FIS Uczmy się czytać ze zrozumieniem
antonio Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 http://allegro.pl/audi-a4-b6-lewa-i-prawa-komplet-xenon-oryginal-i-i1351487478.html
Rekomendowane odpowiedzi