Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek jak wrócę do domu to Ci wyślę.

Domin a Ty też już nie śpisz?? tylko znowu Ci rezanie w głowie :grin:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dominik one świeca na biało :hi: zrobię ci fote zaraz wiesz czego :naughty:

dawaj dawaj bo sie najarałem jak szczerbaty na suchary:decayed:

Domin bierzesz je bo jak nie to ja łykne:naughty:
Opublikowano

bier Wladi , mają niebieską poświate jak światła off:wink:

Opublikowano
To co jednak nie świecą na biało:kwasny:
Opublikowano

Ten shit jest bardziej niebieski niż xenon:kwasny: Ale i tak dużo lepiej wygląda niż zwykła:wink: I fajne są te trzy mrugnięcia po przekręceniu zapłonu:jerk:

Młody te są fajne ale homologacji:whistling: OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2574792371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Moje zdjęcia jak to świeci w B6:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/all-b5-b5-battalion-87847/index3279.html#post2989879

Światło jak najbardziej białe, dołożyłem leda w postój i nie mam ani kropli żółtego w lampie. Aczkolwiek w nocy świeci bo świeci i teraz nie wiem czy to winna lampy czy tych żarówek. Ori miałem wsadzone philips premium +30% światła i chyba zmienię na chwilę zobaczyć czy będzie lepiej ale po pierwsze są mega żółte :doh: a po drugie trzeba by lampę do tej operacji odkręcić :kwasny::grin: Czy macie może jakiś szybszy patent na wymienianie żarówek w B6? Demontaż obudowy filtru powietrza?

DSC_0006.jpg

Opublikowano

Ten shit jest bardziej niebieski niż xenon:kwasny: Ale i tak dużo lepiej wygląda niż zwykła:wink: I fajne są te trzy mrugnięcia po przekręceniu zapłonu:jerk:

Młody te są fajne ale homologacji:whistling: OSRAM H7 55W COOL BLUE HYPER WHITE 5000K NOWA CENA (2574792371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Moje zdjęcia jak to świeci w B6:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/all-b5-b5-battalion-87847/index3279.html#post2989879

Światło jak najbardziej białe, dołożyłem leda w postój i nie mam ani kropli żółtego w lampie. Aczkolwiek w nocy świeci bo świeci i teraz nie wiem czy to winna lampy czy tych żarówek. Ori miałem wsadzone philips premium +30% światła i chyba zmienię na chwilę zobaczyć czy będzie lepiej ale po pierwsze są mega żółte :doh: a po drugie trzeba by lampę do tej operacji odkręcić :kwasny::grin: Czy macie może jakiś szybszy patent na wymienianie żarówek w B6? Demontaż obudowy filtru powietrza?

http://s6.postimage.org/yikv51fd9/DSC_0006.jpg

Najszybciej to jednak jest wyjąć lampe chyba:decayed:

Opublikowano

Przecież lampę wyciąga Sie w 2 minuty.szybciej wymienić żarówki Sie nie da.

Opublikowano

świecić świecą na biało mi chodzi o to że jak masz światła wyłączone to żarówa jest niebieska:wink:

Opublikowano

Ja lampy nigdy nie wyciagalem - odktec tylko wlot i dasz rade

Opublikowano
Przecież lampę wyciąga Sie w 2 minuty.szybciej wymienić żarówki Sie nie da.

No tak, to jest chwila moment ale przy skręcaniu w zależności jak się włoży i dokręci można skręcić, że odcieńcie będzie wyże/niżej/nie równo z drugą lampą. Chociaż patent mam taki, że podjeżdżam pod bramę autem z samopoziomowaniem, naklejam taśmę na bramę zaznaczam w którym miejscu stoję i skręcam...

Opublikowano

...Jeśli chodzi o DB6 - porozmawiam z Hugo.

czekamy na info:wink:

Opublikowano

zmieniłem linka , zlookaj

Opublikowano

świecić świecą na biało mi chodzi o to że jak masz światła wyłączone to żarówa jest niebieska:wink:

Aaa o to chodzi Ty to jednak pedant jesteś nie mylić z pedałem:polew:
Opublikowano

To chcesz te żarówki czy mam je do roweru założyć :decayed: