P-U-M-A Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 chłopaki a co myślicie o felach tomason TN4?http://img39.imageshack.us/img39/1059/imagesthumb518714800800.jpg Dla odmiany ja powiem że jak dla mnie to te felgi nie są za ciekawe. Jest wiele więcej ciekawszych wzorów. Ale jak ci się podoba to kupuj w końcu to twoje auto:wink:
laki83 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 nie. na razie nie zmieniam bo moje mi odpowiadają...
David Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 mi sie ten Tomason duzo bardziej podoba niz te co mlody wrzucil.a wogole najelpsza fela to
Młody_drog Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Mi się tomason nie podoba niestety:kwasny:
laki83 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 mi sie ten Tomason duzo bardziej podoba niz te co mlody wrzucil.a wogole najelpsza fela to no ta felajest mega...ta twoja fura na tych felach wygląda wypaśnie
David Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 ostatnio zaczalem zalowac ze nie kupilem 19
laki83 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 heehh no mogłeś.a ty te poprzednie miałes 19''jak dobrze pamietam
Flyer Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Panowie, korzystal ktos z AC przy naprawie po dzwonie? Mialem dzis mala przygode. Zaden dramat sie nie stal koles zdjal mi polowe zderzaka przecinajac mi przed maska skrzyzowanie nieco wieksza predkoscia niz przepisowa Do wymiany mam 2 blotniki (jeden ma pogiete mocowanai zderzaka, drugi lekko pogiety), maske (lekkie wgniecenie - moze bardziej podgiac? ), chlodnice klimy i wody, 2 lampy (porysowane), grill, kompletny zderzak s-line. Orientujecie sie na jaka wycene moge liczyc?
musti Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Tomasony ładnie się prezentują choć są inne też ciekawe wzory Mi się ten podoba : kahn rsx Alloy Wheels by Kahn Design; from TYRESAVE - na samym dole strony są :kox:
greg2505 Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Panowie, korzystal ktos z AC przy naprawie po dzwonie? Mialem dzis mala przygode.Zaden dramat sie nie stal koles zdjal mi polowe zderzaka przecinajac mi przed maska skrzyzowanie nieco wieksza predkoscia niz przepisowa Do wymiany mam 2 blotniki (jeden ma pogiete mocowanai zderzaka, drugi lekko pogiety), maske (lekkie wgniecenie - moze bardziej podgiac? ), chlodnice klimy i wody, 2 lampy (porysowane), grill, kompletny zderzak s-line. Orientujecie sie na jaka wycene moge liczyc? powyżej 10k powinieneś liczyć jeśli wszysko będzie do wymiany
David Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 heehh no mogłeś.a ty te poprzednie miałes 19''jak dobrze pamietam poprzednie mialem 19,no ale powiedz doplacilbys 1200zl za roznice miedzy 18 a 19 cali??
Flyer Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Panowie, korzystal ktos z AC przy naprawie po dzwonie? Mialem dzis mala przygode.Zaden dramat sie nie stal koles zdjal mi polowe zderzaka przecinajac mi przed maska skrzyzowanie nieco wieksza predkoscia niz przepisowa Do wymiany mam 2 blotniki (jeden ma pogiete mocowanai zderzaka, drugi lekko pogiety), maske (lekkie wgniecenie - moze bardziej podgiac? ), chlodnice klimy i wody, 2 lampy (porysowane), grill, kompletny zderzak s-line. Orientujecie sie na jaka wycene moge liczyc? powyżej 10k powinieneś liczyć jeśli wszysko będzie do wymiany byloby super, nie spieszy mi sie, wiec powalcze.
Kuna Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Takie pytanko czy założenie nieoryginalnych czujników cofania do b6 to zbezczeszczenie tego samochodu? Bo potrzebuje coś takiego założyć, a nie mam za bardzo kasy na oryginalny zestaw (zderzak, lakierowanie, wiązki, czujniki, moduł) Tym bardziej że mam zderzak tylny przetarty więc na przyszły sezon wskoczą 2 rurki, a na ten czas potrzebowałbym czujników parkowania do starego zderzaka. Może polecacie coś co wygląda jak najbardziej oryginalnie i nie zalatuje tak strasznie Chinami i spełnia swoje zadanie w miarę ok?
Młody_drog Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja założyłem Valeo a 150zł~ i jestem zadowolony, chciałem zmieniać na ori ostatnio ale już mi się odwidziało
David Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Takie pytanko czy założenie nieoryginalnych czujników cofania do b6 to zbezczeszczenie tego samochodu? Bo potrzebuje coś takiego założyć, a nie mam za bardzo kasy na oryginalny zestaw (zderzak, lakierowanie, wiązki, czujniki, moduł) Tym bardziej że mam zderzak tylny przetarty więc na przyszły sezon wskoczą 2 rurki, a na ten czas potrzebowałbym czujników parkowania do starego zderzaka. Może polecacie coś co wygląda jak najbardziej oryginalnie i nie zalatuje tak strasznie Chinami i spełnia swoje zadanie w miarę ok? nie przejmuj sie i zakladaj co Ci sie podoba to Twoj samochod a czujniki nie ori to nie wiocha,co innego jak ktos wklada jakis wielki zderzak z laminatu albo spoiler na klape wysoki na 15cm
Kuna Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 No tak, ale nie chciałbym aby były jakieś tandetne, chciałbym aby jak najbardziej oryginalne przypominały i działały. Poprosiłbym o jakieś konkretne modele
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Untitled on Vimeo ---------- Post dopisany at 16:43 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ----------
jozek726 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 ile trzeba przeznaczyć gotówki na RNS-D oryginał z A4 ?
jedrekx Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 a po co Ci RNS-D jak już masz? chyba RNS-E
laki83 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 heehh no mogłeś.a ty te poprzednie miałes 19''jak dobrze pamietam poprzednie mialem 19,no ale powiedz doplacilbys 1200zl za roznice miedzy 18 a 19 cali?? az taka duza róznica w cenie?chyba na łeb upadli
Rekomendowane odpowiedzi