Stolkien Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 wtryski zapętlone : a wtedy leje sie jak z kranu z 10szt.
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 wtryski zapętlone :a wtedy leje sie jak z kranu z 10szt. :polew: ale na stacji nie do śmiechu
Stolkien Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 moje 1.8T jak mialem problemy z przeplywką potrafił zapetlic wtryski do tego stopnia ze palil 30l prze mocniejszej jezdzie
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 moje 1.8T jak mialem problemy z przeplywką potrafił zapetlic wtryski do tego stopnia ze palil 30l prze mocniejszej jezdzie A tak normalnie, ile Ci pali? Z silnikiem nie masz jakiś większych problemów? Olej przepala?
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 to fajkt. na początku to strzał ze sprzegla na kazdych swiatlach byl.---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ---------- to powiedz mi jak jezdzic RS4 4.2 fsi ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- a do tego np. kup nowe tarcze ham. Nosb mówił mi ile kosztują, nie potrafie teraz przytoczyc ile tysięcy ale DUŻO... Jedna tarcza 16tyś.
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ale to chyba ceramiczne. Coś takiego znalazłem: Tarcze hamulcowe pływające Giro Discs (przód) - Audi RS4 B7 - Tarcze hamulcowe - Układ hamulcowy - A4 - Audi - Top End Power
Stolkien Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 moje 1.8T jak mialem problemy z przeplywką potrafił zapetlic wtryski do tego stopnia ze palil 30l prze mocniejszej jezdzie A tak normalnie, ile Ci pali? Z silnikiem nie masz jakiś większych problemów? Olej przepala? pisalem o swoim poprzednim aucie b6 1.8T teraz mam 2.0tfsi i nie mam ogolnie zadnych problemów po za tym jednym bledem w ecu...7 Bartek napisz to słownie bo niedowidze..!!!! ---------- Post dopisany at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ---------- j...ana ceramika może Cersanit by to taniej wykonał\????
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ale to chyba ceramiczne.Coś takiego znalazłem: Tarcze hamulcowe pływające Giro Discs (przód) - Audi RS4 B7 - Tarcze hamulcowe - Układ hamulcowy - A4 - Audi - Top End Power Zwykła 2600zł za sztukę. Ceramika 16 000 a po modyfikacji 20 000 za sztukę.
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Stolkien no właśnie chodziło mi o to teraz co masz ---------- Post dopisany at 00:06 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ---------- Ale to chyba ceramiczne.Coś takiego znalazłem: Tarcze hamulcowe pływające Giro Discs (przód) - Audi RS4 B7 - Tarcze hamulcowe - Układ hamulcowy - A4 - Audi - Top End Power Zwykła 2600zł za sztukę. Ceramika 16 000 a po modyfikacji 20 000 za sztukę. No właśnie, tak mi się wydawało, ale ceny
Bart-S Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ...a i z tego co pamiętam, nie ma zamiennika (do S4 jest ale RS4 z tego co pamiętam tylko ori).
Stolkien Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tomek to tak jak napisalem. problemów generalnie brak. codziennie odpala i jedzie planuję czyszczenie komór zaworów i dolotu. wymianę DV i myslę że to powinno na kolejne 100.000 zalatwic sprawę ale ja nie lubię przywiązywać się zbytnio do auta. i pewnie sprzedam je za max rok....
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 No to w przyszłym roku pogadamy, jeśli nie kupię nic wcześniej. Chyba że nazbieram na B8 do tego czasu Ta w dieselku dla kolegi, mam nadzieję że kupi i go wciągnę w forumowy wir
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tomek to tak jak napisalem. problemów generalnie brak. codziennie odpala i jedzie planuję czyszczenie komór zaworów i dolotu. wymianę DV i myslę że to powinno na kolejne 100.000 zalatwic sprawę ale ja nie lubię przywiązywać się zbytnio do auta. i pewnie sprzedam je za max rok.... Dobra zaczynam dokładnie śledzić Twój wątek:good: Tylko tam nie katuj jej jak ma na koniec roku do mnie iść ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- Pany od której tej a6 pasuje grill?? Od polifta? ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:17 ---------- Jak jest z tymi lusterkami np już nie wiem:decayed: Często widzę żę jest szersza i węższa kostka. Czyli jak jest szersza to ile pinów conajmniej?
Stolkien Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 CIekawe czy doczeka do konca roku jak znajdę C6 ASB to moje A4 poleci w świat. i pewnie będzie okazyjna cena... chyba że znajde Angola RS4 b7 ---------- Post dopisany at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- Kurwytyna... JEST Copart tylko trochę Ograbiony. i po dokumenty trzeba by się DVLA prosić. ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:11 ---------- haha. nawet mu zaciski wykrecili Ciekawe co jeszcze. ALe mimo wszystko może pójść za grosze
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 polifta Telefonu przy d*pie nie masz? Mam coś chyba dla Ciebie:naughty:
Wojtek_A4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 mam do wymiany czujnik uderzeniowy przod. nr czujnika 8e0 959 651 b. nie wiecie czy moge wsadzic z takim samym nr ale koncowka a?
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 mam do wymiany czujnik uderzeniowy przod. nr czujnika 8e0 959 651 b.nie wiecie czy moge wsadzic z takim samym nr ale koncowka a? A to pewnie prawy:wink:
miszka Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Panowie jest może gdzieś schemat jak dociąć kratkę z dolnego grilla z S4 do ramki S-line , i może wie ktoś jak to się trzyma ? Właśnie mi kurier przyniósł mi paczkę , 2 grille górny i dolny od S4 nówki sztuki . Górny pasuje idealnie ale dolny nie bardzo wygląda bo jest za duży do zderzaka S-line . Wiedziałem gdzieś na forum przeróbki z kratką S4 i ramką S-line ale nigdzie nie mogę znaleźć jak to dociąć , żeby niczego nie spartolić . Ponawiam pytanie
Rekomendowane odpowiedzi