MAJKI Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Kolego przerabialem to w 2.0tdi b8 nierowna praca silnika i migajaca kontrolka swiec zarowych. Wymienilem ten czujnik co na zdjeciu i spokoj Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
arturek986 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 To własnie jest zawór regulacji ciśnienia na szynie paliwowej. Kupowałeś nowy zawór czy wkładałeś używkę?
MAJKI Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 To własnie jest zawór regulacji ciśnienia na szynie paliwowej. Kupowałeś nowy zawór czy wkładałeś używkę? Nowy z boscha cos ponad 500 zł i auto śmiga dalej. A na stole miałem już na podmianke pompe i wtryski ale okazały się zbedne Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Panowie jeździ ktoś ma tarczach i klockach textar? Bo nie wiem co wziąść textar czy oz+ferodo
MAJKI Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Panowie jeździ ktoś ma tarczach i klockach textar? Bo nie wiem co wziąść textar czy oz+ferodo Pajda ja mam u Siebie caly kpl przod i tył z textara i jest ok. Tarcze sa lakierowane takze nie zachodza tak szybko rdza Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 23 minuty temu, MAJKI napisał: Tarcze sa lakierowane takze nie zachodza tak szybko rdza potwierdzam, jakosciowo bardzo dobre , juz chwile jezdze na zestawie textara a tarcze wygladaja jak nowe , a jesli chodzi o hamowanie to tez nie mozna zlego slowa powiedziec
RicS3 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Koledzy nie ma ktoś może gąbki siedziska kanapy od sportów?
dijo55 Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam kto zajmuje sie rozkodowaniem radia concert 2 jeden din? Potrzebuje pilnie
slimaczek89rz Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Panowie, szukam zdjęć zderzaków sline z dospawaną dokładką - znajdzie ktoś?
jedrekx Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 17 godzin temu, pajda napisał: Panowie jeździ ktoś ma tarczach i klockach textar? Bo nie wiem co wziąść textar czy oz+ferodo jako ciekawostkę powiem, że textary idą na pierwszy montaż w Porsche
kaju Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 10 minut temu, jedrekx napisał: jako ciekawostkę powiem, że textary idą na pierwszy montaż w Porsche w tesli też
ojajebie Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Dnia 28.02.2017 o 09:06, MichałA4 napisał: Panowie chciałbym się pozbyć chromów wokół szyb w swojej a4, i teraz pytanie do Was, nie chcę tego wyrywać i szukać nowego zestawu w czerni, czym zatem to ugryźć ? da się to lakierować? może jakaś folia da radę to ładnie pokryć i wytrzymać kilka lat....? macie jakieś pomysły? malowałem plastidipem czarnym półmatem w zeszłym roku razem z logiem na grillu i listwą przy bagażniku. logo i listwa spoko nic sie nie dzieje. Przy oknach już większa bieda i będę zrywał na wiosnę. Odchodzi szczególnie na końcu drzwi. Zaznaczam, że jestem marnym lakiernikiem i gdyby ktoś się bardziej przyłożył może dłużej by wytrzymało.
pajda Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Zawartość dodana 0 minutes later 9 godzin temu, jedrekx napisał: jako ciekawostkę powiem, że textary idą na pierwszy montaż w Porsche zamówiłem textary
Frimuś Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Panowie wracam do tematu atrap z s4 w zderzak s lineMam chrom bodajże z a6 c5 i powiem wam że jest to idealna opcja ! Bez konieczności kupowania kolejnego z s line tylko dla samej ramki chrom.Jak na foto wyskoczy dolne rogi o kratki z eski szlifnąć i pasi jak ulał. Na foto narazie tylko wciśnięty i co najlepsze sama ramka bez 2 ori zatrzasków wlazła i jest nie do wyciągnięcia a sam chrom z a6 pasuje w szczeliny dosłownie idealnie [emoji3]Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 0 minutes later
ucho.77 Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Łukasz górę chromu zrub na czarno i będzie jak ori
Frimuś Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Grześ chodzi o tą część pod tablica co widać?Ja to wogole jutro chce w ciągu dnia zobaczyć jak to siedzi z chromami bo nie ukrywam czerń mi po głowie łazi. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 1 minute later Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 https://a4-klub.pl/index.php?/topic/388546-FELGI-19"
mnaso Opublikowano 1 Marca 2017 Opublikowano 1 Marca 2017 Okazyjnie kupiłem czarne relingi, ale przyszły w niezbyt idealnym stanie, jaki może być koszt pomalowania obu? Bo nie wiem co z nimi zrobić
Rekomendowane odpowiedzi