Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chłopaki a co myślicie o felach tomason TN4?

http://img39.imageshack.us/img39/1059/imagesthumb518714800800.jpg

Dla odmiany ja powiem że jak dla mnie to te felgi nie są za ciekawe. Jest wiele więcej ciekawszych wzorów. Ale jak ci się podoba to kupuj w końcu to twoje auto:wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie. na razie nie zmieniam bo moje mi odpowiadają...:decayed:

Opublikowano

mi sie ten Tomason duzo bardziej podoba niz te co mlody wrzucil.a wogole najelpsza fela to

:decayed:

Opublikowano

Mi się tomason nie podoba niestety:kwasny:

Opublikowano
mi sie ten Tomason duzo bardziej podoba niz te co mlody wrzucil.a wogole najelpsza fela to

:decayed:

no ta felajest mega...ta twoja fura na tych felach wygląda wypaśnie

Opublikowano

ostatnio zaczalem zalowac ze nie kupilem 19 :bag:

Opublikowano

heehh no mogłeś.a ty te poprzednie miałes 19''jak dobrze pamietam

Opublikowano

Panowie, korzystal ktos z AC przy naprawie po dzwonie? Mialem dzis mala przygode.

Zaden dramat sie nie stal koles zdjal mi polowe zderzaka przecinajac mi przed maska skrzyzowanie nieco wieksza predkoscia niz przepisowa ;)

Do wymiany mam 2 blotniki (jeden ma pogiete mocowanai zderzaka, drugi lekko pogiety), maske (lekkie wgniecenie - moze bardziej podgiac? :D), chlodnice klimy i wody, 2 lampy (porysowane), grill, kompletny zderzak s-line. Orientujecie sie na jaka wycene moge liczyc?

Opublikowano
Panowie, korzystal ktos z AC przy naprawie po dzwonie? Mialem dzis mala przygode.

Zaden dramat sie nie stal koles zdjal mi polowe zderzaka przecinajac mi przed maska skrzyzowanie nieco wieksza predkoscia niz przepisowa ;)

Do wymiany mam 2 blotniki (jeden ma pogiete mocowanai zderzaka, drugi lekko pogiety), maske (lekkie wgniecenie - moze bardziej podgiac? :D), chlodnice klimy i wody, 2 lampy (porysowane), grill, kompletny zderzak s-line. Orientujecie sie na jaka wycene moge liczyc?

powyżej 10k powinieneś liczyć jeśli wszysko będzie do wymiany

Opublikowano

poprzednie mialem 19,no ale powiedz doplacilbys 1200zl za roznice miedzy 18 a 19 cali?? :facepalm:

Opublikowano

powyżej 10k powinieneś liczyć jeśli wszysko będzie do wymiany

byloby super, nie spieszy mi sie, wiec powalcze.

Opublikowano

Takie pytanko czy założenie nieoryginalnych czujników cofania do b6 to zbezczeszczenie tego samochodu? Bo potrzebuje coś takiego założyć, a nie mam za bardzo kasy na oryginalny zestaw (zderzak, lakierowanie, wiązki, czujniki, moduł) Tym bardziej że mam zderzak tylny przetarty więc na przyszły sezon wskoczą 2 rurki, a na ten czas potrzebowałbym czujników parkowania do starego zderzaka. Może polecacie coś co wygląda jak najbardziej oryginalnie :decayed: i nie zalatuje tak strasznie Chinami i spełnia swoje zadanie w miarę ok? :whistling:

Opublikowano

Ja założyłem Valeo a 150zł~ i jestem zadowolony, chciałem zmieniać na ori ostatnio ale już mi się odwidziało

Opublikowano
Takie pytanko czy założenie nieoryginalnych czujników cofania do b6 to zbezczeszczenie tego samochodu? Bo potrzebuje coś takiego założyć, a nie mam za bardzo kasy na oryginalny zestaw (zderzak, lakierowanie, wiązki, czujniki, moduł) Tym bardziej że mam zderzak tylny przetarty więc na przyszły sezon wskoczą 2 rurki, a na ten czas potrzebowałbym czujników parkowania do starego zderzaka. Może polecacie coś co wygląda jak najbardziej oryginalnie :decayed: i nie zalatuje tak strasznie Chinami i spełnia swoje zadanie w miarę ok? :whistling:

nie przejmuj sie i zakladaj co Ci sie podoba to Twoj samochod a czujniki nie ori to nie wiocha,co innego jak ktos wklada jakis wielki zderzak z laminatu albo spoiler na klape wysoki na 15cm :whistling:

Opublikowano

No tak, ale nie chciałbym aby były jakieś tandetne, chciałbym aby jak najbardziej oryginalne przypominały i działały. Poprosiłbym o jakieś konkretne modele :decayed:

Opublikowano

Untitled on Vimeo

---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ----------

DSC07576.jpg

Opublikowano

ile trzeba przeznaczyć gotówki na RNS-D oryginał z A4 ?

Opublikowano

a po co Ci RNS-D jak już masz? :decayed: chyba RNS-E :naughty:

Opublikowano

poprzednie mialem 19,no ale powiedz doplacilbys 1200zl za roznice miedzy 18 a 19 cali?? :facepalm:

az taka duza róznica w cenie?chyba na łeb upadli