Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzeba zdjęcia skopiować i wrzucić do wątku o poduszce...:decayed::decayed::decayed:

a to przypadkiem nie jakiś klubowicz?? przyznać się, kto przydzwonił??:decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie ma ktoś może alternator do 1,9tdi na opchnięcie w dobrych pieniądzach :whistling:

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

Domin79 i jak bierzesz ten tuner TV??

biere ale jeszcze nie ten:naughty:

Opublikowano

Ja już szukam kierownicy na allegro:grin:

Opublikowano

Szanowni koledzy jak by ktos z Was byl zainteresowany to posiadam na sprzedaz komplet sprezyn S-Line 1BE , 1BV do B6-B7

Sprezyny przod UZYWANE 8E0 411 105 CH - niebieski , bialy , zielony , zielony - grupa wagowa 9

Sa w bardzo dobrym stanie , wyciagniete z B7 2007r z przebiegiem 52000 mil czyli 83000 km , przebieg potwierdzony z auta mojego supervisora z pracy , autko posiada od nowosci.

Sprezyny tyl NOWKI SZTUKI 8E0 511 115 FH - szary , niebieski - grupa wagowa 6

Sam osobiscie zakupilem je pod koniec Pazdziernika u dealera Audi, kosztowaly mnie 167 Futow :facepalm: czyli 835zl (mam jeszcze rachunek)

Przed zakupem sprezyn 1BE od mojego szefa , miesiac wczesniej zakupilem sprezyny na przod K+F oraz te ori na tyl u dealera w UK ale niestety tylne sprezyny byly zalozone w moim aucie tylko tydzien czasu , prolem to od 2011r. zmiana numeru tylnych sprezyn przez producenta z 8E0 511 115 DH na FH a co za tym idzie inna grupa wagowa i owe sprezyny byly zamiekkie w moim aucie zwlaszcza , ze zawsze cos targam w bgazniku. Dobor sprezyn konsultowalem z klubowiczami i wiekszosc sugerowala zakup sprezyny pod 1BE w tej samej grupie wagowej co byly zalozone 1BA i z tylem wyszla lipa ale podejrzewam , ze przyczyna byla wlasnie zmiana owego numeru przez producenta i tyl siedzial mi zanisko jak cos zapakowalem ciezszego.

Za komplet tych sprezyn chcial bym 550zl + koszta wysylki w Polsce.

20ego Grudnia bede w Polsce w odwiedziny na Swieta do 04/01 tak wiec jak ktos byl by zaiteresowany to prosze na pw.

:hi:

---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

Jak cos to moge przeslac fotki owych sprezyn :hi:

Opublikowano

no i co z tá poduszká teraz bedzie znowu nutka nie pewnosci :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Mnie to zdjęcie przekonuje powiem wam.

Opublikowano

Do końca nie jestem rozeznany w temacie kierownic, która, jak wyglądała.

Motyw jest taki, że gościu pisze, że kiera jest od RS4. Jeżeli chodzi mu o RS4 w b6 to poducha ma prawo wystrzelić...

Innym motywem jest, że płaski spód może mówić nam ( :wink: ), że jest to kiera od TT...

Jeżeli tak, to:

"BOCIAN, BOCIAN !!! Jesteśmy uratowani !!!"

Opublikowano

nie masz, nie masz... tak sobie tylko dumałem... A że moja wiedza jest niewystarczająca...

Opublikowano

Koledzy moze komus z Was walaja sie gdzies te specjalne kable z wtyczkami , ktore pozwalaja przedluzyc wiazke kabli pod Bi-ksenony do B6

Jak tak to chetnie odkupie :naughty:

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ----------

Szukam i szukam i nie moge znalesc postu na temat oznaczenia zarowek do "postojowek" po Bi-Xsenon , moze ktos przypomniec to oznaczenie? prosze :wink:

Opublikowano

Jakby się kupiło tego rozbitka to może by się i coś na tym zarobiło jeszcze :wink:

---------- Post dopisany at 01:58 ---------- Poprzedni post napisany at 01:55 ----------

Ciekawe, czy motorownia sprawna po tym jest bo jak tak to imo brać :decayed:

Opublikowano

Nie widzę tu nic na czym można było by zarobić fotele z b7 ? Kiera? Listwy zew? Nawet rnsa nie ma sprzedaż pare gratow za 5tys a reszta złomu zostaje

wydaje mi się ze silnik ok ale nie wiadomo jak lpg

Opublikowano

Co do kiedy i podsłuchy Stolkien kiedyś tłumaczył,mi ze z podsłuchy b7 podpisana die tylko jeden nabój i powinna wystrzelić. ale ja czekam aż ktoś z klubowiczy to,potwierdzi- nie czytać że życzę komuś dzwona.

Opublikowano

Autko było w serwisie bo widac folie na kierze i gałce :wink:

Opublikowano

panowie i panie prosze sie mnie nie czepiac..TAK auto kupilem z nie wymienionym rozrzadem olejem w skrzyni slabymi amorami ale co z tego ?jest zrobione i jest git-ara a szydzic sobie mozecie do woli bo mnie to nie boli...ale rymem zajechalem...czapki z glow :D

:banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

Opublikowano

kto mi powie czy do B6 1,9TDi maontowane były dwa różne alternatory??

Opublikowano

Szczerze mowiac to nie jestem pewien ale chyba tak. Ja w ori mialem alternator VALEO 130Amp jak padl to jakis czas jezdzilem na alternatorze z VW PASSAT BOSH 110Amp. Wkoncu udalo mi sie zakupic taki jaki powinien byc i po malym przebiegu i teraz mam zalozony BOSHa 130Amp i kreci dobrze.

Opublikowano

bo na allegrogo są 120 i 140 teraz muszę iść sprawdzić, któy zamówić :kwasny:

bo w moim przy mrozach coś stuka, bo jakiś wałek się wyrobił

Opublikowano
panowie i panie prosze sie mnie nie czepiac..TAK auto kupilem z nie wymienionym rozrzadem olejem w skrzyni slabymi amorami ale co z tego ?jest zrobione i jest git-ara a szydzic sobie mozecie do woli bo mnie to nie boli...ale rymem zajechalem...czapki z glow :D

:banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

Młody nie czuje że mu się rymuje:decayed: