jozek726 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 tak z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 fajny klucz ..................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Józek jakie "z rana" ? Ja zaraz z pracy wychodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Klucz jak klucz ale ona majtek nie ma!!! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ma majtki tylko sobie na cycki je założyła - przecież widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Czego to ona nie ma to mogli byśmy więcej wypisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Mam stabilizator od RSki. Coś jeszcze potrzebuję do jego montażu? Teraz rezanie w garażu mi nie straszne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Józek jakie "z rana" ? Ja zaraz z pracy wychodzę no ja byłem w trakcie pracy ---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- ZDERZAK DOKŁADKA AUDI A4 MAŁYSZ S LINE (2834039516) - motoAllegro ---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- ile jest warta tylna dokładka s-line ? bez wylotu na 2 rurki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Józek jakie "z rana" ? Ja zaraz z pracy wychodzę no ja byłem w trakcie pracy ---------- Post dopisany at 16:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:06 ---------- ZDERZAK DOKŁADKA AUDI A4 MAŁYSZ S LINE (2834039516) - motoAllegro ---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- ile jest warta tylna dokładka s-line ? bez wylotu na 2 rurki. Raczej nic:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 100zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 dobre, ja za swoją dokładkę s-line na tył bez wycięć na wydech dawałem rok temu 350plnów, no i była do małych poprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 dobre, ja za swoją dokładkę s-line na tył bez wycięć na wydech dawałem rok temu 350plnów, no i była do małych poprawek Ale prawda jest taka że slabo to wygląda bez prostych wydechów:thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 czemu?? każde b6 w s-linie zewnętrznym w 1,9tdi tak ma, tylko 1,8t w oryginale wychodziło z otworatmi na wydech, napewno wygląda dużo lepiej niż seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 czemu?? każde b6 w s-linie zewnętrznym w 1,9tdi tak ma, tylko 1,8t w oryginale wychodziło z otworatmi na wydech, napewno wygląda dużo lepiej niż seria I 3.0 też No tak wychodziło ale jak widać każdy teraz szuka z wycięciami i przerabia wydechy bo nie jest to trudne ani kosztowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 sam jestem na tym etapie ale ciężko o wydech , jakbym juża za dużo gratów do tego nie miał to bym sobie to darował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 sam jestem na tym etapie ale ciężko o wydech , jakbym juża za dużo gratów do tego nie miał to bym sobie to darował Kupuj sam prawy z wieszakiem od 1.8T i tyle. do tego 1m rurki i dobry tłumikarz Ci połączy i masz za 200zł wydech zrobiony:good: Końcówki i tak customowe pewnie będziesz chciał założyć więc i tak się wyrównają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 w dokładce można wyciąć pod wydech ,o ile się nie mylę adamoo tak ma zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A ile takie sam prawy od 1.8T może kosztować ? kur... po c*j tu wchodze... już mi świta kolejny mod... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 w dokładce można wyciąć pod wydech ,o ile się nie mylę adamoo tak ma zrobione w tym jednym aucie takie rzeczy mógłbym zaakceptować ale to tylko dlatego że już tam prawie wszystko wsadził. ale chyba normalną dokładkę z 1.8t założyć- seria po 100 chodzi na alle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 ja ktoś ma taką dokładkę s-line to kupię bez tych otworów na rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi