Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie czym wyczyscic biala skore z brubu i jaki wosk zabezpieczający? Tyle tego na allegro ze nie wiem co wybrać. Najpierw chciałbym ja wyczyscic czyli jakiś preparat plus delikatna szczotka?

Zawartość dodana 2 minutes later

taki zestaw będzie dobry ?

http://allegro.pl/preparat-do-czyszczenia-skory-tapicerki-skorzanej-i6690110598.html

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jest ktoś z miejscowości Góra bądź okolic ? mam malutki interes do tej osoby :)

Opublikowano
Panowie czym wyczyscic biala skore z brubu i jaki wosk zabezpieczający? Tyle tego na allegro ze nie wiem co wybrać. Najpierw chciałbym ja wyczyscic czyli jakiś preparat plus delikatna szczotka?
Zawartość dodana 2 minutes later taki zestaw będzie dobry ?
http://allegro.pl/preparat-do-czyszczenia-skory-tapicerki-skorzanej-i6690110598.html

Kup sobie zestaw colourlocka w wersji soft na początek żebyś szkód nie narobił
Opublikowano

ok dzięki to taki zestaw zamowie.

Opublikowano

DO czyszczenia skór najalepsze jest szare mydło + miękka szczoteczka. Po wyczyszczeniu należy skórę zaimpregnować 

Opublikowano
DO czyszczenia skór najalepsze jest szare mydło + miękka szczoteczka. Po wyczyszczeniu należy skórę zaimpregnować 

potwierdzam :decayed:
Opublikowano

Witam. Panowie ma ktoś na sprzedaż prawą pokrywę zaworów do 2,5 tdi po niskim przebiegu??

Opublikowano
Dnia 4.03.2017 o 17:47, secio84 napisał:

Ja dodasz gazu chodzi lżej czy dalej tak samo ciężko

naciepane z kalkulatora S7

Zawartość dodana 1 minute later

Jeśli tak jest to znaczy że pompa siada:-(

naciepane z kalkulatora S7

Dokładnie :(  wspomaganie chodzi z każda chwila coraz gorzej . Rozumiem , ze lepiej nie jeździć tylko od razu pompę do regeneracji póki żyje ? Ile taka zabawa ? 

Opublikowano

Jezeli to wina pompy to kup uzywke za 100' i zapomnij o sprawie.

Opublikowano

Nie bardzo, jeżeli to pompa to pewnie zasrane wszystko zmielonym metalem. Do płukania zużyłem 3l płynu i niby ok, a po krótkim czasie znowu syf. Polecają zalać Atf

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przy zmianie pompy caly uklad trzeba wyplukac to raczej oczywiste,  szczegolnie ze jezdzi z ta usterka to na pewno nawalilo opilkow.

Rozmowa o plynach to jak wsadzanie kija w mrowisko :) kazdy leje co uwaza, ja tam mam febiego i chodzi wszystko jak najbardziej ok.

Opublikowano
Dnia 05/03/2017 o 15:26, Toskańczyk napisał:

Tutaj masz w niebieskim ale LZ5C

Dzieki Toskańczyk

Mam jeszcze jedno pytanie czy halogeny od zeyklego zderzaka pasuja do zderzaka sline ?

Opublikowano

Pasują. Belka tez jest ta sama

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
12 godzin temu, MichałA4 napisał:

Jezeli to wina pompy to kup uzywke za 100' i zapomnij o sprawie.

12 godzin temu, xsebo1 napisał:

Nie bardzo, jeżeli to pompa to pewnie zasrane wszystko zmielonym metalem. Do płukania zużyłem 3l płynu i niby ok, a po krótkim czasie znowu syf. Polecają zalać Atf

Oddaje jutro auto do mechanika. Powiedział, że rozkręci i zobaczy czy pompa się nadaje do regeneracji czy nie oraz czy przekładnia za mocno nie dostała po d*pie

Opublikowano

Panowie taka sytuacja z moim samochodem... Jakiś czas temu wywaliło mi błąd od turbiny (juz nie pamietam jaki). Okazało się ze pompa jest do wymiany - wymieniłem ją bo wcześniej miałem jakąś na "L" (nie pamietam juz nazwy) gdyż jeden z króćców mocno się ruszał na boki wiec wpakowałem ori z Boscha. Błędy skasowane, przejechałem kilkadziesiąt kilometrów i znowu to samo - po oględzinach i podłączeniu do kompa mechanik stwierdził ze i elektrozawor nadaje się do wymiany. Wymieniłem go i przy okazji dałem nowe wężyki bo stare były juz poprzecierane. Wszystko hulało aż miło, samochód ładnie się zbierał. Teraz jadąc trasa złapałem 120km/h i turbinę odcięło... :facepalm: Czyżby turbina juz pada? Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu wszystko działa jak należy i błędów żadnych nie ma... [emoji848] Co to może być?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Siema ryjce, pilna sprawa.

Mam taki zestaw 18" ET 29 8.5J i opona 225/45/18 - czy podejdzie do A6C6? Wiem, że ET jest graniczne, ale czy nie będzie wystawać za obrys? 

Opublikowano
Panowie taka sytuacja z moim samochodem... Jakiś czas temu wywaliło mi błąd od turbiny (juz nie pamietam jaki). Okazało się ze pompa jest do wymiany - wymieniłem ją bo wcześniej miałem jakąś na "L" (nie pamietam juz nazwy) gdyż jeden z króćców mocno się ruszał na boki wiec wpakowałem ori z Boscha. Błędy skasowane, przejechałem kilkadziesiąt kilometrów i znowu to samo - po oględzinach i podłączeniu do kompa mechanik stwierdził ze i elektrozawor nadaje się do wymiany. Wymieniłem go i przy okazji dałem nowe wężyki bo stare były juz poprzecierane. Wszystko hulało aż miło, samochód ładnie się zbierał. Teraz jadąc trasa złapałem 120km/h i turbinę odcięło... :facepalm: Czyżby turbina juz pada? Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu wszystko działa jak należy i błędów żadnych nie ma... [emoji848] Co to może być?

Geometria przycina, turbo do czyszczenia

Opublikowano
1 godzinę temu, kaman napisał:

Panowie taka sytuacja z moim samochodem... Jakiś czas temu wywaliło mi błąd od turbiny (juz nie pamietam jaki). Okazało się ze pompa jest do wymiany - wymieniłem ją bo wcześniej miałem jakąś na "L" (nie pamietam juz nazwy) gdyż jeden z króćców mocno się ruszał na boki wiec wpakowałem ori z Boscha. Błędy skasowane, przejechałem kilkadziesiąt kilometrów i znowu to samo - po oględzinach i podłączeniu do kompa mechanik stwierdził ze i elektrozawor nadaje się do wymiany. Wymieniłem go i przy okazji dałem nowe wężyki bo stare były juz poprzecierane. Wszystko hulało aż miło, samochód ładnie się zbierał. Teraz jadąc trasa złapałem 120km/h i turbinę odcięło... :facepalm: Czyżby turbina juz pada? Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu wszystko działa jak należy i błędów żadnych nie ma... emoji848.png Co to może być?

albo kierownice stoja albo uszkodzona gruszka albo , n75 albo co z vacum nie tak

zrób logi dynamiczne i mi podaj na pw

Edytowane przez artin007

Opublikowano

Pompa vacum na 100% jest sprawna. Gruszka tez działa jak należy - sprawdzana była podczas wymiany elektrozaworu. Postaram się na dniach gdzieś zrobić logi dynamiczne i podrzucę Ci je na PW. Dzięki ;)

Opublikowano

u mnie stanęła geometria (nikt nie chciał mi w to uwierzyć, że przy mojej jeździe tak się wydarzyło - a jednak), a stanęła przez uwalający się N75 i tym oto sposobem miałem kumulację... turbo wyjęte, geometria zrobiona na lustro, wsadzam do auta, odpalam bloki pomiarowe, a tam zero ruchu... :facepalm: także ten, wszystko po kolei sprawdzaj.