laki83 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 chłopaki mały sondaż jest:wink: gdzie umieścić guzik elektrycznej rolety??oczywiście poza miejscem ori do niego przeznaczonym...bo niechce rezygnowac z wizytownika dla jednego guziczka
Fr0styyy. Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zależy czy ma być na widoku, czy nie. Ja bym wstawił go pod kierownicę gdzieś. Może do tego małego schowka po lewej stronie?
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 chłopaki mały sondaż jest:wink: gdzie umieścić guzik elektrycznej rolety??oczywiście poza miejscem ori do niego przeznaczonym...bo niechce rezygnowac z wizytownika dla jednego guziczka a widziałeś gdzie ja mam ?? na zdjęciu tak o wygląda ale na żywo każdemu się podobało co widział no i kondoniarka została ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- próbowałem wszedzie pod podłokietnik w tunelu i n igdzie mi nie pasiło
laki83 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 chłopaki mały sondaż jest:wink: gdzie umieścić guzik elektrycznej rolety??oczywiście poza miejscem ori do niego przeznaczonym...bo niechce rezygnowac z wizytownika dla jednego guziczka a widziałeś gdzie ja mam ?? na zdjęciu tak o wygląda ale na żywo każdemu się podobało co widział no i kondoniarka została ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- próbowałem wszedzie pod podłokietnik w tunelu i n igdzie mi nie pasiło http://imageshack.us/a/img716/4196/30092012128.th.jpg no średnio mi sie podoba...tak mysle zeby upchnąc go do tej dziurki koło zapalniczki.tam jest takie małe korytko
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 za mały jest chyba że go w coś obudujesz
RS Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 No dokładnie też parę razy miałem taką wtopę a najgorsze jak ktoś zadzwonił i nie chciałem żeby moja słyszała i musiałem kombinować i wyłączać blutka:grin: znam to Juz sie nauczylem na moim IPhonie szybko rzelaczyc z Audi UHV na Telefon....
wladi Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 No dokładnie też parę razy miałem taką wtopę a najgorsze jak ktoś zadzwonił i nie chciałem żeby moja słyszała i musiałem kombinować i wyłączać blutka:grin: znam to Juz sie nauczylem na moim IPhonie szybko rzelaczyc z Audi UHV na Telefon.... No ja też na szczęście mam dostęp jednym kliknięciem żeby wyłączyć w telefonie blutka:decayed:
RS Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 A gong mozna sciszyc. Po prostu wchodzisz do auta i przekrecasz kluczyk i czekasz na gong- i jak go uslyszysz to szybko sciszasz albo na potecjometrze glosu na radiu na maxa albo na kierownicy multifunkcyjnej.
wladi Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 A gong mozna sciszyc. Po prostu wchodzisz do auta i przekrecasz kluczyk i czekasz na gong- i jak go uslyszysz to szybko sciszasz albo na potecjometrze glosu na radiu na maxa albo na kierownicy multifunkcyjnej.No proszę jeden odważny się znalazł z takim stwierdzeniem, sprawdzimy:wink:
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 A gong mozna sciszyc. Po prostu wchodzisz do auta i przekrecasz kluczyk i czekasz na gong- i jak go uslyszysz to szybko sciszasz albo na potecjometrze glosu na radiu na maxa albo na kierownicy multifunkcyjnej. można też i w tel ściszyć
wladi Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 A gong mozna sciszyc. Po prostu wchodzisz do auta i przekrecasz kluczyk i czekasz na gong- i jak go uslyszysz to szybko sciszasz albo na potecjometrze glosu na radiu na maxa albo na kierownicy multifunkcyjnej. można też i w tel ściszyć Eee młody my mówimy o gongu podczas łączenia się z telefonem:naughty:
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 no stary wiem o czym mówita w tel też się ustawia głośność zestawu np. podczas rozmowy i przyciszając gałką lub w kierownicy przyciszasz głośność w tel. dlatego mówię że też mnożna to zrobić w tel
wladi Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 no stary wiem o czym mówita w tel też się ustawia głośność zestawu np. podczas rozmowy i przyciszając gałką lub w kierownicy przyciszasz głośność w tel. dlatego mówię że też mnożna to zrobić w tel To że głośność rozmowy się ustawia to każdy wie ale czy da się wyłączyć ten dźwięk jak się blutek już łączy z fonem czyli "dęęęęęę":decayed:
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 tak tylko że ten gong jest tak głośny lub cichy w zależności od tego jaka głośność jest ustawiona w tel a całkowicie się wyłączyć nie da pamiętam że u szefa w q7 tego nie ma
wladi Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 tak tylko że ten gong jest tak głośny lub cichy w zależności od tego jaka głośność jest ustawiona w tel a całkowicie się wyłączyć nie da pamiętam że u szefa w q7 tego nie ma No i właśnie doszliśmy do meritum sprawy:grin: czyli się nie da:kwasny:
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 już wcześniej pisałem że całkowicie się niestety nie da
RS Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Calkowicie sie nie da. Ale sciszyc sie da. Ale cos mi sie wydaje ze to bylo tylko z kierownicami multi- bo przypomina mi sie stwierdzenie kogos ze nie ma tej kierownicy i tego nie umie.... A rozmowe sciszyc to normalnie- chyba nie trza nikogo instruowac....
wladi Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Calkowicie sie nie da. Ale sciszyc sie da. Ale cos mi sie wydaje ze to bylo tylko z kierownicami multi- bo przypomina mi sie stwierdzenie kogos ze nie ma tej kierownicy i tego nie umie.... A rozmowe sciszyc to normalnie- chyba nie trza nikogo instruowac.... Tak jak Marcin napisał da się jeszcze zrobić to w telefonie ściszając głośność rozmowy a co do multi to masz rację miałem prędzej Concerta bez multi kiery i nie dało się z radia ściszyć. Teraz mam rnsa i multi i mogę i w kierownicy i w radiu ściszyć więc nie wiem i tak do końca czy jak bym miał Concerta i multi czy by się dało to zrobić...hahaha ale namieszałem mam nadzieję że zrozumieliście co napisałem:polew:
Rekomendowane odpowiedzi