Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 f*ck Swoje bym pomalował ale boję się że je uszkodzę przy rozbieraniu ;( Chyba że będe malował jak Jaś Fasola
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kurfa pasuja dlaczego mialyby nie pasowac ?
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Kurfa pasuja dlaczego mialyby nie pasowac ? A ja wiem może pas jakiś inny czy coś To będę polował na komplecik
topor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 chyba zostane mentorem b7 mafia:d Od razu i to mówiłem :gwizdanie: Moja propozycja co do logo...moze szybki glosowanie ktora ma byc?? Za bardzo leci hondą Później poszukam jakiś fajnych czcionek to musze pogadac z chlopakami od b7, zeby nie było lipy:D a co do logo to to co wkleił Nosb w pierwszym poscie chyba jest odpowiednie :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jak z nimi pogadasz jak nie ma watku ? Nie spuszczaj sie tylko zakladaj bo zaraz ja tam wleze i zaloze ( a bede mial przeciez prawie b7 )
Reniu Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 a co do logo to to co wkleił Nosb w pierwszym poscie chyba jest odpowiednie :gwizdanie: Tak ale była by choojnia przy wycinaniu tych baboli dookoła literek
topor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 dzisiaj skleje jakies fajne logo i wrzuce nowy temat:d jak zrezasz juz b7 to moze przyjme Cię do teamu [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 11:18_________________________________________________ a co do logo to to co wkleił Nosb w pierwszym poscie chyba jest odpowiednie :gwizdanie: Tak ale była by choojnia przy wycinaniu tych baboli dookoła literek to chooj z babloami... kazdy sobie markerem nasra kropki:d
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Przeciez logo ma byc bez tych okruszkow
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 f*ck Swoje bym pomalował ale boję się że je uszkodzę przy rozbieraniu ;( Chyba że będe malował jak Jaś Fasola ja mam do sprzedania jedną parę jak coś
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 f*ck Swoje bym pomalował ale boję się że je uszkodzę przy rozbieraniu ;( Chyba że będe malował jak Jaś Fasola ja mam do sprzedania jedną parę jak coś hał macz?? gołe czy z przetwornicami i żarnikami?? Wolałbym gołe
Flyer Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wandej, w razie czego to ja mam 2 klosze bi-x - ale jeden do spolerowania...
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 f*ck Swoje bym pomalował ale boję się że je uszkodzę przy rozbieraniu ;( Chyba że będe malował jak Jaś Fasola ja mam do sprzedania jedną parę jak coś hał macz?? gołe czy z przetwornicami i żarnikami?? Wolałbym gołe nie są to bixy lecz zwykłe soczewki pomalowane
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale masz xenon założony?? Bo ja mam ori i ciemne auto no i by ładnie wyglądało z czarnym lampami
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale masz xenon założony?? Bo ja mam ori i ciemne auto no i by ładnie wyglądało z czarnym lampami nie, jest normalnie soczewka nie ma założonych żadnych hidów różnica jest kolosalna jeśli chodzi o wygląd nawet na srebrnym aucie pierdl chromy
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale masz xenon założony?? Bo ja mam ori i ciemne auto no i by ładnie wyglądało z czarnym lampami nie, jest normalnie soczewka nie ma założonych żadnych hidów różnica jest kolosalna jeśli chodzi o wygląd nawet na srebrnym aucie pierdl chromy kurde trochę przerabiania zwykłej lampy jest Już to przechodziłem sam malowałeś swoje?? czym to robiłeś?
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ale masz xenon założony?? Bo ja mam ori i ciemne auto no i by ładnie wyglądało z czarnym lampami nie, jest normalnie soczewka nie ma założonych żadnych hidów różnica jest kolosalna jeśli chodzi o wygląd nawet na srebrnym aucie pierdl chromy kurde trochę przerabiania zwykłej lampy jest Już to przechodziłem sam malowałeś swoje?? czym to robiłeś? lampy są od klubowego kolegi truckmaniaca a tak się składa że moje robił mi kumpel który się sam tego podjął [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 11:56_________________________________________________nagrzewnica śrubokręt i jedziesz :>
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dobra lista otwarta Odemnie na pewno Mateusz i Flyer wlatuja bo modow pod dostatkiem
Wandej Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 A ja na 19` i wydechem na 2 rury też mogę?
badboy Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 a ja ze zderzakiem caractere + schwarz paket + chips również mogę ??? na wiosnę s- line z tyłu :naughty: [br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 12:02_________________________________________________before and after: jednak jakaś różnica jest :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi