Bieniek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zamyka automatycznie obieg gdy czujnik uzna,ze zaciaga syf.
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Panowie potrzebuje oryginalne numery audi/vw tych rzeczy do mojego samochodu:Filtr oleju , kabinowy i powietrza . Dzięki 074 115 562 - filtr oleju 8E0 819 439 - filtr kabinowy 4B0 819 439 C - filtr kabinowy z wkładem węglowym 06C 133 843 - filtr powietrza Jeszcze raz dzięki A czym się różni ten z wkładem węglowym od tego normalnego Ten z wkładem jest droższy ale lepiej chroni przed smrodkiem spalin. Montuje się go przede wszystkim w autach z czujnikiem świeżego powietrza (dodatkowy przycisk na panelu klimy). http://desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=czujnikjakosci.png&res=landing a co daje to ze jeździmy z włączonym tym przyciskiem ? Normalnie przy zbyt dużym natężeniu spalin ten tryb pracy obiegu zamkniętego uruchomi się sam. Natomiast jeśli Ty wciśniesz przycisk - to zdalnie odpalasz obieg zamknięty. Wydaje mi się, że różnica między wciśnięciem przycisku obiegu zamkniętego a automatycznego obiegu zamkniętego jest taka - że ten drugi po jakimś czasie sam się wyłączy (czujnik nie wykryje spalin i wyłączy zamknięty obieg).
Siwy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jakiej firmy łożysko koła polecacie?
Reniu Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tak sobie patrzę na skład dywizjonu i widzę, że zniknęła fotka ArturaB6, przez co podpisy sie nie zgadzają
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Panowie potrzebuję panel klimy 2din dla B6 - jakiś ładny. Może mieć grzane stołki ale nie musi jeśli będzie oddany w dobrych pieniądzach.
Bieniek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 1 czy 2 din?Stan bdb,czy chcesz tylko elektronike?
Młody_drog Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Jak włożysz coś innego niż masz (czyli z literką A, B, C lub D) to po prostu część świateł nie będzie działać... Zatem włożyć możesz ale aby światła zaczęły działać trzeba przekładać piny (nic strasznego).Z tym załączeniem świateł w trybie AUTO - nie wiem czy to potwierdzone. Załóż i sprawdź - nic złego się nie stanie. Ja włożyłem do siebie auto zamiast zwykłego, nic nie kodowałem, zmieniałem, ruszałem tylko przełożyłem włączniki i jak zostawię na 'auto' to jak zapalę silnik to po ok. 3s włączają się światła i gasną od razu z wyłączeniem silnika:wink: Wszystkie światła działają, zrobię filmik wieczorem to zobaczycie o co chodzi
jozek726 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Panowie potrzebuje oryginalne numery audi/vw tych rzeczy do mojego samochodu:Filtr oleju , kabinowy i powietrza . Dzięki 074 115 562 - filtr oleju 8E0 819 439 - filtr kabinowy 4B0 819 439 C - filtr kabinowy z wkładem węglowym 06C 133 843 - filtr powietrza Jeszcze raz dzięki A czym się różni ten z wkładem węglowym od tego normalnego Ten z wkładem jest droższy ale lepiej chroni przed smrodkiem spalin. Montuje się go przede wszystkim w autach z czujnikiem świeżego powietrza (dodatkowy przycisk na panelu klimy). http://desmond.imageshack.us/Himg228/scaled.php?server=228&filename=czujnikjakosci.png&res=landing a co daje to ze jeździmy z włączonym tym przyciskiem ? Normalnie przy zbyt dużym natężeniu spalin ten tryb pracy obiegu zamkniętego uruchomi się sam. Natomiast jeśli Ty wciśniesz przycisk - to zdalnie odpalasz obieg zamknięty. Wydaje mi się, że różnica między wciśnięciem przycisku obiegu zamkniętego a automatycznego obiegu zamkniętego jest taka - że ten drugi po jakimś czasie sam się wyłączy (czujnik nie wykryje spalin i wyłączy zamknięty obieg). dzięki panowie bo mam to i sie zastanawiałem
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Może ma ktoś samą środkową dolną ramkę (bez kratki) do zderzaka S-line ?
MARCIN607 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 A idzie dokupić sama kratkę? Po ile chodzą te dolne grille?
MARCIN607 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Taka cena nie przejdzie A używki? Jak się już trafi? Ja tu myślę co by zamiast kratki właśnie wsadzić?ramke mam tylko co dalej
Artur82 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Tak sobie patrzę na skład dywizjonu i widzę, że zniknęła fotka ArturaB6, przez co podpisy sie nie zgadzają ooooo Reniu dzięki za cynk...przyznać się kto mi usunął fote
miszka Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Koszt grila w Aso to 459zł .Na Ebay.de można znaleźć nówki sztuki za trochę mniejszą kasę http://www.ebay.pl/itm/190573991116?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Flyer Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Taka cena nie przejdzie A używki? Jak się już trafi? Ja tu myślę co by zamiast kratki właśnie wsadzić?ramke mam tylko co dalej uzywek nie ma, sam kupowalem 3 lata temu za 400PLN nowke. teraz kupilem sama kratke... a myslalem, ze kupuje kratke z ramka
Rekomendowane odpowiedzi