Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 tak.inny ksztalt okna. dzięki No Panowie z komisji jak tam następne kandydatury:naughty: a no właśnie
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 spokojnie komisja obraduje chyba już się tam pochlali
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 spokojnie komisja obraduje chyba już się tam pochlali No właśnie pewnie piją cwaniaczki a ja o suchym pysku jutro służba:facepalm:---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- Przed chwilą zajrzałem do http://a4-klub.pl/b8-troooop-171/galeria-b8-zdjecia-filmy-234141/ kuźwa już mnie głowa boli:slina: może kiedyś będzie mnie stać
Artur82 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 spokojnie komisja obraduje chyba już się tam pochlali No właśnie pewnie piją cwaniaczki a ja o suchym pysku jutro służba:facepalm: A jak pijemy...i to za wasze składki, które wpłacicie :polew:
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 spokojnie komisja obraduje chyba już się tam pochlali No właśnie pewnie piją cwaniaczki a ja o suchym pysku jutro służba:facepalm: A jak pijemy...i to za wasze składki, które wpłacicie :polew: jak zostawita po kielichu to się sklepiemy
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 spokojnie komisja obraduje chyba już się tam pochlali No właśnie pewnie piją cwaniaczki a ja o suchym pysku jutro służba:facepalm: A jak pijemy...i to za wasze składki, które wpłacicie :polew: Ja Ci wpłacę poczekaj:whistling:
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No właśnie pewnie piją cwaniaczki a ja o suchym pysku jutro służba:facepalm: Dwa dni wolnego do odebrana za sobotnią służbę
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 spokojnie komisja obraduje chyba już się tam pochlali No właśnie pewnie piją cwaniaczki a ja o suchym pysku jutro służba:facepalm: z ciekawości gdzie pracujesz ?
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No niby tak, a powiedz słyszałeś coś że od stycznia mają tylko płacić za służby bez dni wolnych:eusathink: ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- z ciekawości gdzie pracujesz ? Józek to tajemnica "wojskowa":polew:
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No niby tak, a powiedz słyszałeś coś że od stycznia mają tylko płacić za służby bez dni wolnych:eusathink: Tak teraz za służbę masz 41pln a ma być 82pln no i możesz zrezygnować z prowiantowania to też dodatkowe pare złotych chociaż nie jest pewne z tymi za dodatkowe dni wolne za służby podwyżka ma być ale dni wolne może zostaną
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No niby tak, a powiedz słyszałeś coś że od stycznia mają tylko płacić za służby bez dni wolnych:eusathink: Tak teraz za służbę masz 41pln a ma być 82pln no i możesz zrezygnować z prowiantowania to też dodatkowe pare złotych Ale to jest pewne bo trochę lipa że nie będzie tych wolnych zawsze się przydawały:naughty:---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- Co za oszołomy szukają oszczędności a odpierdzielają takie numery:facepalm:
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 a ile masz wolnych dni do odebrania ?? ja mam 25 i dziś dostałem nagrodówkę nawet nie wiem za co
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 a ile masz wolnych dni do odebrania ?? ja mam 25 i dziś dostałem nagrodówkę nawet nie wiem za co Nie no ja odbieram na bierząco tylko że jak będą potrzebne to nie będzie:kwasny: no widzę że masz chody u jakiegoś generała:grin:
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 a ja zbieram u nas dają tak że odbierzesz sobie ciągiem u mnie w plutonie kolega jak połączył urlop z dniami wolnymi to nie było go 3,5 w robocie wtedy się będzie rzeźbić
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No niby tak, a powiedz słyszałeś coś że od stycznia mają tylko płacić za służby bez dni wolnych:eusathink:---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- z ciekawości gdzie pracujesz ? Józek to tajemnica "wojskowa":polew: wojskowy
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 a ja zbieram u nas dają tak że odbierzesz sobie ciągiem u mnie w plutonie kolega jak połączył urlop z dniami wolnymi to nie było go 3,5 w robocie wtedy się będzie rzeźbić To musisz napierdzielać tych służb jak masz tyle dni bo u nas gonią że trzeba w ciągu 3 miechów wykorzystać...
Marcino87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 a ja zbieram u nas dają tak że odbierzesz sobie ciągiem u mnie w plutonie kolega jak połączył urlop z dniami wolnymi to nie było go 3,5 w robocie wtedy się będzie rzeźbić To musisz napierdzielać tych służb jak masz tyle dni bo u nas gonią że trzeba w ciągu 3 miechów wykorzystać... u mnie jak jest służba to jesteś kierowcą oficera dyżurnego, teraz nam zabrali, sporo mamy wyjazdów służbowych i jak nie raz pojadę na dwa dni to drugie dwa dni wolnego mam do odebrania służb nie mam w ogóle już teraz
wladi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 spokojnie komisja obraduje Artur nie napisałem w temacie maila mojego nicku chyba mnie nie podepniecie pod kogoś innego:decayed:
jozek726 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 powiedzcie mi jakiej wielkości karty czyta RNSe ?
Rekomendowane odpowiedzi