Zaleczeq Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zdrowych i pogodnych świąt chłopaki i dziewczyny
Remik-A4 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesolych Swiat i udanych prezentow :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ale spamujecie nie na temat Jak myslicie : Poszlo w czarna polmatową strukture ( wyglada jak czarny plastik chropowaty ) . Zastanawiam sie czy wciagac tez w ten kolor ten szary element i czy zostawic polmat szorstki czy czarny polysk jednak.
RS Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja mam czarny połysk i jestem zadowolony z nich. Ale wszystko zależy od twojej wizji całości.
Nosb Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Podrzuc kolego jakies fotki/linki
Młody_drog Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja też życzę wszystkim wszystkiego najlepszego! I dużo nowych gadżetów dla Audiczek ! jakbys siedzial w polsce to nie było by to takie prsote to forum mnie wykonczy obejrzałem dokladnie twoje wozidło i juz kolejne przebłyski mam hehe, to, że mieszkam za granicą nie znaczy, że jestem jakoś nie wiadomo jak naładowany kasą, też u mnie ostatnio słabo i na razie niestety muszę odłożyć rezanie na parę miechów... No ale cóż, w końcu zacznę z powrotem. A wam, życzę jeszcze raz wszystkiego najlepszego ! :hi:
GILI Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ale spamujecie nie na temat Jak myslicie : Poszlo w czarna polmatową strukture ( wyglada jak czarny plastik chropowaty ) . Zastanawiam sie czy wciagac tez w ten kolor ten szary element i czy zostawic polmat szorstki czy czarny polysk jednak. Jakie dzisiaj B7 stało w Kościerzynie, lampy ciemne z jakimiś chińskimi ledami,...że też mi bateria w telefonie padła jeszcze takiej wiochy nie widziałem.
Nosb Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 DO mnie pijesz? Moze cos takiego bylo :
RS Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Podrzuc kolego jakies fotki/linki te sa z watku o moim aucie, ale jak chcesz to zrobie cos dokladniejszego:
Remik-A4 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 dokladnie mam nadzieje, ze projekt - Nosb to przedstawi
RS Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wszystko zalezy jak NOSB bedzie chcial miec czarne elementy. Ja na przyklad preferuje czarny polysk, wiec zostaly mi jeszcze relingi, ramka wokol Grilla, obudowa slupkow (ktore moze kupie zamiast malowac) A kolor felg to juz u mnie inna bajka.
Nosb Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2010 U mnie chromy na soczewce itp zostana. Bo bylaby przesada auto i tak bedzie czarne ze wszystkimi elementami ( lusterka , chromy dookola szyb , grill ). Pozatym ty masz bialy kolor i tu fajnie pasuje a u mnie by lamp nie bylo widac Wiec zostawie ten chromik na soczewce
Rekomendowane odpowiedzi