Artur82 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Bartek jak wrócę do domu to Ci wyślę. Domin a Ty też już nie śpisz?? tylko znowu Ci rezanie w głowie
wladi Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Dominik one świeca na biało zrobię ci fote zaraz wiesz czego dawaj dawaj bo sie najarałem jak szczerbaty na suchary:decayed: Domin bierzesz je bo jak nie to ja łykne:naughty:
domin79 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 bier Wladi , mają niebieską poświate jak światła off:wink:
wladi Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 bier Wladi , mają niebieską poświate jak światła off:wink:To co jednak nie świecą na biało:kwasny:
jedrekx Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Oferta - Audi RS4 - stav: perfektní nové brzdy , nové tlumiče , 6 rychlostních stupňů,co za kolor a to nie folia? bo kolega na 911 ma identyczny kolor.. z tym, że okleił go folią
darooo Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Ten shit jest bardziej niebieski niż xenon:kwasny: Ale i tak dużo lepiej wygląda niż zwykła:wink: I fajne są te trzy mrugnięcia po przekręceniu zapłonu:jerk: Młody te są fajne ale homologacji:whistling: OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2574792371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Moje zdjęcia jak to świeci w B6: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/all-b5-b5-battalion-87847/index3279.html#post2989879 Światło jak najbardziej białe, dołożyłem leda w postój i nie mam ani kropli żółtego w lampie. Aczkolwiek w nocy świeci bo świeci i teraz nie wiem czy to winna lampy czy tych żarówek. Ori miałem wsadzone philips premium +30% światła i chyba zmienię na chwilę zobaczyć czy będzie lepiej ale po pierwsze są mega żółte a po drugie trzeba by lampę do tej operacji odkręcić Czy macie może jakiś szybszy patent na wymienianie żarówek w B6? Demontaż obudowy filtru powietrza?
Wandej Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Ten shit jest bardziej niebieski niż xenon:kwasny: Ale i tak dużo lepiej wygląda niż zwykła:wink: I fajne są te trzy mrugnięcia po przekręceniu zapłonu:jerk: Młody te są fajne ale homologacji:whistling: OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2574792371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Moje zdjęcia jak to świeci w B6: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/all-b5-b5-battalion-87847/index3279.html#post2989879 Światło jak najbardziej białe, dołożyłem leda w postój i nie mam ani kropli żółtego w lampie. Aczkolwiek w nocy świeci bo świeci i teraz nie wiem czy to winna lampy czy tych żarówek. Ori miałem wsadzone philips premium +30% światła i chyba zmienię na chwilę zobaczyć czy będzie lepiej ale po pierwsze są mega żółte a po drugie trzeba by lampę do tej operacji odkręcić Czy macie może jakiś szybszy patent na wymienianie żarówek w B6? Demontaż obudowy filtru powietrza? http://s6.postimage.org/yikv51fd9/DSC_0006.jpg Najszybciej to jednak jest wyjąć lampe chyba:decayed:
Bieniek Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Przecież lampę wyciąga Sie w 2 minuty.szybciej wymienić żarówki Sie nie da.
domin79 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 bier Wladi , mają niebieską poświate jak światła off:wink:To co jednak nie świecą na biało:kwasny: świecić świecą na biało mi chodzi o to że jak masz światła wyłączone to żarówa jest niebieska:wink:
Stichy Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Ja lampy nigdy nie wyciagalem - odktec tylko wlot i dasz rade
darooo Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Przecież lampę wyciąga Sie w 2 minuty.szybciej wymienić żarówki Sie nie da. No tak, to jest chwila moment ale przy skręcaniu w zależności jak się włoży i dokręci można skręcić, że odcieńcie będzie wyże/niżej/nie równo z drugą lampą. Chociaż patent mam taki, że podjeżdżam pod bramę autem z samopoziomowaniem, naklejam taśmę na bramę zaznaczam w którym miejscu stoję i skręcam...
pablo_ua4 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 ...Jeśli chodzi o DB6 - porozmawiam z Hugo. czekamy na info:wink:
turzol Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 VAG Catalog Znacznie lepsza ETKA online znajduje sie tutaj IFI :: Free services Po lewej trzeba wybrać CarProg2
Wandej Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 VAG Catalog Znacznie lepsza ETKA online znajduje sie tutaj IFI System Message Nie gada:thumbdown: Już gada:decayed:
wladi Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 bier Wladi , mają niebieską poświate jak światła off:wink:To co jednak nie świecą na biało:kwasny: świecić świecą na biało mi chodzi o to że jak masz światła wyłączone to żarówa jest niebieska:wink: Aaa o to chodzi Ty to jednak pedant jesteś nie mylić z pedałem:polew:
tymonA4 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 To chcesz te żarówki czy mam je do roweru założyć
Rekomendowane odpowiedzi