Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

btw wydaje mi sie ze 2 tys to spora przesada. Kupilem sobie od 3,0 TDI B7 praktyczie to samo ( bez wiatraka i sterownika ) za 900 zl bez wiekszego problemu.

Opublikowano

Za turniej 4 skoczni wtedy ja dostał

Opublikowano

sixu no ok ale totalnie wszystko potrzebujesz ? Belke mam oddam tanio , kly jakies mam, sam goly pas kupisz za 3 stowki , chlodnice klimy mam oddam za 120 zł , Chlodnica wody to koszt kolo 200 zl wiec kurfa jakim cudem i za co oni chca 2000 zl ? Jakbym potrzebowal caly na szybki i totalnie kompletny dalbym maks 1500 :)

Podeslij no mi foto twojego rozbitka na pw zobaczymy co potrzebujesz i poszukamy czegos ;)

Opublikowano

z Tego co z nim gadałem ostatnio to sprzedał do żyda za 18.000 :polew: powycierane przełączniki koło dwumasowe już klekotało, zawieszenie roz..b..ne, i wtryski lały mówi że nie był zadowolony :)

Opublikowano

a nie było może poduszek przednich foteli i tych gniazdek do pasów ? :cool1:

a dokładnie ???? bo jeszcze mam te fotele :mysli:
Opublikowano

mówi że nie był zadowolony

jak sie cos za darmo dostanie to sie o to nie dba. proste.
Opublikowano

Ktos kojarzy kto na forum rozklejal/przerabial lampy z b7 ? Chodzi mi o rozebranie i pomalowanie w black + wyeksmitowanie pomaranczki ;) [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 13:47_________________________________________________Dobra juz nie trzeba :polew:

dscf0020d.th.jpg

:kox:

Opublikowano

malik sie chyba bawil w takie rzeczy :mysli:

Opublikowano

Ktos kojarzy kto na forum rozklejal/przerabial lampy z b7 ? Chodzi mi o rozebranie i pomalowanie w black + wyeksmitowanie pomaranczki ;) [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 13:47_________________________________________________Dobra juz nie trzeba :polew:

dscf0020d.th.jpg

:kox:

czym bedziesz malował?? :cool1:
Opublikowano

Czarny polysk :)

Opublikowano
:no4::paker::buahaha:
Opublikowano

sixu no ok ale totalnie wszystko potrzebujesz ? Belke mam oddam tanio , kly jakies mam, sam goly pas kupisz za 3 stowki , chlodnice klimy mam oddam za 120 zł , Chlodnica wody to koszt kolo 200 zl wiec kurfa jakim cudem i za co oni chca 2000 zl ? Jakbym potrzebowal caly na szybki i totalnie kompletny dalbym maks 1500 :)

Podeslij no mi foto twojego rozbitka na pw zobaczymy co potrzebujesz i poszukamy czegos ;)

Nosb Ty powinienes mieć nick allegro :decayed: Tylko dużo tańsze części w ofercie :kox: