Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chłopaki mały sondaż jest:wink: gdzie umieścić guzik elektrycznej rolety??oczywiście poza miejscem ori do niego przeznaczonym...bo niechce rezygnowac z wizytownika dla jednego guziczka

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zależy czy ma być na widoku, czy nie. Ja bym wstawił go pod kierownicę gdzieś. Może do tego małego schowka po lewej stronie?

Opublikowano

Zamiast zapalniczki.

Opublikowano
chłopaki mały sondaż jest:wink: gdzie umieścić guzik elektrycznej rolety??oczywiście poza miejscem ori do niego przeznaczonym...bo niechce rezygnowac z wizytownika dla jednego guziczka
a widziałeś gdzie ja mam ?? na zdjęciu tak o wygląda ale na żywo każdemu się podobało co widział no i kondoniarka została :grin:

---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

próbowałem wszedzie pod podłokietnik w tunelu i n igdzie mi nie pasiło

30092012128.th.jpg

Opublikowano
a widziałeś gdzie ja mam ?? na zdjęciu tak o wygląda ale na żywo każdemu się podobało co widział no i kondoniarka została :grin:

---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

próbowałem wszedzie pod podłokietnik w tunelu i n igdzie mi nie pasiło

http://imageshack.us/a/img716/4196/30092012128.th.jpg

no średnio mi sie podoba...tak mysle zeby upchnąc go do tej dziurki koło zapalniczki.tam jest takie małe korytko

Opublikowano

za mały jest chyba że go w coś obudujesz :wink:

Opublikowano
No dokładnie też parę razy miałem taką wtopę:decayed: a najgorsze jak ktoś zadzwonił i nie chciałem żeby moja słyszała i musiałem kombinować i wyłączać blutka:grin:

znam to :facepalm:

Juz sie nauczylem na moim IPhonie szybko rzelaczyc z Audi UHV na Telefon.... :decayed:

Opublikowano

no spróbuje..sie zobaczy

Opublikowano
No dokładnie też parę razy miałem taką wtopę:decayed: a najgorsze jak ktoś zadzwonił i nie chciałem żeby moja słyszała i musiałem kombinować i wyłączać blutka:grin:

znam to :bag:

Juz sie nauczylem na moim IPhonie szybko rzelaczyc z Audi UHV na Telefon.... :decayed:

No ja też na szczęście mam dostęp jednym kliknięciem żeby wyłączyć w telefonie blutka:decayed:
Opublikowano

A gong mozna sciszyc. Po prostu wchodzisz do auta i przekrecasz kluczyk i czekasz na gong- i jak go uslyszysz to szybko sciszasz albo na potecjometrze glosu na radiu na maxa albo na kierownicy multifunkcyjnej.

Opublikowano
A gong mozna sciszyc. Po prostu wchodzisz do auta i przekrecasz kluczyk i czekasz na gong- i jak go uslyszysz to szybko sciszasz albo na potecjometrze glosu na radiu na maxa albo na kierownicy multifunkcyjnej.
No proszę jeden odważny się znalazł z takim stwierdzeniem, sprawdzimy:wink::hi:
Opublikowano

można też i w tel ściszyć :decayed:

Opublikowano

można też i w tel ściszyć :decayed:

Eee młody my mówimy o gongu podczas łączenia się z telefonem:naughty:
Opublikowano

no stary wiem o czym mówita :decayed: w tel też się ustawia głośność zestawu np. podczas rozmowy i przyciszając gałką lub w kierownicy przyciszasz głośność w tel. dlatego mówię że też mnożna to zrobić w tel :wink:

Opublikowano
no stary wiem o czym mówita :decayed: w tel też się ustawia głośność zestawu np. podczas rozmowy i przyciszając gałką lub w kierownicy przyciszasz głośność w tel. dlatego mówię że też mnożna to zrobić w tel :wink:
To że głośność rozmowy się ustawia to każdy wie ale czy da się wyłączyć ten dźwięk jak się blutek już łączy z fonem czyli "dęęęęęę":decayed:
Opublikowano

tak tylko że ten gong jest tak głośny lub cichy w zależności od tego jaka głośność jest ustawiona w tel :wink: a całkowicie się wyłączyć nie da

pamiętam że u szefa w q7 tego nie ma :wink:

Opublikowano
tak tylko że ten gong jest tak głośny lub cichy w zależności od tego jaka głośność jest ustawiona w tel :wink: a całkowicie się wyłączyć nie da

pamiętam że u szefa w q7 tego nie ma :wink:

No i właśnie doszliśmy do meritum sprawy:grin: czyli się nie da:kwasny:
Opublikowano

już wcześniej pisałem że całkowicie się niestety nie da :grin:

Opublikowano

Calkowicie sie nie da. Ale sciszyc sie da. Ale cos mi sie wydaje ze to bylo tylko z kierownicami multi- bo przypomina mi sie stwierdzenie kogos ze nie ma tej kierownicy i tego nie umie.... :eusathink:

A rozmowe sciszyc to normalnie- chyba nie trza nikogo instruowac.... :bag:

Opublikowano
Calkowicie sie nie da. Ale sciszyc sie da. Ale cos mi sie wydaje ze to bylo tylko z kierownicami multi- bo przypomina mi sie stwierdzenie kogos ze nie ma tej kierownicy i tego nie umie.... :eusathink:

A rozmowe sciszyc to normalnie- chyba nie trza nikogo instruowac.... :bag:

Tak jak Marcin napisał da się jeszcze zrobić to w telefonie ściszając głośność rozmowy a co do multi to masz rację miałem prędzej Concerta bez multi kiery i nie dało się z radia ściszyć. Teraz mam rnsa i multi i mogę i w kierownicy i w radiu ściszyć więc nie wiem i tak do końca czy jak bym miał Concerta i multi czy by się dało to zrobić...hahaha ale namieszałem mam nadzieję że zrozumieliście co napisałem:polew::wink: